Famke Louise en Patricia Paay voor even televisieduo

De geplaagde BN’er-dames Famke Louise en Patricia Paay slaan de handen ineen. Ze vormen een van de duo’s in het nieuwe seizoen van Ali B op volle toeren, het programma van Famke’s ex-manager Ali B. Dat heeft BNNVARA laten weten. Famke en Patricia weten maar al te goed wat het is om de hele natie over zich heen te krijgen – de een omdat ze pies dronk, de ander omdat ze poep praatte – dus ze voelen elkaar goed aan. De dames bleken een klik te hebben tijdens de opnames.

Het recept van Ali B op volle toeren blijft ongewijzigd: Nederlandse artiesten met een lange staat van dienst worden gekoppeld aan populaire artiesten van nu, om elkaars hits in een nieuw jasje te steken.

Andere BN’er-duo’s worden gevormd door Wolter Kroes en rapper Poke, Edsilia Rombley en Numidia en Trijntje Oosterhuis en Leafs.

Niet alleen zingen ze elkaars liedjes, ook ondernemen ze een activiteit met elkaar. “Zo ontvluchten Patricia en Famke de dagelijkse hectiek en trakteren ze zichzelf op een pedicure en voetmassage.

De overige koppels worden op een later moment bekendgemaakt op de social media-kanalen van Ali B op Volle Toeren en AVROTROS.

Ali B op volle toeren is vanaf donderdag 5 november om 20.35 uur te zien op NPO 1.

Foto: RTL, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen