Frits Huffnagel datet met jonge knul in First Dates

Frits Huffnagel is een van de BN’ers die meedoet aan de tweede sterreneditie van First Dates, de datinghit van NPO 3. De 52-jarige VVD-prominent gaat daten met de jongere Vlaming Stefan. Dat heeft BNNVARA laten weten. First Dates, dat vorig seizoen de aandacht trok met Giel Beelen als één van de participerende BN’ers, komt wederom met een sterreneditie. Naast Frits Huffnagel doen ook oud-presentatrice Irene van der LaarJohan Vlemminx en Jasmine Sendar mee.

De andere BN’ers zijn onbekend. Het gaat onder meer om ene Kasper Paalman (uit De Bachelorette), ene Jill van Dooren (een influencer), ene Jetty Mathurin (een actrice), ene Maria Tailor (modeontwerpster), ene Thomas Brok (een youtuber) en ene Danilo Kuiters (een volkszanger).

Hoewel dit laatste rijtje sterren prima in de reguliere editie van First Dates meegenomen had kunnen worden, zijn zij toch maar bij de VIP-afleveringen gevoegd.

De drie specials van First Dates komen op de buis op 8, 15 en 22 november. Niet in de vooravond van NPO 3, maar op prime time: om 20.25 uur.

De reguliere afleveringen van First Dates zijn elke week van maandag tot en met vrijdag te zien om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO 3. Dit zevende seizoen loopt tot 26 december (met een break van 16 november tot 4 december).

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen