Nicolette Kluijver niet betaald door RIVM

De Tim Douwsma’s van deze wereld geloven er geen snars meer van als BN’ers oproepen tot het naleven van de coronaregels. Ze zullen wel betaald zijn door het RIVM, klinkt het dan. Helemaal onrealistisch is dat niet: vorige week werd duidelijk dat de overheid een aantal BN’ers voor exorbitante bedragen heeft ingeschakeld om de coronaregels te promoten. Nu Nicolette haar volgers vandaag oproept om verstandig te zijn, benadrukt ze direct niet te worden betaald door het RIVM.

Als oud-kankerpatiënt weet Nicolette goed dat gezondheid ons grootste goed is. Ze is vandaag jarig en postte op Insta: “Ik durf niet te dromen over ouder worden, ben er verdomd blij mee! Dus voor alle pieperts die de regels te zwaar vinden… Health is not valued till sickness comes. #ikbenblijdatiknogmeekandoen 🍀

Daar heeft ze kennelijk wat sceptische reacties op gekregen, want later komt ze daar op terug in haar Insta-stories. “Even voor de duidelijkheid… Mijn b-day post is niet betaald door het RIVM“, geeft ze aan.

Het is gewoon haar eigen boodschap, zegt Nicolette. “Ik wil vertellen dat er heel veel (jonge) mensen zijn met bijv. diabetes, kanker of andere ziektes die heel blij zijn als we ons gewoon heeeeel eventjes houden aan de regels zodat de reguliere gezondheidszorg op volle toeren kan blijven draaien.

Nicolette viert vandaag haar 36ste verjaardag.

Foto: RTL, Martijn van Gelder

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen