Geen eigen biografie voor Erica Meiland

Erica Meiland komt in navolging van haar man Martien Meiland niet met een eigen biografie. Er is genoeg te vertellen, maar ze is er het type niet voor. Dat laat ze weten aan het AD. Het lijkt er sterk op dat de nu al veelbesproken biografie van Martien miljoenen euro’s gaat opleveren. Dat komt niet alleen hem ten goede, maar zijn hele gezin: iedereen heeft zijn steentje eraan bijgedragen. Erica heeft zelf ook nog genoeg te vertellen, maar dat krijgen we in elk geval niet te lezen in een boek.

Erica vindt haar bijdrage aan het boek van Martien voldoende. “Ik was heel veel met Martiens boek bezig. Schrijver Jan Dijkgraaf was vaak bij ons op het chateau waar hij met ons allemaal lange gesprekssessies hield. Je leest ook ónze kijk op Martien.

Ze vervolgt: “Maar een boek over mij? Ik heb daar helemaal geen behoefte aan joh, ook al maakte ik genoeg mee. Kijk, daar ben ik dus weer veel te nuchter voor.”

Tot slot: hebben zij en Martien nou eigenlijk een open huwelijk? “Nee joh, dat vind ik zo ranzig klinken! En dan moet er toch ook sprake zijn van een seksuele relatie en dat is bij ons niet het geval.”

Ons huwelijk is meer een zakelijke beslissing geweest, want wij zijn vooral elkaars beste vrienden.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen