Talpa-ster Celine Huijsmans heeft relatie met VI-fan

Celine Huijsmans, de rising star van Talpa Network, heeft een liefdesrelatie aangeknoopt met een fan van Veronica Inside. Het gaat om Joost Hofman (zie socials), de zoon van oud-RTL-bobo Jaap Hofman. Dat heeft ze gezegd in de radiovariant van VI. Celine is met Joost op vakantie geweest naar Zwitserland. “Ik ben in Zwitserland geweest op vakantie, met mijn nieuwe vriend. Het was heel gezellig. Het is heel serieus, anders ga ik niet met hem op vakantie natuurlijk. Hij is 28.”

De 35-jarige Celine heeft dus een zeven jaar jongere vriend. Kan hij wel goed voor haar zorgen? “Hij heeft een Porsche 944. Ja, hij heeft smaak. Hij rijdt best een leuke auto. Hij doet van alles. Hij werkt in de media.

Als Wilfred Genee vraagt of haar lover Joost soms Hofman van zijn achternaam heet, antwoordt Celine bevestigend. Ze reageert verbaasd als hij zijn vader blijkt te kennen.

Wilfred: “Natuurlijk ken ik die! Jaap Hofman was altijd een directeur bij RTL, bij RTL 5, later RTL 7. Ik heb er heel veel mee samengewerkt.

Sterker nog: Wilfred kent Joost ook. Hij blijkt een VI-fan te zijn. “De kleine Joost kwam vroeger altijd mee naar de studio omdat hij graag bij Voetbal Inside langs wilde komen. Ik heb nog een keer een heel lief kaartje van hem gekregen waarin hij had gezegd dat hij zo’n grote fan van het programma was enzovoorts.”

Celine: “Wat grappig.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen