Schaar onder teennagel Luuk Ikink, met slippers op tv

Vanwege schade aan zijn onderstel staat Luuk Ikink momenteel met slippers achter de desk van zijn programma RTL Boulevard. Het gaat om een donkerblauw paar van het sportmerk Umbro. Dat was dinsdag te zien in de uitzending op RTL 4. Luuk is het slachtoffer geworden van een huis-tuin-en-keuken-ongelukje. “Door een kleine ingreep (ontsteking, schaar onder nagel, knip knip, sjor sjor met een tang, etc..) kan ik een paar dagen geen schoenen aan“, aldus de televisiester.

Het staat allemaal vrij New Kids-achtig, maar het is wat het is, zegt Luuk nuchter. “Ik weet het: ik own deze dingen, maar ik heb een excuus.

In elke aflevering van RTL Boulevard loopt Luuk een stukje van de desk naar zijn socials-screen en dat loopje blijft gewoon in de uitzending zitten.

De oplettende kijker ziet Luuk de komende dagen dus op slippers door de studio lopen. Voor het grootste deel van de uitzending staat hij echter achter de desk en zijn zijn slippers niet zichtbaar.

Collega Nikkie Plessen had er op sociale media veel lol om. “Kijk nou. Als David Beckham het kan, dacht Luuk, dan doe ik het ook.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen