Bram Moszkowicz krijgt Frank Visser-achtige show

Bram Moszkowicz leeft helemaal op als mediapersoonlijkheid nu hij zijn toga definitief aan de wilgen heeft moeten hangen. Naast zijn baantje bij Shownieuws en zijn nieuwe schnabbel bij weekblad Privé, krijgt hij ook een eigen prime-time-show bij SBS 6: Bram Staat Bij. Dat heeft de zender laten weten. Hoewel Bram geen advocaat meer mag zijn, zal de doorsnee Nederland hem nog altijd met strafrecht associëren. Hij komt daarom met een show die daar raakvlakken mee heeft.

Veel over Bram Staat Bij is er nog niet bekend. “Moet jij binnenkort voor de rechter verschijnen en wil je jouw verhaal delen met Bram Moszkowicz en zijn nieuwe televisieprogramma Bram Staat Bij? Meld je dan hier aan!“, is te lezen in de kandidatenoproep.

Het lijkt te gaan om een Frank Visser-achtig programma. Met al zijn kennis en kunde staat hij ook kijkers van SBS bij, vaak in huis-tuin-en-keuken-geschillen. Mogelijk krijgt Bram iets zwaardere zaken voor zijn kiezen.

Het is nog maar zes maanden geleden dat Bram in de SBS-coronashow In het Hart van Nederland een open sollicatie deed bij Talpa. “Ik heb televisiewerk altijd leuk gevonden en ik vind Talpa ook een geweldig bedrijf.

Coronakenner Albert Verlinde zei daarop: “Ik heb het nummer van John de Mol. Ik zal het even doorgeven.

Het gebeurt in de mediawereld bovengemiddeld vaak dat baantjes via-via geregeld worden. Zo heeft Patty Brard haar huidige, riante Talpa-contract te danken aan tv-collega Gordon.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen