Arie Boomsma houdt iPhone in zak als hij gaat poepen

Arie Boomsma laat zijn iPhone altijd in zijn zak zitten als hij gaat poepen. Anders blijft hij veel langer in de dampen van zijn fecaliën zitten dan hem lief is. Dat laat hij weten op zijn Instagram. De fitnessgoeroe van RTL Boulevard merkt dat veel mensen erg lang op de wc zitten met hun telefoon, of, vroeger, met een tijdschrift. “Tijdens mijn studie woonde ik zes jaar in Amerika bij een gastgezin. De vader van dat gezin nam altijd een tijdschrift mee naar de wc“, herinnert hij zich.

Arie herinnert zich nog goed hoe de vader van dat gezin steevast tientallen minuten naar de wc ging om te poepen. “Een tijdje heb ik die sessies getimed omdat mijn vrienden mij niet geloofden als ik zei dat hij soms wel een kwartier in dat hokje zat.”

Hij kent die verslaving. “Mijn telefoon is die Sports Illustrated. Neem ik hem mee de wc in, dan duurt het veel langer voor ik er weer uit ben. Zonde van de tijd.”

Als Arie gaat poepen, blijft de telefoon gewoon in zijn zak zitten. “Laat je telefoon op je bureau liggen, of hou hem in je zak. Zo scharrel je in een week met gemak genoeg tijd voor een training bij elkaar en je leert jezelf weer meer te mijmeren. Even niets te doen.”

Arie post zijn verhaal bij een foto waarop hij hurkend op een trapje zit. “De juiste houding, en geen telefoon in de hand“, grapt hij.

Foto: Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen