Telegraaf spreekt van ‘overdosis Meiland-televisie’

De Telegraaf begint zich af te vragen of Martien Meiland en zijn familie niet afstevenen op een tv-overdosis. ‘Zijn we al Meiland-moe?’, kopt de krant in de weekendeditie. SBS 6 heeft vorige week bekendgemaakt Martien Meiland vier keer per week in te gaan zetten: naast twee keer per week Chateau Meiland, wordt hij vanaf medio oktober ook onderdeel van de zaterdagshow BINGO! en de zondagshow Wie van de 3. Het begint allemaal wel héél veel te worden, vindt de krant.

Daar komt nog eens bij dat dochters Maxime en Montana Meiland een SBS-programma krijgen waarin de zwangere vrouwen helpen bij het inrichten van de babykamer.

Die twee dames zijn daar best geknipt voor, denkt de krant. “Eerder zagen we in Chateau Meiland dat Montana goed met elektriciteit overweg kan en in een mum van tijd een lamp kan ophangen. Komt vast goed.

Toch vreest De Telegraaf nu dat het iets te veel van het goede wordt. “Dat wordt bijna een overdosis Meiland-televisie. Hoeveel ’wijnen’, gilletjes en ’wat goeeeeed’ kan een mens hebben? Al zal SBS blij zijn met deze kip met de gouden eieren.

Zelf liet Martien aan het begin van de maand weten geen moeite te hebben met het uitmelken. “Ik snap het wel hoor, zolang wij iedere week nog een miljoen kijkers hebben en het werkt, is het leuk.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen