Bunskoek belt hele land af voor bloedlelijke sandalen

Geplaatst op ma 21 sep 2020 om 9:30

Daphne Bunskoek doet de gekste dingen met de creditcard van haar steenrijke vriend Wessel van Diepen. Ze bekent in de LINDA. dat ze wel eens stad en land afbelt voor sandalen van Ann Demeulemeester. “Ik wil nog weleens winkels afbellen als ik die ene maat Ann Demeulemeester-sandalen met grote banden wil bemachtigen“, bekent ze in het blad. Niet veel aan de hand zou je zeggen, totdat je eens gaat googelen op die sandalen. Blóedlelijk en nog 509 euro ook.

Wat is dit toch voor een absurde drang tot kapitaalvernietiging? “Lukt het niet, dan voelt het ook wel prettig dat voor me besloten wordt dat ik die dure schoenen niet kan kopen“, geeft Daphne toe.

Even later bekent Daphne een soort fetisj te hebben voor afzichtelijke schoenen. “Ik heb een sterke voorkeur voor schoenen die zo uitgesproken zijn dat veel mensen ze lelijk vinden. In Japan kocht ik zulke gekke exemplaren en echt, ze fleuren mijn hele dag op.”

Het moet allemaal niet gekker worden. “Ik heb een man die niet gaat voor het cliché-sexy beeld van hoge hakken. Sterker, bij mij thuis gaan de handen op elkaar voor mijn grove waterschoenen met studs en leren riempjes van Acne Studios.”

Tot overmaat van ramp ruimt Daphne haar kledingkast af en toe op en komen haar afschuwelijke mode-items weer in circulatie. “Om ruimte in mijn kast te maken, geef ik veel weg en verkoop ik soms wat. Laatst stond ik op de Amsterdamse IJ-markt. Dan wordt er een paar euro geboden voor je A.P.C.-jas. Ook wel weer geestig.

Foto: RTL
23 Reacties op “Bunskoek belt hele land af voor bloedlelijke sandalen”


 1. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Behalve de prijs is er niks mis met de sandaaltjes van mevrouw de Veulenmeester.

 2. Albert Verhinderd

  Koffie met plakje ontbijtkoek iemand?

 3. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Dit wijf is geprivileerd tot op het bod, cancellen graag!

 4. Oke

  Vraag me af hoe de man achter dit shame artikel gekleed gaat… moet wel echt een goed geklede meneer zijn. Toch, Bob?

 5. Remi

  Daphne Deuggleuf … ;)

  https://twitter.com/vanderTuijn/status/1307714050223202306

 6. Izzy van Gisteren

  Was zij niet die RTL vijf uur show muts waar niemand naar keek?

 7. S. Stokvis

  Leuke sandalen toch?

 8. Jaap Aap

  Interessant zeg…

 9. Tim H

  Met die sandalen is niks mis, alleen de prijs is een factor 8 te hoog..

 10. Sandra Schuurhof

  Lelijk die pony.

 11. Gwendolyn

  Ik vind ze niet zo lelijk, wel veel te duur.

 12. Axl

  Best leuk die sandalen.. wél errug veel euries idd.
  Als je een Interview geeft aan de LINDA. dan ga je het ook niet hebben over Action aankopen hè?
  Dat is nou eenmaal een blad voor de welgestelde burgers en wannabees.

 13. Axl

  @Sandra Schuurhof..idd die pony is erger..

 14. Patty

  Als je het over hasbeens hebt..

 15. Curryworst

  Ik heb laatst roze sandalen met het hoofd van een ezel gekocht van Daphne Boterkoek.

 16. margriet

  Bewijst maar weer eens dat opmerking van een “dom blondje” ook op andere haarkleuren van toepassing is.

 17. Arie Bromsma

  509 euro? Dan kun je er zeker mee over water lopen.

 18. Ronnie

  Tja, het is maar waar we ons druk over moeten maken. Voor haar is zo’n paar hetzelfde als voor iemand anders die er 50 euro voor over heeft. Ze heeft meer te besteden, nou en! En het zijn volgens mij ook gewoon sandalen, toch?

 19. rene

  de sandalen zijn niet mijn smaak maar lelijk vind ik ze nou ook weer niet. het model heeft wel heel grote voeten.

 20. Hans

  Er zijn blijkbaar mensen die 509 euro betalen voor een stukje zwart rubber met wat touwtjes eraan. Waar moet het naartoe met deze wereld.

 21. Irma de teef

  Ik dacht dat we het gingen hebben over golddiggers nikkie plessen en lieke van lexmond.

 22. Roddeltante

  Ik wil niet over sandalen lezen, maar over schandalen.

 23. Sookie Stackhouse

  Waarom geefr MC aandacht aan dit domme wijf. Strontkoek is totaal talentloos net als de schrijver(s) van MC

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.