BNNVARA reageert op vermeende transfer Rob Stenders

BNNVARA gaat niet in op de zeer hardnekkige geruchten dat Rob Stenders na twee mislukte pogingen alsnóg de overstap maakt naar het Talpa Radio van John de Mol. Dat laat de omroep weten aan De Telegraaf. Na de primeur van radio-insider Patrick Kicken, pakt ook journalist Rob Goossens uit met de geruchten. Ook hij heeft van ‘Hilversumse bronnen’ te horen gekregen dat Rob voor tonnen naar Radio Veronica gaat. BNNVARA wil daar in dit stadium niet op reageren.

Het zegt genoeg dat BNNVARA de geruchten niet glashard ontkent: “Dat is een vraag die is gebaseerd op een gerucht. En daar gaan we niet op in.

Momenteel heeft Stenders samen met zijn radiomaatje Leo Blokhuis al een kanaal op het audioplatform JUKE van Talpa. Met dat nietszeggende online zendertje verdient hij volgens De Telegraaf al 300.000 euro per jaar, naast zijn contract bij de NPO, waar een salarisplafond van 201.000 euro geldt.

Door die deal is hij eigenlijk al met één binnen bij Veronica”, zegt een bron in De Telegraaf. “Wat een overstap daarnaast interessant kan maken, is het feit dat er momenteel twee vacatures zijn bij de zender. Behalve een nieuw middagprogramma zoeken ze daar namelijk ook nog een nieuwe muziekbaas.

De Telegraaf krijgt overal nul op rekest: Rob Stenders neemt de telefoon niet op, NPO Radio 2 wil niet reageren en Talpa Radio ook niet. Wel zegt Talpa volgende week met nieuws naar buiten te komen over Radio Veronica.

Foto: Ben Houdijk, BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen