Gordon zwaar teleurgesteld in Martien Meiland

Gordon vindt het onbegrijpelijk dat Martien Meiland voor zijn biografie heeft samengewerkt met schrijver Jan Dijkgraaf, bekend van zijn nietsontziende columns. Dat laat hij weten op Instagram. Jan stapte deze zomer op als columnist van de radiovariant van Veronica Inside, toen presentator Wilfred Genee hem verbood om een kritische column over Gordon voor te dragen. Wilfred was bang voor gedoe met Gordon én met John de Mol. Maar nu papt een andere Talpa-collega aan met Jan.

Martien heeft zijn levensverhaal op laten tekenen door Jan en dat is iets wat er niet ingaat bij Gordon. “Kon je echt niemand anders vinden dan die vreselijke Jan Dijkgraaf🤮 Wat een meelifter!“, bijt hij Martien toe.

De realityster heeft op Instagram een foto geplaatst waarop hij het eerste exemplaar van zijn biografie krijgt uitgereikt door Jan. “Even bij Jan Dijkgraaf op visite, krijg ik het eerste luxe exemplaar van het Boek MARTIEN!“, staat erbij.

Onder die post staat de pittige kritiek van Gordon. Onsportief, vinden sommigen. “Jan staat tenminste rechtop en voor waar die staat, kan je van vele niet zeggen.. die lullen met de meute mee.. nogal onfris als bekende Nederlander dit op de insta van een andere bekende Nederlander te plaatsen“, zegt iemand.

Een ander: “Hahaha ja Jantje Dijkgraaf heeft je onderuit getrapt in z’n collum en nu is meneer op z’n teentjes getrapt hoor! 😂

En nog iemand anders: “Zielig persoon moet je zijn als je een ander, Martien in dit geval, zijn moment niet gunt.

Jan Dijkgraaf zelf reageert op Twitter als volgt: “Eigenlijk zit die smeerpijp mij gewoon te cancelen hier. Ze zijn ook allemaal hetzelfde, die beste vrienden van Sjon.

Lees ook:
Jan Dijkgraaf man achter biografie Martien Meiland (29 augustus)
VI-heren gieren om zelfmoordpoging Martien Meiland (4 september)

 

View this post on Instagram

 

Even bij Jan Dijkgraaf op visite, krijg ik het eerste luxe exemplaar van het Boek MARTIEN! #hetboekvanmartien.nl

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on

Foto: SBS

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen