Marieke Elsinga beseft haar succes vooral bij BLVD

Marieke Elsinga beseft haar enorme succes vooral als ze achter de desk staat bij RTL Boulevard. Dat zegt ze in gesprek met Veronica Magazine. Marieke is nu waar ze op haar 25ste hoopte te zijn. “Ja! Ik had het niet zo durven dromen. Dat besef heb ik vooral bij televisie, net voordat de camera’s bij RTL Boulevard gaan draaien. Dan hoor ik: ‘Vijf, vier, drie..’ en denk ik soms even: wat raar hè, sta ik hier helemaal in de make-up met al die camera’s en Peter R. de Vries“, zegt ze.

Tegelijkertijd is het iets waar ze aan begint te wennen, vertelt Marieke. “Het enige waar ik nooit aan wil wennen, is het idee dat mensen altijd maar voor je rennen als je een nat doekje in je gezicht nodig hebt of je kauwgum wilt uitspugen. Ja, zulke mensen bestaan echt. Niet zo gek doen, denk ik dan. Zo wil ik niet zijn.

Veel tv-kijkers weten niet dat Marieke ook nog een radioprogramma maakt. Ze is elke ochtend al vanaf 6.00 uur te horen op Qmusic, samen met Mattie Valk, bekend van de radiorel met Wietze de Jager.

Op sommige dagen combineert Marieke haar radioshow met RTL Boulevard. Haar wekker gaat dan om 4.41 uur, terwijl ze dan pas om 19.30 uur de Boulevard-studio uitrolt.

Marieke: “Dan is het gewoon eat, sleap, work, repeat. Maar ik doe ze maar vijf dagen per maand tegelijk, hoor.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen