Irene Moors verveelt zich dood: ‘Coronatijd erg saai’

Irene Moors verveelt zich dood tijdens deze coronacrisis. Ze vindt dat er tijdens deze tweede lockdown maar weinig mogelijkheden zijn om je te vermaken. Dat laat de vroegere A-ster weten in een bericht op Instagram. Na haar vertrek bij RTL en haar mislukte overstap naar SBS, is Irene tegenwoordig aan het freelancen. Presentatoren zonder vast contract hebben het tijdens de crisis niet makkelijk: Irene heeft weinig klussen, dus ze is behoorlijk gebonden aan haar eigen huis. Saai, vindt ze.

Irene ontpopt zich tijdens deze crisis als een soort Arie Boomsma-light. “Best saai dat er zo weinig te beleven valt. 🙃 Tijd over ? Ik ben serieus meer gaan sporten. Nooit gedacht dat ik dat nog echt leuk ging vinden! Nee ECHT 😀.

De presentatrice tipt haar volgers om meer te gaan sporten. “Geef jezelf elke ochtend een sportieve opdracht. Al is het maar een half uur! Heerlijke start van de dag.

Ze besluit haar post met allemaal super sportieve hashtags: “#lekkerbewegen #wandelen #zwemmen #yoga #krachttraining #foodfirstnetwork #gezondetenenbewegen.

Een paar weken geleden plaatste Irene nog een selfie van zichzelf met een zwembrilletje op. Dat was behoorlijk schrikken:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen