Geraldine Kemper: ‘Raar eerste jaar bij RTL 4’

Geraldine Kemper vindt dat ze een gek eerste jaar achter de rug heeft bij RTL 4. Door de coronacrisis kent ze een valse start bij haar nieuwe werkgever. Dat vertelt ze in gesprek met het AD. Na zestien maanden zagen we Geraldine gisteren eindelijk eens met een eigen programma bij RTL: Geraldine en de Vrouwen. De opnames hiervan, door het productiebedrijf van Beau van Erven Dorens, duurden een jaar. “Ik had de overstap nog maar net gemaakt toen Beau mij vroeg“, zegt ze.

Veel andere dingen gingen niet door, aldus Geraldine. Op de vraag of ze wel eens heeft getwijfeld aan haar transfer van BNNVARA naar RTL, antwoordt ze: “Nee totaal niet. Ik was klaar voor iets nieuws, de tijd was rijp.

Het is puur door de coronacrisis dat ze wat weinig te zien is geweest, zegt Geraldine. “Het was natuurlijk wel een raar eerste jaar: er zouden pilots gedraaid worden die gecanceld werden vanwege corona. En ik was het afgelopen jaar bezig met dit programma, waar ik lang niks over mocht zeggen.”

RTL-baas Peter van der Vorst liet vorige maand nog weten dat hij Geraldine niet uit het oog is verloren en dat klopt volgens de presentatrice helemaal.

Geraldine: “Er komen ook twee nieuwe programma’s aan, waar ik helaas ook nog niks over kwijt mag. Ik heb niet stilgezeten, al lijkt dat misschien zo.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen