Angela de Jong positief: ‘Goed moment voor lockdown’

Angela de Jong zit niet in zak en as nu Mark Rutte een tweede lockdown heeft afgekondigd. Het is er een goed moment voor, omdat er momenteel veel leuke dramaseries te zien zijn bij de NPO. Dat zegt de opiniediva in haar column in het AD. We hadden het veel slechter kunnen treffen, aldus Angela. “Het is natuurlijk verschrikkelijk dat horeca-eigenaren hun tent weer dicht moeten gooien“, zegt ze. “Maar misschien – ik zeg het echt heel voorzichtig – zit er toch een voordeel aan de semilockdown.

Het is volgens Angela een uitstekend moment. “Als we dan toch weer thuis moeten blijven, is dit helemaal niet de slechtste periode. Eindelijk tijd om alle dramaseries van de NPO te kijken bijvoorbeeld.”

De NPO barst momenteel van het goede drama, aldus Angela. “Die zendt er op dit moment zoveel uit dat een aanhanger van complottheorieën er zomaar het bewijs in zou kunnen zien dat deze nieuwe maatregelen al maanden geleden bewust zijn gepland en de publieke omroep er de programmering op heeft aangepast.”

Wat een dijenkletser! Over welke series heeft ze het eigenlijk? Ze somt Het A-Woord, Klem 3, Commando’s, All Stars & Zonen, Niks te melden en Vliegende Hollanders op.

Genoeg te doen dus, aldus Angela. “Het is voor iemand die betaald wordt om tv te kijken al niet bij te houden, laat staan voor mensen met een normaal sociaal leven in de avonduren.

De column van Angela de Jong kunt u lezen op de website van het AD.

Foto: WNL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen