Ferry Doedens ontsnapt op haar na aan quarantaine

Ferry Doedens heeft de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden bijna wéér in de war geschopt. Hij is op een haar na ontsnapt aan een thuisquarantaine van tien dagen. Dat blijkt uit de reisadviezen van Buitenlandse Zaken. Voor de tweede keer sinds zijn ontslag bij GTST is Ferry afgereisd naar Zwitserland: hij bracht daar tot zondag zijn herfstvakantie door. Hij verbleef in het kanton Wallis en dat is een van de vier extra Zwitserse kantons waarvoor BuZa vandaag de regels heeft aangescherpt.

Het reisadvies voor Zwitserland is plotseling veranderd. “In de kantons Schwyz, Wallis, Neuchatel en Zug is het aantal besmettingen met het coronavirus sterk gestegen. Bij terugkeer uit deze kantons gaat u in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine.

Ferry is dus op een haar na ontsnapt aan tien dagen thuisquarantaine. Ondanks zijn ontslag heeft de acteur nog tot eind november opnames van GTST. Het zou hem niet in dank zijn afgenomen als hij door zijn vakantie niet aanwezig zou kunnen zijn op de set.

De opnames van GTST lagen eventjes plat vanwege een coronabesmetting bij de crew en de herfstvakantie, maar die zijn afgelopen maandag weer hervat.

Het ontslag van Ferry volgde op een reeks incidenten. Zo werd de acteur eerder dit jaar op non-actief gezet, omdat hij zich niet aan de coronaregels hield. De producent sprak van een ‘lastige werkrelatie’.

Ferry in Zwitserland:

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen