Gordon herstelt mogelijk nooit van roofoverval

Hartstikke naar: Gordon herstelt mogelijk nooit van de roofoverval in zijn appartement in Amsterdam, waarbij hij naakt werd vastgebonden en vernederd. Dat laat de SBS 6-ster weten in een verontrustend bericht op Instagram. Vlak nadat hij positief getest werd op corona, zijn er op onduidelijke wijze jonge jongens in het appartement van Gordon beland. Die hebben de entertainer vervolgens naakt vastgebonden en beroofd, onder meer van een peperdure Rolex. Flink schrikken dus.

Gordon komt er mogelijk nooit meer bovenop. “Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen.

Het helpt hem dat hij zo veel steun krijgt. “Dank voor alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen, mijn huis lijkt wel een aula. Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven.

Een paar maanden geleden dacht Gordon er ook nooit meer bovenop te komen als hij corona zou krijgen. Dat valt gelukkig allemaal wel mee. “Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona dus toch een sterk gestel.”

Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren. Nogmaals dankjewel voor alles en vooral voor mijn leven Carpe fucking Diem!

Laten we hopen dat Gordon er alsnog bovenop komt. In het verleden is hij ook onverwacht hersteld van 43 emotionele relatiebreuken.

Lees ook: VI vindt het raar dat Gordon naakt was bij overval (gisteren)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen