Nick Schilder niet blij: ‘Tv-bazen zorgen voor overkill’

Nick Schilder, bekend als Nick uit het duo Nick & Simon, is er niet blij mee dat er door toedoen van tv-bazen aan Nick & Simon-overkill dreigt. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Naast Beste Zangers, zijn de twee zangers momenteel ook te zien in De 3 Sterren Camping op NPO 3 en Hit The Road op SBS 6. Nick & Simon zijn echt o-ver-al en dat realiseert Nick zich maar al te goed. “We zijn echt op drie zenders nu. Dat is niet ideaal, maar het is een luxeprobleem“, laat hij weten.

Het is niet hun eigen schuld, aldus Nick. “We hebben alles heel gespreid opgenomen, door het hele jaar heen, maar het wordt allemaal tegelijkertijd uitgezonden. Beste Zangers is op NPO 1, dit is op NPO 3 en Hit the Road op SBS 6.

Veel collega’s hebben al bij Nick & Simon aan de bel getrokken. “Er zijn dan allerlei wijze collega’s die terecht zeggen: ‘Kijk nou uit voor overkill!’ Dat snap ik wel, maar dit is verspreid over anderhalf jaar opgenomen.”

Beste Zangers is al vorig jaar november opgenomen. “Maar goed, dan heb je zenderbazen die zeggen: ‘Dat moet dan.’ Dat loopt nou eenmaal zo. Ik had het liever een beetje gespreid gehad, maar die opmerking is terecht ja. We zijn op veel zenders.”

De minst scorende titel is Hit The Road, het programma waarin BN’ers net doen alsof ze rijden terwijl de auto op een trailer staat. “Soms rijden we wel een stukje, maar als je echt het verhaal van iemand gaat aanhoren en zang aan het beoordelen bent, dan is het veiliger als je die auto gewoon even op een trailer zet. Op tv is niet alles echt en dat is ook niet zo heel erg.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen