Telegraaf spreekt van ‘overdosis Meiland-televisie’

Geplaatst op zo 27 sep 2020 om 11:00

De Telegraaf begint zich af te vragen of Martien Meiland en zijn familie niet afstevenen op een tv-overdosis. ‘Zijn we al Meiland-moe?’, kopt de krant in de weekendeditie. SBS 6 heeft vorige week bekendgemaakt Martien Meiland vier keer per week in te gaan zetten: naast twee keer per week Chateau Meiland, wordt hij vanaf medio oktober ook onderdeel van de zaterdagshow BINGO! en de zondagshow Wie van de 3. Het begint allemaal wel héél veel te worden, vindt de krant.

Daar komt nog eens bij dat dochters Maxime en Montana Meiland een SBS-programma krijgen waarin de zwangere vrouwen helpen bij het inrichten van de babykamer.

Die twee dames zijn daar best geknipt voor, denkt de krant. “Eerder zagen we in Chateau Meiland dat Montana goed met elektriciteit overweg kan en in een mum van tijd een lamp kan ophangen. Komt vast goed.

Toch vreest De Telegraaf nu dat het iets te veel van het goede wordt. “Dat wordt bijna een overdosis Meiland-televisie. Hoeveel ’wijnen’, gilletjes en ’wat goeeeeed’ kan een mens hebben? Al zal SBS blij zijn met deze kip met de gouden eieren.

Zelf liet Martien aan het begin van de maand weten geen moeite te hebben met het uitmelken. “Ik snap het wel hoor, zolang wij iedere week nog een miljoen kijkers hebben en het werkt, is het leuk.

Foto: RTL
58 Reacties op “Telegraaf spreekt van ‘overdosis Meiland-televisie’”


 1. Bart

  Ik kijk niet!

 2. Dennis

  Helemaal mee eens.

 3. MolTalk

  Roofbouw. En daarna worden ze gewoon keihard gedumpt.

 4. Anne

  Zo ben ikzelf het eeuwige zelfde linkse gedram op de NPO al jaren kotsbeu, maar ik blijf maar moeten betalen voor die waardeloze s*it.

 5. Neef Linda

  Robje Goossens is zeker moe?

 6. margriet

  Inmiddels een karakterituur van zichzelf geworden, kan zich nooit of te nimmer meer anders gedragen; maar zal daar vast geen probleem mee hebben; innen, innen, innen. Het bekende “Swiebertje-effect”

 7. Albert Verhinderd

  @Anne zoals de rest van Nederland jou werkeloosheidsuitkering betaald…

 8. Curryworst

  Cashen wat je cashen kan zou ik zeggen.
  Want dat krot van een chateau raken ze nooit kwijt voor een fatsoenlijke prijs.

 9. Achtmet

  Minder minder meiland aub !!

 10. Youp

  Tja dat is het niveau in Nederland. Bij de commercielen een nicht met een IQ van 55 die moet zorgen dat de reclames van de multinationals binnen komen en bij de staatsomroep dag in dag uit dezelfde extreem linkse cultuur marxistische indoctrinatie en propaganda over gelukzoekers, milieu, diversiteit, trump bashing en vaccinaties. De media maakt zichzelf in razend tempo overbodig en dat is Goddank te zien aan de alsmaar dalende kijkcijfers.

 11. Anne

  @11:16
  Ik werk in het onderwijs en jouw spelling is beroerd.

 12. Youp

  @Anne
  zozo een rechts geluid vanuit het onderwijs? Nou dat mag ook in de krant!!

 13. Anne

  Haha Youp, klopt, ik moet mijn meningen over maatschappij en politiek op het werk dan ook verborgen houden, want de rest is zo links en woke als de neten. Als ik zou zeggen dat ik rechts ben, zou dat mij op sociale uitsluiting en gebrek aan carrierekansen komen te staan.

 14. CB

  Tsja, bij RTL waren Chantal Janzen en Ruben Nicolai op een gegeven moment zo’n beetje het uithangbord bij elk primetime programma, en daar hoor ik de Telegraaf niet over.

 15. Dries Roel Vink

  Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die het keuk vinden om naar zo’n overdreven gillende en inhoudsloze pisnicht te kijken.

 16. Peter

  Eva, Luuk, Fidan, Renze, Frank Visser komen ook 5x per week op tv. Is hier dan ook sprake van overkill?

 17. Dries Roel Vink

  @Albert Verhinderd Het is jouw (met een w) werkloosheidsuitkering, sukkel!

 18. Dikkiedik

  Nog nooit naar dat kleffe zooitje gekregen, de reclame voor dat programma is me al teveel.

 19. , WEST*

  De Telegraaf is hypocriet , de vele talentenjachten die RTL uizendt is zeker niet teveel?

 20. Jolanda

  Jammer dat SBS denkt deze familie nodig te hebben voor de kijkcijfers. Van mij hoeft het niet. Ik zap al door bij de vooraankondiging.

 21. Daantje

  Seizoen 1 was leuk. Nu vind ik het vreselijk. Het is helemaal geen leuke familie. De opbouw van het chateau was leuk om naar te kijken. Verder, respectloos naar personeel, naar elkaar en te hoog in hun hol. Lekker hun zakken gevuld, top natuurlijk, maar nu gauw van de tv.

 22. Bob Oeverloos

  Straks die nichterige sjaaltjes als merchandising op de markt; binnen een dag uitverkocht en elke afgerichte panroffelheld loopt ermee rond. Moet van hun wijf of moeder.

 23. Eva

  Ik ken Martien al zeker 8 jaar o.m. uit Noordwijk en ik heb hem nog nooit anders gezien, ja het is een beetje aangedikt maar hij is gewoon zo.
  Verder is de hele familie superslim, ze scoren nu huizenhoog bij SBS en als de kijkcijfers op een gegeven moment instorten nou so be it. Heel Nederland kent ze dan en zij zijn klaar voor de volgende commerciële stap buiten de camera’s.
  Goed bekeken toch?

 24. , WEST*

  Ik ga lekker roti ovenschotel eten

  Krijg de klere Sylvana Simons met je labiele BIJ1 erbij

 25. Britt Scholte Lover

  Komt Cash & Trash ook nog trug op sbs 6 ?

 26. anonymous

  Gaat dan net als bij Mr Frank Visser.
  Er kijkt niemand naar de dagelijkse versie.

 27. Bob Oeverloos

  @Anne
  Ik ken dat wat u schetst. Ook bij mij is het zogenaamd links. Zeuren over kansarm, zielig, enz. Sommigen vormden een groep om gelukszoekers te gaan helpen in weetikveelwaar. Hypocriet want sommigen weten niet eens in welk verzorgingskazerne hun oude moedertje zit!
  Ik ben niet van dat sandalen gedoe en laat ze lekker aanklooien. Mijn baas weet ook dat ik niet links ben. Bevalt het niet, geef maar een jaarsalaris mee en dan ga ik morgen beginnen bij de buren met hetzelfde werk, makkelijk zat. Geen woord er meer over!

 28. Bob Oeverloos

  Kan mijn werkgever lekker woke doen en zijn bedrijf failliet laten gaan met al die inclusieve en diverse nietskunners in plaats van gedegen vakmannen die goed in hun werk staan! Maakt mij niks uit.

 29. , WEST*

  @ Anne Als jij in het onderwijs zit , en schrijft dat de NPO sh*t is , vraag ik me af waar jou interesse dan wel naar uit gaat ? Educatie is toch essentieel,,vooral voor uw
  kinderen in de klas? U kunt ze nog veel bijbrengen, en eens bijpraten wat er bij de NPO te zien is , bijvoorbeeld de mooie docu`s bij de VPRO NTR ,
  u heeft ook een soort opvoed taak, om kinderen te leren niet alleen naar internet filmpjes te kijken , maar ook oog moet hebben voor onze publieke omroep , het ontstaan ervan, en dat de jeugd moet leren ook daar naar te kijken of te luisteren ! Het publieke omroep bestel , en het ontstaan ervan is zowat Nationaal erfgoed, Leerlingen horen ook op het gebied van de p.o. , door leerkrachten
  een stukje omroep geschiedenis te krijgen !

 30. , WEST*

  hallo naamgenoot 11.46 Kijk maar uit dat je je niet verslikt!
  zodat u nabestaande niet hoeven te zeggen…
  hij was een aardige jongen , en had altijd humor ….
  jammer dat hij nooit meer op MC komt!

  wel jammer dan, ben ik mn naamgenoot kwijt !

 31. Bart

  Oneens! Het werkt blijkbaar goed en mensen vinden het leuk.

 32. Anne

  LOL @ WEST
  Jij denkt dat kinderen nog televisie kijken? Ze kijken Netflix, Videoland en Disney+
  Van lineaire televisie weten ze niets af. Geen enkel programma kennen ze.

 33. Mike

  Nee hoor. Leuk!

 34. , WEST*

  @ Anne dat weet ik ook wel , daarom is het van belang onze jeugd bij te brengen, dat er meer is.

  Het is uw taak om kinderen te infomeren en Nederlandse cultuur op educatieve wijze over te brengen

  lAls u zelf al geen oog hebt voor onze omroep cultuur, en waarschijnlijk uw kinderen ook niets daarover bijbrengt bent u een slechte leerkracht

 35. strontkar2019

  Familie Hazes en Meiland in één serie op Talpa? Zal dat scoren dan? alle aandachtsgeilen samen op één zender.

 36. , WEST*

  En toen was Anna stil. of zit ze mijn foutjes er het aan het uithalen ? Ja ieder zijn vak natuurlijk

 37. Maup Caransa

  Die Martien Meiland ik kijk niet te nichterig.

 38. Teuntje

  Hij blijft een karikatuur en Maxime ook met haar gegil vreselijk …ze irriteren mij nu al maar ja het blijven geldwolven die maar op TV zeggen dat ze niets hebben en ondertussen kassa

 39. Pettie Fart

  Net als de grootste uiterst irritante Tokkiefamilie van Nederland, de Hazesclan, zal ook de familie Meiland uitgekotst gaan worden omdat ze uit pure mediageilheid zich niet meer weten in te houden.

  Wie hoog klimt kan diep vallen.

 40. Mick

  Ik heb meer last van Rob Gossens overkill. Oprotten met die Telegraaf nono.

 41. Peter

  MolTalk,

  Roofbouw dat doen ze toch zelf willen vlug binnen zijn
  voordat ze uit gekotst worden!!

 42. , West*

  Ik juich het toe, Meilandjes mogen van mij 7 keer per week, des te eerder zijn we van die overdreven toneelspeler af. Het was even grappig..maar overdaad zal schaden en dan zijn we van deze ellende af.

 43. , West*

  Ik ben een zure ongeloofwaardige boomer die zijn leven besteed aan een nietszeggende site. Help me!

 44. Stop belastinggeld

  @Anne zoals de rest van Nederland jou werkeloosheidsuitkering betaald.
  En vergeet niet de kindertoeslag aan je en/of je ouders, je zorgtoeslag, je huur toeslag. Al het geld wat tevergeefs aan je opleiding is besteed. Werkend Nederland Heeft al zoveel belastinggeld aan je uitgegeven, dat zouden we moeten stoppen. Geen belastinggeld meer aan Anne en zulke types uitgeven.

 45. Ikke

  Helaas voor hun kijk ik ook niet meer, vind het allemaal zo overdreven, te,te. Je wordt het beu naar verloop van tijd.

 46. Antonios

  Tja John de Mol moet toch wat met dat zinkende schip. Godsamme wat zal Die sjagarijnig zijn nu zelfs voor zus Linnie het einde nabij is. En die Meiland bende : nog heel even en je hoort er nooit meer wat van gelukkig.

 47. , WEST*

  Ik ben een criticus en ga flink tekeer als ik dat wilk en heb jaren voor de omroep gewerkt dus weet van wanten. Ovenwanten want ik heeft kip vanavond

 48. Per Huismans

  Wat ongelooflijk treurig dat deze malloot boegbeeld van een zender is geworden. Tokkie tv van de bovenste plank. Als dit is wat je in huis hebt om kijkcijfers op te krikken, is het wel heel droevig allemaal.

 49. , WEST*

  Ha gezelig 3 x west 13.42 13.45 en 16.05 , is het een kerel ,of een wijf !

  maar die reacties zijn niet van mij!

 50. annie

  Ik kijk niet je word er ziek vat
  Wat een onzin

 51. Beertje

  De familie is juist slim bezig en zeker niet achterlijk. Commercieel hebben zijn meer in hun leven gedaan dan de meesten van ons ooit zullen doen of durven dromen. En daar komt bij dat je niet hoeft te kijken.

 52. aammehoela

  Mijn reactie is weggehaald. Waarom. Een normaal denkend mens gaat gewoon niet naar dat “gooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddd” kijken.

 53. Jack

  Wat maakt iedereen zich toch druk over mensen die gewoon geld verdienen als ze op tv komen. Als je het niet leuk vindt dan kijk je toch niet? Je wordt toch niet gedwongen om daar naar te kijken? Er is genoeg om naar te kijken wat leuk is bij alle streaming diensten. En voor wie daar geen geld voor wil uitgeven, dat kijk je naar YouTube. Of ga eens een boek lezen.

 54. Wilfred Degens

  De Meilands zijn nog steeds ontspannend grappig om met het geluid getemperd om naar te kijken. Die man is wel vaak irritant overdreven maar dat wordt door alle vrouwen in mijn ogen ruimschoots goed gemaakt. Met name vind ik Erika een topper. Waarom al die jaloerse kritiek begrijp ik niet. Je kijkt met een milde glimlach of je kijkt niet! Leef en laat leven, zijkerts!!!

 55. Xxxx

  Ik zie stukjes hier over geld verdienen dat een bekend gezicht als Geert Wilders mensen zou aan moeten zetten om veel geld te verdienen. Mensen ga er niet op in. Maak geen geld over naar die instanties. Het is nep. Geert Wilders heeft namelijk niets met die zaak te maken. Het komt in de advertentie over als dat hij daar zaken mee doet. Ik heb navraag gedaan bij de PVV en kreeg als reactie dat Geert Wilders er niks mee te maken heeft. Dus mensen laat je niks wijs maken. Ga er niet op in! Dergelijke advertenties zou de Mediacourant moet weren. Wie goed nadenkt weet dat dit pure oplichting is. U bent gewaarschuwd bij deze!

 56. Lola

  @Jack, helemaal met je eens. Niemand is verplicht om te kijken. Waar ik wel boos van word is dat leerkrachten die niet “links” zijn bang moeten zijn voor uitsluiting en hun toekomstige carrière in het onderwijs. Leerkrachten moeten niet hun politieke opvattingen botvieren op leerlingen maar juist de kinderen leren om verbinding te zoeken en respect te hebben voor een andere mening. En maak van Geschiedenis eens een verplicht hoofdvak. Dat zou wel eens heel leerzaam kunnen zijn.

 57. Fikkie

  Misschien moet de Telegraaf zich eens afvragen of Nederland niet een beetje Telegraaf-moe is. Constante gezeik in dit roddelblad over andere mensen, die anders zijn dan de hetero normatief in dit land. Martien is een showman op zijn hele eigen wijze. Geen fake, gewoon puur zoals het is. Wie kan daar nou tegen zijn. Ga eens een artikel schrijven over RTL4 en hun kinderklas acteurs??die altijd en overal in hun programma’s de grootste bek hebben om maar te zwijgen over die irritante namaaklachjes en dan botox Linda, daar heeft Nederland meer dan genoeg van. Zet hem op Martien, ik vind je geweldig. Eindelijk een normaal iemand op TV, zonder ene poespas en show allures.

 58. Fikkie

  @aammehoela….Hoezo normaal mens gaat daar niet naar kijken? Wie denkt u eigenlijk dat u bent? Een overheerser die uit maakt waar mensen naar mogen kijken, of moeten kijken. Ik durf te stellen dat men moet kijken want dan komt men er achter dat er ook nog mensen in dit land bestaan die anders zijn dan het hetero normatief in dit land. Ik wordt zo langzamerhand schijtziek van die pis hetero’s die over alles en iedereen een mening hebben over mensen die anders zijn dan hunzelf.
  Kijk een keer in de spiegel aammehoela…en wat ziet u?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.