Edwin Evers vindt Eva betere talkshowhost dan Beau

Edwin Evers vindt Eva Jinek een betere talkshowhost dan haar collega Beau van Erven Dorens. Dat heeft hij gezegd op BNR Nieuwsradio. Eva en Beau wisselen elkaar af op de late avond van RTL 4, maar zijn volgens Edwin niet helemaal gelijkwaardig aan elkaar. Hij vindt haar veel beter dan hem. “Ik vind ze allebei leuk, maar dan kies ik voor Eva. Misschien dat ik Beau ook van te veel andere dingen ken, waarvan ik hem ook leuk vind. Ik vind Eva echt de ultieme talkshowhost.”

De kijkcijfers van Eva lijken weer wat in de lift te zitten, maar tot voor kort scoorde ze nog vrij magertjes. Ook Edwin houdt haar kijkcijfers in de gaten, maar pleit voor meer nuance.

Edwin vertelt: “Als Eva een keer een avond scoort dan staat het meteen met grote letters in de krant, maar er staat dan niet bij vermeld dat er op dat andere net een Champions League-wedstrijd aan de hand was. Als ze dan de volgende avond weer normale kijkcijfers heeft, zie je er niks over.”

Het is jammer dat in de media alles zo wordt opgeklopt, vooral als het gaat om kijk- en luistercijfers, zegt hij. “Ik vind het heel lastig. Dat vond ik al toen ik op de radio zat. Het is een beetje een gebrek aan nuance overal.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen