Angela de Jong: ‘Martien Meiland gaat nét te ver’

Dat Martien Meiland nu niet één, maar twee keer per week op de buis is met Chateau Meiland is tot daar aan toe, maar hij moet het lot niet gaan tarten. Hij gaat te ver met zijn Bingo-reclame. Dat zegt Angela de Jong in de mediapodcast van het AD. Vanuit SBS 6 gezien begrijpt Angela heel goed dat Chateau Meiland nu twee keer per week op zender is en dat werkt ook goed. Ook de AD-diva zapt elke maandag en donderdag naar de zender van John de Mol. Maar: tot hier en niet verder, stelt ze.

Martien moet echt zijn grenzen bewaken, vindt Angela. “Uitmelken heeft zin tot op zekere hoogte, maar ik zie hem nu weer in zo’n spotje voor die loterij en dan roept hij: ‘Winnen, winnen!’ In plaats van: ‘Wijnen, wijnen!’ Tóen dacht ik wel: oké, dit moet je niet doen.”

De realityster moet zich niet in laten zetten als manusje van alles, zegt Angela. “Ik vond ook Cash or Trash al… Dat heb ik ook niet echt gekeken; één of twee keer om te zien of het was. Maar dat moet hij helemaal niet doen.”

Toch moet je het ijzer smeden als het heet is. “Ik neem het hem ook niet kwalijk, want die familie denkt ook: wie weet hoe lang onze bekendheid duurt en hoe lang deze hype duurt, dus laten we doen wat we kunnen.

Het is allemaal maar om één ding te doen, zegt Angela. “Verdienen, verdienen, verdienen!

De AD Mediapodcast kunt u hier beluisteren.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen