Johnny de Mol stopt nu écht met Waar is De Mol

Geplaatst op zo 27 sep 2020 om 12:30

Johnny de Mol stopt na het komende seizoen écht met zijn programma Waar is De Mol. Hij wil wel weer een soortgelijk programma maken. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws. Johnny riep in januari ook al dat hij stopt met het programma, maar over twee maandagen begint er toch weer een nieuw seizoen. Vanwege de coronacrisis gaat hij dit keer niet met BN’ers op reis naar het buitenland, maar blijft hij met hen in het binnenland. Na dit jubileumseizoen is het voorbij, meent Johnny.

Dat reizen wilde Johnny sowieso niet meer. “Je bent meestal toch echt dik een week weg en thuis met de kindjes viel me dat toch steeds zwaarder. Toen kwam corona en waren we noodgedwongen om in Nederland te filmen.”

Laatste seizoen

Showkenner Bart Ettekoven: “Het is het laatste seizoen. Ik vind het op zich wel heel leuk dat ze dat in Nederland doen. Johnny zegt: ‘Je moet ook een beetje stoppen op je hoogtepunt.’ Hij voelt dat het verhaaltje rond is. Als ik zo die beelden zie, wordt het wel een heel leuk laatste seizoen.

Het is een mooi laatste seizoen geworden, denkt Bart. “Je hoeft ook niet naar de andere kant van de wereld te vliegen om dit programma te maken. Het is op zich een heel goed idee om dat gewoon in Nederland te doen.”

Johnny wil wel voortborduren op dit format. “Hij zegt: ‘Ik vind het wel leuk om zo’n soort programma te blijven maken.’ Hij vindt het ontzettend leuk om gesprekken met mensen te voeren en je ziet toch dat hij altijd dingen los krijgt die een ander niet los krijgt. Mensen gunnen hem iets en zijn op hun gemak van hem.”

Johnny zegt: ‘Ik wil wel weer een nieuw programma gaan maken, waarin we dit soort gesprekken kunnen voeren, maar het wordt wel weer iets totaal anders.’ Daar gaat hij zich nu op richten en over nadenken.”

Droomgast

Terugblikkend op al die seizoenen van Waar is De Mol zijn er ook een aantal BN’ers die Johnny wel heel graag had willen hebben, maar die nooit ja gezegd hebben.

Wie zijn dat? “Anouk had ik heel tof gevonden, maar die had er nooit zin in. Ruud Gullit en Marco van Basten had ik ook heel tof gevonden, maar verder hebben we ze bijna allemaal wel gehad. Het is op, het is klaar.”

Foto: SBS
16 Reacties op “Johnny de Mol stopt nu écht met Waar is De Mol”


 1. Curryworst

  Tuurlijk vindt Bart Ettekoven het helemaal top wat de zoon van dé grote baas van Talpa doet.

 2. Curryworst

  Ik probeer ook steeds te zeggen, ik stop met het likken van mijn worst. maar dat wil nog niet lukken. Misschien als M harder likt.

 3. Drama queen

  Dat programma was drie jaar geleden al klaar.

 4. Huismaker

  MEDIA = VIRUS

  Dus vooral meeknikken met het mediakartel.

 5. Teuntje

  Stopte zn tante ook maar …..steeds dat nagemaakte lachen van die muts zeer irritant

 6. Miepje

  Ja, die tante de Mol!! Vreselijk dat neplachen. Krijg ik oorpijn van. Wat een aansteller blechhhh.

 7. Wyatt

  Die Molletjes zijn wel klaar nu.

 8. Dick Stryker

  Moet sjonnie geen afrikanen verwelkomen in griekenland met een popi high 5??

 9. Pettie Fart

  Misschien kan hij een programma maken waarbij hij de gehele familie van IS aanhangers gaat ophalen uit Verweggistan die hij uit het Griekse Lesbos heeft weten binnen te halen, deze walgelijke opperdeuger.

 10. , WEST*

  @ WAYTT Ze lachen iedereen uit, ze hebben hun schaapjes op het droge, en ………hoeveel miljoen heeft u op de bank ?

  Weet niet waar u woont, maar zal wel niet in de groene zone zijn met een kast van een villa!

 11. Brad Wursten

  Succes dit seizoen en zeker weten komt er een leuk soort gelijk vervolg volgend jaar.

 12. Luister

  Liefst even geen Johnny meer….. ik ben een beetje overvoerd met Johnny!

 13. Ikke

  Heeft maar 1 reden: rechten/centenkwestie. Alle bestaande Talpa formats zijn verkocht aan ITV. Nieuwe programma’s worden geen eigendom van ITV, maar van John de Mol.

 14. Debbie Down

  Waar is de Mol? Hij zat laatst nog in mijn hol……………….

 15. AlexF

  Kom op mensen wel respect voor die jonge man die John de Mol heet. Hij heeft het wel voorelkaar gekregen dat Nederland qua formats in buitenland op de kaart heeft gezet.

 16. raam

  johnny

  vraag aan linda

  ook te stoppen met

  ik hou van holland

  ik heb der een tijdje geleden gewaarschuwd

  nu is ze uitgepoept

  en hoe komt dat

  die lach bekken

  lachen zo nep nep nep

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.