Gordon zwaar teleurgesteld in Martien Meiland

Gordon vindt het onbegrijpelijk dat Martien Meiland voor zijn biografie heeft samengewerkt met schrijver Jan Dijkgraaf, bekend van zijn nietsontziende columns. Dat laat hij weten op Instagram. Jan stapte deze zomer op als columnist van de radiovariant van Veronica Inside, toen presentator Wilfred Genee hem verbood om een kritische column over Gordon voor te dragen. Wilfred was bang voor gedoe met Gordon én met John de Mol. Maar nu papt een andere Talpa-collega aan met Jan.

Martien heeft zijn levensverhaal op laten tekenen door Jan en dat is iets wat er niet ingaat bij Gordon. “Kon je echt niemand anders vinden dan die vreselijke Jan Dijkgraaf

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen