Tim Hofman niet sip na kritiek op Televizier-hattrick

Tim Hofman is er niet sip over dat zijn grote overwinning op het Televizier-gala tot een discussie heeft geleid over de geloofwaardigheid van de tv-prijzen. Dat laat hij weten aan het AD. Dankzij zijn enorme achterban op social media, won Tim drie prijzen op het televisiefeestje. Zo won hij ten koste van grootheid André van Duin de prijs voor beste presentator. De kritiek van Omroep MAX-baas Jan Slagter dat het te veel een ‘Instagram-prijs‘ begint te worden, blijkt breed te worden gedragen.

Tim voelt zich niet bezwaard. “Ach, ik snap hem wel, maar ik zou even niet weten hoe het anders moet. Mij maakt het eerlijk gezegd niet uit hoe er gestemd wordt. Ik voel me er niet lullig onder. We hebben het niet over mensenlevens hè.”

Volgens Tim gaat het hier vooral over een particuliere ergernis van Jan Slagter. “Ik denk dat Jan Slagter zich drukker maakt dat André van Duin zelf. Is oké trouwens, want het mooie aan Jan Slagter is dat hij zich druk maakt over dingen en dat doe ik zelf ook graag.”

En wat vindt hij van de kritiek op zijn speeches? Tim las alles nogal laks van een iPhone voor. “Ik was nerveus en wilde gewoon niemand vergeten. Ik had de organisatie nog gevraagd: mag dit op mijn telefoon? Geen probleem, zeiden ze.”

Ik wilde het goed doen. De juiste namen noemen. Ik meende het hè. Ik wilde zeker niet onverschillig overkomen.”

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen