Arie Boomsma houdt iPhone in zak als hij gaat poepen

Geplaatst op zo 11 okt 2020 om 8:50

Arie Boomsma laat zijn iPhone altijd in zijn zak zitten als hij gaat poepen. Anders blijft hij veel langer in de dampen van zijn fecaliën zitten dan hem lief is. Dat laat hij weten op zijn Instagram. De fitnessgoeroe van RTL Boulevard merkt dat veel mensen erg lang op de wc zitten met hun telefoon, of, vroeger, met een tijdschrift. “Tijdens mijn studie woonde ik zes jaar in Amerika bij een gastgezin. De vader van dat gezin nam altijd een tijdschrift mee naar de wc“, herinnert hij zich.

Arie herinnert zich nog goed hoe de vader van dat gezin steevast tientallen minuten naar de wc ging om te poepen. “Een tijdje heb ik die sessies getimed omdat mijn vrienden mij niet geloofden als ik zei dat hij soms wel een kwartier in dat hokje zat.”

Hij kent die verslaving. “Mijn telefoon is die Sports Illustrated. Neem ik hem mee de wc in, dan duurt het veel langer voor ik er weer uit ben. Zonde van de tijd.”

Als Arie gaat poepen, blijft de telefoon gewoon in zijn zak zitten. “Laat je telefoon op je bureau liggen, of hou hem in je zak. Zo scharrel je in een week met gemak genoeg tijd voor een training bij elkaar en je leert jezelf weer meer te mijmeren. Even niets te doen.”

Arie post zijn verhaal bij een foto waarop hij hurkend op een trapje zit. “De juiste houding, en geen telefoon in de hand“, grapt hij.

Foto: Instagram
53 Reacties op “Arie Boomsma houdt iPhone in zak als hij gaat poepen”


 1. Patricia

  Arie bedankt voor dit nieuwsbericht. Ik heb gelachen op deze vroege zondagochtend. :)

 2. Truusje Spetter-Kwa

  Ik ben meer geïnteresseerd hoe Maxima poept!!!

  Weg met die leugenaar die nu weer voorin in de kerk zit en mee doet met het virus te verspreiden.

 3. H. Van der H. uit H.

  Blijf daar maar zitten. Beter tegen een dichte wc deur aankijken dan lege sportschooltjes met de deur zwaar op slot.

 4. Xxxx

  Weet je wanneer ik moet poepen? Als ik Arie Boomsma zie.

 5. ZeerNetteHeer

  In Vlaanderen ging ik ook vaak poepen.
  Niet alleen hoor, maar met haar
  En iedere keer kwam ik kreunend klaar
  Daarna kwam mijn l*l er weer uitfloepen.

 6. Sapperdeflap zeg!

  Het zoveelste nietszeggende item over Arie, maar altijd nog 100x beter dan de dom-/extreemrechtse stront die dagelijks op MC wordt uitgepoept.

 7. rooie Rinus

  Kijk, dat zijn nu echt de nieuwtjes waar men in deze warrige tijden wat aan heeft. Arie bedankt.

 8. Jannes van Loon

  Misselijk ventje lazer toch op ga naar de kerk.

 9. Willie

  Maar heeft Arie wel de telefoon in de hand bij het masturberen.

 10. 🗣(wordt VAAK verwijderd...)

  Hier word ik nou schijtziek van!

 11. Anna

  Willie, en een spiegel voor zich

 12. Remi

  Tuurlijk gaat dat sportschooltje weer dicht ;)

  #Dinsdagpersco

 13. man pan

  Oud studiegenoot had in zijn toilet een rek vol tijdschriften. Soort ritueel, elke ochtend kopje koffie op en dan een uur schijten.

 14. Sjaak echt

  Dus alleen op het toilet geeft NSB-Arie geen mensen aan.

 15. Willie

  Als ik mijn kont afveeg denk ik altijd aan Arie.

 16. Fliperdeflap

  Daar komt narcist Arie Boomsma, de reus met lemen voeten aan, moreel hoog te Paard zal hij de domme bange tokkies vertellen of ze wel of niet deugen want Arie hanteert hoge ethische en morele standaarden en heeft de wijsheid in pacht.
  Arie is een ijdele narcistische homoseksuele man? die geen kritiek of spot duldt want hij vindt zichzelf geweldig. Arie Boomsma ziet zichzelf als een ‘persona grandiosa’, de uiterlijke persoon zoals hij er graag uit wil zien. Het lijkt dat Arie een andere kant van zijn persoon, zijn schaduw, die er wel eens minder fraai uit zou kunnen zien, krampachtig probeert te bedekken.
  De depressie die op de loer ligt als de zinloosheid van zijn bestaan manifest wordt zodra de dru(g) van zijn grootheidswaan is uitgewerkt.
  Je zou denken dat volgens de heersende opvattingen dergelijke getalenteerde mensen, de trots van hun ouders, een sterk en stabiel zelfbewustzijn zouden moeten hebben. Juist het tegendeel blijkt echter waar. Alles waar zij aan beginnen, doen zij goed, uitstekend zelfs, ze worden bewonderd en benijd, ze oogsten succes waar ze maar willen, maar het blijft allemaal zinloos. Zodra ze niet ‘on top’, niet ontegenzeggelijk de superster zijn of wanneer ze plotseling het gevoel krijgen mislukt te zijn, gemeten aan een of ander ideaalbeeld van zichzelf, dan worden deze mensen vaak geplaagd door angsten of hevige schuld- of schaamtegevoelens.
  De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de mens met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk in de lucht aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling een gaatje in kwam, waardoor het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens is niets ontwikkeld dat later in het leven houvast had kunnen bieden. De partners van de mens met grootheidswaan, inclusief de seksuele partners, moeten eveneens zijn narcistische gevoelens bevredigen. De anderen zijn er om hem te bewonderen, en hij zelf is voortdurend met hart en ziel in de weer om deze bewondering te krijgen (te verdienen). Daarin komt zijn martelende afhankelijkheid tot uitdrukking’.
  Kijk naar Arie Boomsma, hij heeft een baard, zijn pet is af want er groeit weer haar op zijn kale hoofd. Bedenk eens hoe Arie er uit zou zien als hij zijn ‘mannelijke

 17. Fliperdeflap

  vervolg;
  baard’ zou afscheren. Wat blijft er dan nog over van dat gezicht met kleine oogjes en rimpels? Precies een kleine oude rattenkop passend bij zijn status als lid van de nieuwe Stasi.
  Arie Boomsma is terecht destijds belachelijk gemaakt door de heren van Veronica Inside en daarom heeft Arie Booms wraak genomen. Arie is een benepen, kwetsbare, angstige narcistische en nu dan ook een vermeende homoseksuele man.

 18. Fliperdeflap

  Maar wat een rijkdom, nu we weten hoe Boomsma, zijn behoefte doet. Mijn leven kan nu gelukkig verder gaan. Bwèèèh

 19. Juist

  Arie is een grote hoop stront.

 20. Arie Schoenlepel

  @juist , precies, exact, klopt.

 21. Fred

  Godsegedank…. eindelijk iemand die het op de goede manier duidelijk weet te maken….
  Danke Fliperdeflap !

 22. Nol

  Beste redactie,

  Ik denk dat jullie een fout hebben gemaakt in de volgende zin:

  Als Arie gaat poepen, blijft de wc gewoon in zijn zak zitten.

  Ik denk dat jullie hier TELEFOON bedoelen in plaats van WC. Ik zou het op prijs stellen wanneer jullie dit kunnen corrigeren. Dit kan namenlijk verwarring veroorzaken bij jullie lezers, iets wat in mijn ogen onnodig is en eenvoudig kan worden verholpen

  Alvast hartelijk dank voor de medwerking!

  Hartelijke groet, Nol

 23. Willie

  Is Arie nu aan het roepen om de telefoon op de WC te boycotten.

 24. Jan x

  Ja Arie met de telefoon in je hand kun je niet aan je pik trekken.
  Als er strakke dames in de sportschool zijn zul je wel veel op de wc zitten.
  Hoe moet dat verder de sportscholen gaan weer dicht.
  Fotos maken van de dames en thuis op de wc is een optie.

 25. Tycho Graagnat

  Over de doden niets dan goed(s) maar eigenlijk is Boomsma de nieuwe Des Bouvrie.
  Destijds in het programma: Glamourland hoorde je ook altijd, ‘Hallo daar zijn we weer’ als het om des Bouvrie ging. Boomsma wil schijnbaar ook iedere dag ‘ iedere dag ff er toe doen’.

 26. Aage M.

  Zo dat is boeiend.

 27. Geert

  Wat een inhoud heeft deze man toch…. fijn dat het er ook weer uit komt…

 28. Ik weet alles van de tv

  Vies ventje

 29. Coolio

  En er zijn mensen die deze narcist volgen op instagram. Wat een volk.

 30. Chelsey

  Na verkregen kennis en wijsheid uit de hap van de Appel iPhone op de WC, doet domineeszoon Arie B. een verkapte oproep aan zijn volgers om voortaan de Bijbel te gaan zitten tijdens het ontlasten. Een onrein satanisch ritueel dat voor nog meer Antichristelijke invloed en macht zal zorgen. Jezus 2.0 laat weer eens zó overduidelijk blijken totaal geen vrome christen te zijn, maar eerder een trouwe volger van de Antichrist beweging te zijn! Kortom christenextremist Arie B. is gewoon 1 grote looser!

 31. Chelsey

  … Kortom christenextremist Arie B. is gewoon 1 grote loser! …

 32. 🤔 Ingrid

  Soms kan je beter je mond houden! We hoeven niet alles te weten! 😒

 33. Rotterdammer

  Ik hoop dat Arie voortaan héél lang op de wc zit want dan blijven wij verschoond van zijn continue verbale diarree… kotsmisselijk word ik van die enge narcist.. en knapper wordt hij er ook NIET op, zijn gezicht begint op een verdroogde pruim te lijken !

 34. colette

  Weg met die NSBer

 35. Smerig Zwijntje Geronimo

  Jezelf zo belangrijk vinden dat je ook van mening bent dat je je schijtgewoontes te kust en te keur de wereld in te moeten slingeren. Dat is gewoon ziek.

 36. Pettie de enige Fart

  De reden dat mensen hun mobieltje mee naar de plee nemen is vaak omdat ze iets te verbergen hebben voor hun partner!!!!

 37. Koos

  Fijn om te horen Arie. Zo, en nu een sateh ajam met lekker veel pindasaus.

 38. Joris Mul

  Ari Boomsma, de meest hypocriete engerd ter wereld, zou zich zelf als diarree moeten doorspoelen. Zo iemand verdient het toch om in Corona tijd zo snel mogelijk definitief failliet te gaan? Dat vindt volgens mij echt iedereen in Nederland.

 39. Roos

  NSB’er Arie Boomsma is niks meer en niks minder dan een hoop meurende NSB stront. Het is een walgelijk achterbaks figuur die met zijn mede deugers anderen de maat neemt.

  Boycot de volgende deugers:

  Arie Boomsma
  Claudia de Brey
  Georgina Verbaam
  Erik van Muiswinke
  Halina Reijn
  Anouk
  Thijs Romer
  Humberto Tan
  Glennis Grace
  Sanne Wallis de Vries

  en wie weet er nog meer die we moeten boycotten? Deze deugers met hun Stasi methoden zijn te eng en te hypocriet voor woorden.

 40. Diana

  Arie is een oude vieze vent die vlot wil overkomen. Wat een loser.

 41. Zebra Steekt De Straat Over

  Mijn iPhone staat altijd op trilstand, ik steek ‘m graag in m’n kont wanneer ik gebeld word ! Héérlijk!

  Wees gerust, het is maar een goedkope iPhone 6 ;-)

 42. Miriam

  Wie poept er nou niet graag op de trap? Doe ik tegenwoordig ook. Zo verfrissend!

 43. Gereformeerd jochie

  Nep protestant die Arie!
  Heeft niks conservatiefs in zijn bloed,
  – Is volgens mij ook homo?

 44. Ruud

  Dit nieuws overschaduwt de corona crisis en de komende presidentsverkiezingen.

 45. Bastiaan

  en dit is media nieuws???

 46. Johan Derksen

  Ik douw altijd mijn sigaar uit in mijn drol

 47. Joke Bruis

  Weet Arie van het badpakken nummer van Sports Illustrated?

 48. Patty B.

  Jullie moesten eens weten wat ik allemaal doe tijdens het poepen.

 49. Curryworst

  Als ik op de pot zit, denk ik aan mijn worst.

 50. Patty B.

  Die worst van jou is nogal een obsessie voor je.

 51. Curryworst

  Mijn worst is wel 5cm groot hoor!

 52. Banale A3

  Het wordt tijd dat wij met zijn allen een grote berg schijt hebben aan de heer A. Boomsma, maar je kan ook duidelijk zijn en zeggen dat je in je anale fase zit.

 53. Tobias

  Hoe heeft dat Amerikaanse gezin het zes jaar uitgehouden met zo’n nare man in huis?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.