Shownieuws interviewt verloofde Thierry Baudet

Davide Heijmans, de verloofde van Thierry Baudet, heeft een cameraploeg van Shownieuws uitgenodigd bij haar foto-expositie in een restaurant in Amsterdam. Dat was zondagavond te zien in de showrubriek op SBS 6. Davide heeft tijdens haar vakantie met Thierry wat foto’s genomen in de Italiaanse stad San Remo en die zijn nu opgehangen in een restaurant. Shownieuws kwam kijken en Forum-sterren Thierry Baudet en Theo Hiddema waren ook gezellig van de partij.

Thierry was helemaal onder de indruk van de foto’s van zijn vriendin. “Ik ben zo trots op haar. Echt enorm trots op haar. Al die scooteraars: die gaat dit doen, die gaat dat doen. En wat gebeurt er achter dat raam? Er zitten vijf of zes verhalen in één portret. Ik kan hier uren naar kijken.

Davide vertelde dat Thierry haar goed heeft geholpen op haar foto-avontuur. “Hij was mijn chauffeur“, legde ze uit.

Thierry: “We zijn op avontuur gegaan door San Remo. Ook middenin de nacht. Ik was soms de scooteraar en soms moest ik de lamp vasthouden.

Theo Hiddema was ook erg enthousiast over het werk van Davide: “Haar glorie moet ook afstralen op onze huidige politieke leider natuurlijk.

Aan de desk werd een beetje lauw gereageerd. Patty Brard: “Ik vind dat ze prachtige foto’s maakt. Ik heb wel eens met hem in een talkshow gezeten en toen vond ik hem een beetje hautain. Dat zeg ik heel eerlijk.

Het fragment ziet u terug op de Shownieuws-site.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen