Bunskoek belt hele land af voor bloedlelijke sandalen

Daphne Bunskoek doet de gekste dingen met de creditcard van haar steenrijke vriend Wessel van Diepen. Ze bekent in de LINDA. dat ze wel eens stad en land afbelt voor sandalen van Ann Demeulemeester. “Ik wil nog weleens winkels afbellen als ik die ene maat Ann Demeulemeester-sandalen met grote banden wil bemachtigen“, bekent ze in het blad. Niet veel aan de hand zou je zeggen, totdat je eens gaat googelen op die sandalen. Blóedlelijk en nog 509 euro ook.

Wat is dit toch voor een absurde drang tot kapitaalvernietiging? “Lukt het niet, dan voelt het ook wel prettig dat voor me besloten wordt dat ik die dure schoenen niet kan kopen“, geeft Daphne toe.

Even later bekent Daphne een soort fetisj te hebben voor afzichtelijke schoenen. “Ik heb een sterke voorkeur voor schoenen die zo uitgesproken zijn dat veel mensen ze lelijk vinden. In Japan kocht ik zulke gekke exemplaren en echt, ze fleuren mijn hele dag op.”

Het moet allemaal niet gekker worden. “Ik heb een man die niet gaat voor het cliché-sexy beeld van hoge hakken. Sterker, bij mij thuis gaan de handen op elkaar voor mijn grove waterschoenen met studs en leren riempjes van Acne Studios.”

Tot overmaat van ramp ruimt Daphne haar kledingkast af en toe op en komen haar afschuwelijke mode-items weer in circulatie. “Om ruimte in mijn kast te maken, geef ik veel weg en verkoop ik soms wat. Laatst stond ik op de Amsterdamse IJ-markt. Dan wordt er een paar euro geboden voor je A.P.C.-jas. Ook wel weer geestig.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen