Wilfred Genee trapt niet in val Eva Jinek

Wilfred Genee is deze week uitgenodigd door Eva Jinek om in haar talkshow te komen praten over de Tour de France, maar hij gaat daar niet op in. Het is een uitnodiging onder valse voorwendselen. Dat stelt hij op Radio Veronica. Wilfred weet heel goed waar Eva het over wil hebben en dat is niet de Tour de France. Hij weet heus wel dat ze het gewoon wil hebben over Veronica Inside en de ruzie die hij met Johan Derksen en René van der Gijp heeft gehad, laat de Talpa-ster weten. 

Wilfred wantrouwt Eva’s redactie. “Het grappige is dat ik gisteren werd gebeld door de redactie van Jinek of ik vanavond bij Jinek wilde zitten om over de Tour te praten. Ha ha ha! Ik zei ook: ‘Ik kom toch niet uit een ei jongens, alsjeblieft!’ Toen zei hij: ‘Ja, maar bij Tour du Jour deed je het ook zo goed.’ Ha ha ha!

Hij neemt het de jongen van de redactie niet kwalijk. “Dit is de vaste gozer die altijd contact opneemt. Het is op zich een heel aardige gozer. Torsten heet-ie.

Sidekick Rick Romijn kijkt sowieso niet graag naar Jinek. “Ik vond Beau leuker dan Jinek. Sympathieker. Ik vind haar niet sympathiek.”

Wilfred: “Zij is meer NPO zeg maar? En hij is meer commercieel?

Rick: “Hij is meer het volk. Hij weet wel wat de gewone man wil.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen