Peter R. de Vries vindt testbeleid corona ‘absurd’

Peter R. de Vries vindt het huidige testbeleid rondom het coronavirus een lachertje. Dat gaf de misdaadjournalist gisteren aan in RTL Boulevard, waar hij de laatste tijd steeds in zijn onderhemd naartoe gaat. Peter vindt het verschrikkelijk. “Weet je wat ik niet begrijp jongens hè? Het aantal coronagevallen neemt toe, de zorgen daarover nemen toe, code oranje, we moeten weer strenger worden, maar tegelijkertijd is de teststraat op Schiphol dus gesloten“, klaagde hij.

Collega Luuk Ikink: “Ja, dat slaat helemaal nergens op.”

Peter: “Er komen dus allemaal mensen uit verdachte gebieden op Schiphol aan en die kunnen zich niet meer testen. Dat was al heel problematisch met bepaalde openingstijden en een bepaalde capaciteit. Ik kan daar met mijn verstand niet bij. Ik vind dat gewoon absurd.”

Luuk: “Dat hele testbeleid faalt sowieso toch?

Royaltykenner Justine Marcella: “Als je vandaag belt, dan ben je op zondag aan de beurt.”

Ja, en in de tussentijd moet je thuis zitten“, besloot Marieke Elsinga.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen