Dave Roelvink erg bezorgd, overweegt andere baan

Dave Roelvink heeft gisteren in RTL Boulevard zijn zorgen uitgesproken over zijn financiële situatie nu we een tweede lockdown zijn ingegaan. Hij overweegt een carrièreswitch. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Tienermeisjes vinden stoute jongens hartstikke leuk en daarom heeft Dave Roelvink na zijn beruchte bubbelbadfilmpje een dj-carrière kunnen opbouwen. Lachend schreef hij elke avond duizenden euro’s bij op zijn rekening, maar nu heeft niemand meer behoefte aan een dj.

Aangezien Dave een dure leefstijl heeft, raakt de bodem van de put een keer in zicht en daarom is hij nu toch wel een beetje bezorgd over de aanhoudende corona-ellende. “Het is niet leuk om te horen weer.”

Dave vreest voor zijn portemonnee. “Je zit natuurlijk wel in je hoofd met: hoe ga ik het doen met werk? Mijn basisinkomen is nu gewoon al zeven maanden weg. Ik zie het ook niet binnen een halfjaar of een jaar goed komen.”

Op dit moment denkt Dave na over zijn mogelijkheden. “Je gaat nu toch wel serieus nadenken van: moet ik een carrièreswitch maken? Weet je wel.”

Ook zijn vader Dries zit met de handen in het haar. “Ik zit wel eens met mijn vader en dan kijken we elkaar aan van: wat nu? We zitten nu al een halfjaar in plaats van 300 optredens per jaar nu op 3 optredens per jaar.”

Buffer

Boulevard liet nóg een BN’er met geldzorgen aan het woord: Wolter Kroes. Hij dreigt zijn boot te moeten verkopen. “Ik werk al vanaf maart bijna niet. Ik ben eigenlijk nu bezig met mijn pensioen op te eten.”

Die buffer die je in al die jaren opgebouwd hebt, gebruik ik nu voor mijn kosten. Natuurlijk voel je dat. Daar maken we ons met z’n allen het meest zorgen over: wanneer mogen we weer?

Foto: RTL Boulevard

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen