‘Videoland zuinig: prijzenpot Drag Race is povertjes’

RTL heeft wel heel erg weinig budget uitgetrokken om de Nederlandse versie van RuPaul’s Drag Race te voorzien van een mooie prijzenpot. Dat heeft showdeskundige Bart Ettekoven gisterenavond gezegd in Shownieuws. De dragqueens van Drag Race Holland, dat morgen van start gaat op Videoland, maken niet bepaald kans op een vetpot. “Het is een beetje treurig. In Amerika kun je dus 100.000 dollar winnen en dat is wel een leuk bedrag“, aldus de hoofdredacteur van Weekend.

Voor 100.000 dollar ga je je wel uitsloven, zegt Bart. “Daarvoor trek je wel wat leuke hakken aan en zet je een pruik op je kop.”

De Nederlandse editie is iets zuiniger. “Hier krijg je een uitrijkaard, een fotoshoot in de Cosmpolitan en een jurk van Claes Iversen. Het is wel een beetje ons bin zuunig bij Videoland. Peter van der Vorst moet toch een beetje z’n hand op de knip houden natuurlijk.”

Volgens jurylid Nikkie Plessen gaat het ook een beetje om de eer. Zij zegt in De Telegraaf: “Dat ze als eerste de titel ’Drag race superstar’ mogen dragen is heel belangrijk voor ze. Dan is er ook nog een jurk van Claes Iversen te winnen ter waarde van 18.000 euro. Kortom, de competitie is erg groot.

Drag Race Holland wordt gepresenteerd door Fred van Leer.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen