SBS 6 gaat Martien Meiland vier keer per week inzetten

Martien Meiland is op dit moment de succesvolste ster van SBS 6, zelfs nog succesvoller dan Linda de Mol. Met Chateau Meiland brengt hij de zender momenteel twee keer per week boven de miljoengrens: op maandag én donderdag. Bij Talpa houden ze zich dan ook wanhopig aan de flamboyante realityster vast, want naast zijn aanstaande duoschap met Jan Versteegh in het nieuwe ‘BINGO! De 100.000 euro quiz’, wordt hij ook onderdeel van de Wie van de 3-cast.

Het beroemde format Wie van de 3 keert op zondag 11 oktober terug op de buis bij SBS 6 en Martien Meiland zal samen met Britt Dekker, Ryanne van Dorst en Najib Amhali het vaste panel vormen. Zij staan onder leiding van Wendy van Dijk.

Martien, Ryanne, Britt en Najib spelen het spel volgens de bekende regels: ieder panellid krijgt 1 minuut om de drie kandidaten voor hen te onderwerpen aan een spervuur van vragen en instinkers. Vervolgens kiest elk panellid wie volgens hem of haar de échte vuilnisvrouw of autoverkoper is.

Nieuw in de 2020-editie zijn twee extra rondes voor dubbele punten. “Na het zien van de drie kandidaten moeten de panelleden, puur op basis van hun eerste gevoel, meteen al een eerste keuze maken. Blijven ze ook na de daaropvolgende vragenronde bij hun oordeel, of gaan ze overstag en kiezen ze toch voor een ander?

Wie van de 3 begon in 1963

Wie van de 3 begon in 1963 als de Nederlandse variant op het Amerikaanse tv-programma ‘To Tell The Truth’. Door de jaren heen hebben tal van panelleden hun tanden stukgebeten op de beste fantasten van Nederland tijdens hun zoektocht naar de enige eerlijke kandidaat.

In de voetsporen van Wie van de 3-coryfeeën als Martine Bijl, Kees Brusse en Albert Mol staat ook het nieuwe panel weer garant voor een avond gezellig meeraden vanaf de bank, verwacht SBS 6.

Wie van het fanatieke panel blijkt te beschikken over de meeste mensenkennis? Wie laat zich het minst vaak in de luren leggen? Dat wordt allemaal duidelijk op de zondagavond van SBS6, terwijl ondertussen de rivaliteit tussen de panelleden elke week toeneemt.”

Nog meer Meiland

Wie van de 3, een productie van Blue Circle, gaat op zondag 11 oktober om 20.30 uur in première op SBS 6. BINGO!, een format van John de Mols Talpa, gaat op zaterdag 17 oktober om 21.30 uur van start.

Chateau Meiland loopt in oktober ook gewoon twee keer per week door. Al met al krijgen we straks dus vier keer per week Martien Meiland op SBS 6.

Showkenner Albert Verlinde gisteren in Shownieuws: “Die kun je wel als testbeeld van SBS gaan zien, want als je niet uitkijkt is hij vier avonden per week op het scherm, maar het is wel een heel leuke vondst.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen