Jan Roos tipt zichzelf voor vooravond SBS 6

Jan Roos denkt dat hij een prima optie zou zijn om de vooravond van SBS 6 uit het slop te trekken. Hij tipt zichzelf als opvolger van het geflopte Dit Vindt Nederland. Dat laat hij weten op Twitter. Er kijken naar SBS 6 veel bezorgde burgers en de zender hoopte daarop in te spelen met de meningenshow van Natacha Harlequin, omdat daaraan ook conservatieve opiniemakers als Wierd Duk en Jenny Douwes meedoen. Jan denkt dat híj de SBS-kijker wél kan boeien.

Dit Vindt Nederland trekt nog geen 100.000 kijkers en Jan denkt SBS 6 aan een drie keer zo’n hoge score te kunnen helpen. “Geef mij een show en je hebt 300k kijkers gegarandeerd. Maar ja..“, zegt hij op Twitter.

De kans dat SBS 6 aan de bel trekt bij Jan is heel klein. Vijf jaar geleden zaten beide partijen nog wél om tafel, maar toen liepen de gesprekken stuk omdat hij iets had geroepen in de media.

Jan riep op de radio dat Wendy van Dijk een affaire zou hebben gehad met Thijs Römer en dat werd hem in tv-kringen niet in dank afgenomen. “Het kostte me een contract, ha ha. Ik zou naar SBS toe gaan. Ik had daar een bespreking en dat werd afgezegd omdat ik iets had gezegd over de relatie tussen Galjaard en zijn vrouw Wendy van Dijk en Thijs Römer.

Talpa-baas John de Mol haat hem, denkt Jan. “Ik word door jullie grote baas gezien als bijna een soort van hele enge massamoordenaar, terwijl ik helemaal niets misdaan heb ooit. Dat begrijp ik niet helemaal.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen