Martien Meiland vanavond in Op1: meer dirt op komst?

Naast dat Martien Meiland vier keer per week te zien is met zijn programma’s op SBS 6, is hij momenteel ook volop in de media vanwege zijn biografie Martien, waarmee hij miljoenen euro’s hoopt te cashen. Hij haalde afgelopen weekend al het nieuws door zijn voormalige beste vriendin Caroline van Eeden volledig door het slijk te halen en vanavond vervolgt hij zijn promotour bij ’s lands meest bekeken talkshow Op1. Volgt daar nog meer vuilspuiterij uit het Meilandjes-kamp?

De redactie van Op1 heeft er zin in. “Nederland lijkt geen genoeg van Martien Meiland te kunnen krijgen. Hij bezorgt SBS6 kijkcijfersucces na kijkcijfersucces. En nu is daar zijn onthullende biografie: Van Burgemeesterszoontje tot Kasteelheer. Wie is de man achter al het succes?

Op1, dat op maandagen wordt gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, heeft vanavond ook Adrie van der Poel aan tafel zitten. Hij is de vader van Mathieu van der Poel, die een bepaalde wielrenwedstrijd heeft gewonnen.

Verder komt Blendle-baas Alexander Klöpping praten over zijn podcast. Het script van de afgelopen aflevering is door een slim algoritme geschreven en daar komt hij over praten.

Tot slot is ook Henk Krol van de partij. Hij heeft weer ruzie lopen maken in Den Haag.

Eva Jinek heeft vanavond onder meer top-dj David Guetta in de show zitten, net als de onvermijdelijke Wouter de Winther.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen