Sander Schimmelpenninck vindt Eloise (18) ook leuk

Niet alleen prinses Alexia (16), maar ook haar nichtje Eloise (18) valt in de smaak bij Sander Schimmelpenninck. Zij is bovendien wél meerderjarig. Dat zegt de 36-jarige presentator in De Zelfspodcast. Sander raakte deze zomer in opspraak toen hij Alexia in zijn schandaalpodcast omschreef als het ‘lekkerste prinsesje’ van de Oranjes, maar de graaf lonkt nu ook naar haar twee jaar oudere nichtje: gravin Eloise. Volgens co-host Jaap Reesema vindt Sander dat ook wel ‘een mooie’.

Eloise komt ter sprake als Sander terugblikt op de presentatie van Op1. “Ik heb die Constantijn ontmoet bij Op1 en dat is een focking aardige gozer. Echt een leuke vent. Zijn dochter, die Eloise…

Jaap onderbrekend: “Ja, dat vind jij ook een mooie hè?

Sander ongemakkelijk: “Nou, nee, ho! Pas nou op! Die is wel 18 trouwens.”

Jaap: “Nee, maar die vind je leuk, die vind je grappig. Die heeft skit.”

Sander: “Ja, ik vind dat gewoon een stoere chick. Die heeft gewoon helemaal schijt aan al die protocollen. Die loopt met een peukie ergens op de foto en die maakt gekke filmpjes enzo. Ik vind de jongste generatie van dat koningshuis gewoon leuke lui.”

Jaap: “Die ging ook tekeer tegen Marc van der Linden, die redelijk gezette royaltywatcher.”

Vreselijke figuren, vindt Sander dat. Uitweidend laat hij weten: “Ik vind het ook zo bizar dat die roddelpers, ook die Guido den Aftrekker, die gozer van Story… Hij is voor zijn brood afhankelijk van het koningshuis, zit de hele dag te wachten tot het koningshuis dingen doet en die beginnen best wel te radicaliseren in hun anti-monarchie-opstelling.”

Sander aanrakerig bij onbekende vrouwen

Later in de podcast liet Sander zich nóg een aantal keer van zijn hitsige kant zien. “Ik ben aanrakerig ja, zeker bij onbekende vrouwen“, zegt hij bijvoorbeeld.

Ook stelt Sander dat de Amsterdamse wijk De Pijp vol zit met gulzige vrouwen. “Je moet gewoon aanbellen, al die verdiepinkjes zitten vol met volgeladen vrouwen en je hoeft er alleen maar tegenaan te lopen. Gewoon aanbellen. Ik denk dat de kans 50 procent is dat je neukt.”

De Zelfspodcast kunt u hier beluisteren, de bewuste passage beluistert u vanaf 12:45.

Lees ook: Sander laat podcast censureren na ‘lekkere Alexia’ (13 oktober)

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen