Jinek-ruzie: Connie Witteman vs Maxim Hartman

Connie Witteman en Maxim Hartman zijn dinsdagavond met elkaar in aanvaring gekomen in de talkshow van Eva Jinek, waar ze, met nog twee andere gasten, aan tafel zaten om te praten over Instagram. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het begon toen aan Peter R. de Vries werd gevraagd of hij Instagram ziet zitten. “Nou, als ik zie wat Maxime erop post, mis ik er niks aan. Nee, het is niks voor mij, nee. Ik zie er helemaal niks in“, liet de misdaadjournalist weten.

Daar voegde Peter aan toe: “Ik begrijp eerlijk gezegd ook de mensen niet die al die privégegevens van zichzelf met heel Nederland delen. Dat snap ik niet.”

Maxim, die vooral foto’s van voorwerpen zoals containers post, stemde daarmee in en richtte zich vervolgens tot Connie. “Daar heb ik ook wel moeite mee. Jij deelt best wel veel privédingen.”

Connie: “Ik heb een oplossing voor je. Ontvolgen.”

Maxim: “Nee, ik volg je niet.”

Connie: “Waarom weet je dat dan? Hoe weet je het dan?

Maxim: “Ja, dat zag ik net. Je vertelt allemaal dingen over jezelf.”

Connie: “Je zag een heel klein stukje.”

Maxim: “Dus je vertelt niet zo veel persoonlijks?

Connie: “Ik vertel gewoon wat ik kwijt wil.”

Maxim: “Ja, ik zou dat zelf nooit doen. Ik vertel niks over mijn persoonlijke leven.

Connie: “Ja, daarom zit ik hier en jij daar. Daarom heb jij het over containers en ik over het leven. Toch?

Gastvrouw Eva Jinek lachend: “Lekker hoor. Zullen we weggaan?

Maxim: “Containers is ook het leven.”

Connie: “Dat vind ik niet. Wat dat aangaat sta ik na vier keer getrouwd geweest te zijn en vier kinderen opgevoed te hebben anders in het leven dan jij. Ik hou me niet met containers bezig. Dat is ijzer.”

Maxim: “Waarom zijn jullie zo fel tegen containers?

Connie: “Er is één fel aan tafel en dat ben jij.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen