Nick Schilder niet blij: ‘Tv-bazen zorgen voor overkill’

Geplaatst op zo 27 sep 2020 om 11:45

Nick Schilder, bekend als Nick uit het duo Nick & Simon, is er niet blij mee dat er door toedoen van tv-bazen aan Nick & Simon-overkill dreigt. Dat heeft hij laten weten op Radio Veronica. Naast Beste Zangers, zijn de twee zangers momenteel ook te zien in De 3 Sterren Camping op NPO 3 en Hit The Road op SBS 6. Nick & Simon zijn echt o-ver-al en dat realiseert Nick zich maar al te goed. “We zijn echt op drie zenders nu. Dat is niet ideaal, maar het is een luxeprobleem“, laat hij weten.

Het is niet hun eigen schuld, aldus Nick. “We hebben alles heel gespreid opgenomen, door het hele jaar heen, maar het wordt allemaal tegelijkertijd uitgezonden. Beste Zangers is op NPO 1, dit is op NPO 3 en Hit the Road op SBS 6.

Veel collega’s hebben al bij Nick & Simon aan de bel getrokken. “Er zijn dan allerlei wijze collega’s die terecht zeggen: ‘Kijk nou uit voor overkill!’ Dat snap ik wel, maar dit is verspreid over anderhalf jaar opgenomen.”

Beste Zangers is al vorig jaar november opgenomen. “Maar goed, dan heb je zenderbazen die zeggen: ‘Dat moet dan.’ Dat loopt nou eenmaal zo. Ik had het liever een beetje gespreid gehad, maar die opmerking is terecht ja. We zijn op veel zenders.”

De minst scorende titel is Hit The Road, het programma waarin BN’ers net doen alsof ze rijden terwijl de auto op een trailer staat. “Soms rijden we wel een stukje, maar als je echt het verhaal van iemand gaat aanhoren en zang aan het beoordelen bent, dan is het veiliger als je die auto gewoon even op een trailer zet. Op tv is niet alles echt en dat is ook niet zo heel erg.”

Foto: SBS
32 Reacties op “Nick Schilder niet blij: ‘Tv-bazen zorgen voor overkill’”


 1. anonymous

  Ze kunnen ook gewoon NEE zeggen als ze gevraagd worden voor een programma.

 2. , WEST*

  Hit the Road Jack is dan ook een erg slecht programma

 3. Luister

  Ik ben ze ook zó zat!

 4. Bart

  @West en anonymous Helemaal eens!

 5. Tv man

  Niemand kijkt naar Hit the Road of naar 3 sterren camping, dus de zorgen zijn overbodig.

 6. Curryworst

  Dat doen alsof je rijdt terwijl je op een trailers staat is funest voor de geloofwaardigheid.
  En hoezo zou het een probleem zijn om iemands verhaal aan te horen en tegelijkertijd een auto te besturen?Taxi chauffeurs doen het dagelijks.
  Zelfs Andy van der Meijde rijdt in zijn programma rond in een auto met naast hem een voetballer of BN’er uit de c-categorie. Razend over de snelweg.

 7. Huismaker

  Lachwekkend bij Nieman vanochtend.
  Met z’n allen (dus ook Nieman) steeds maar weer door Baudet heen schreeuwen. Terwijl Tjerrie netjes zijn beurt afwachten moest hij “op zijn Fortuyn’s” gedemoniseerd worden.
  En dan die relnicht van de vvd die erbij zat. Smerig in de camera uitlachen als een klein kind. Het was weer compleet de NPO. Met als uitsmijter Trump, Trump, Trump en Trump. Gewoon omdat zij hun haat niet kunnen onderdrukken.

 8. Tycho Graagnat

  Volendammers geld en aangeharkte tuintjes en keurige huisjes waar je de schoentjes moet uittrekken.
  ‘Ons ben zuunig he’.

  Bovendien is er een overkill en alles, onze B artiesten (Gerard en dergelijke) en ondertussen worden wein het ootje genomen en gaat de rotzooi en het gekonkel in politiek Den Haag gewoon door.
  Maar de omroepen kregen er allemaal ‘drie cent’ bij om lol en vertier te produceren.
  ZODAT U BENT AFGELEID VAN WAT ER WERKELIJK SPEELT.

 9. Zomaar

  En ook afgelopen week dagelijks in de herhaling Talenten Zonder Centen.

 10. Maup Caransa

  Tycho Graagnat Mike? Iedereen heeft zijn eigen individuele schrijfstijl, die is gelijk als een vingerafdruk.

 11. Maup Caransa

  Willem Engel van morbide viruswaanzin, en QAnon die dan weer gesteund wordt door Forum voor Democratie, het moet niet gekker worden.

 12. Maup Caransa

  Weg met Baudet en vriend Willem Engel twee complotdenkers.

 13. Snuifje

  Je zou ook gewoon eens ‘nee’ kunnen zeggen, Nick.

 14. Tycho Graagnat

  @Maup,

  De vaste bezoekers weten dat ik hier al tijden post en nee ik ben niet Mike. Over zijn schrijfstijl die wel wat haken en ogen vertoont valt misschien te twisten. Maar als jij denkt als taalpurist waarschijnlijk mij daar in te herkennen moet je niet alleen beter nadenken maaar ook beter lezen voordat je zo maar onzin de wereld in slingert.

 15. Maup Caransa

  Tycho. De vaste bezoekers weten dat ik hier al tijden post Dat weten ze van mij ook let op.

 16. Tycho

  Zie je wel!

 17. Maup Caransa

  Tycho het mag wel niet maar veel doen dat hier.

 18. Leo knots

  Ik zie ze nooit maar komt ook amdat ik de tv uitzet of wegzap als ik deze galbakken zie

 19. Dick Stryker

  Gelukkig kunnen ze nog anoniem door volendam heen slenteren. Al die bejaarde Aziatische toeristen weten bij god niet wie deze twee heren zijn!

 20. Pettie Fart

  Gelukkig zorgen zij zelf niet voor een overkill aan nonsens. Hun vrouwen zijn al net zo mediageil. Die dachten natuurlijk; wat een Mootje Westenberg kan kunnen wij ook, namelijk; doen alsof je heel wat bent omdat je je benen spreidt voor een bekende vent.

 21. Brad Wursten

  Daar hoor je Robje Goossens niet over.

  Alleen Talpa is …………

 22. Peter

  anonymous,

  Goed kunnen lezen is ook ’n kunst, ’t gaat over ’n lange
  tijd dat het opgenomen is en hun maken niet uit wanneer ‘t
  uit gezonden wordt.

 23. Heleen

  Zij zouden eens nee kunnen zeggen en ik kan een andere zender opzoeken. Dat gebeurt dus bijna altijd. Idem dito met de Meilandjes. Na 1x heb ik mijn buik vol.
  Gelukkig zijn er veel alternatieven die mij wél kunnen bekoren.

 24. Trudy

  Fijn zelfinzicht. Ik zapp al een tijdje weg als ik één van die koppen zie..

 25. Tjerrie

  Ik ben blij dat ik jaren terug al gestopt ben met tv kijken. Het enige wat ik nog wel leuk vind is om hier berichten te lezen hoe die Bn’ers zichzelf voor gek zetten.

 26. Neerlandicus

  Keurige jongens die keurig Nederlands spreken en die keurig uitleggen waarom ze toevallig even te veel op tv komen. Daar kunnen al die Gooise of Amerikaanse ‘r’ pisjuhtatoru (presentatoren) nog veel van leren.

 27. T

  Mijn God…. is giro 555 al geopend?

 28. ikweethetbeter

  Ze lijken wel testbeeld ,ik ga gelijk over naar een andere zender .

 29. Bastiaan

  kijk toch niet naar deze bagger TV, ze doen maar lekker.

 30. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Pik en piemol

  Bekend van een talentenjacht, toch? Ja toch? Hun toch?

  Oke dan…..

 31. robert

  Wat een domme gasten, natuurlijk kun je aan overkill wat doen. En natuurlijk is het dom als die auto op een trailer wordt rond gereden. Maar wellicht is dat in Volendam anders.

 32. Ikke

  Raar dat velen die zingen ineens presentator worden , als coach optreden en aan allerlei reclames gaan mee doen. Schoenmaker blijf bij je leest. Je wordt dat volk na verloop van tijd wel zat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.