Henny Huisman: ‘Vroeger was Akwasi nog normaal’

Geplaatst op di 15 sep 2020 om 9:30

Henny Huisman vindt het jammer dat Akwasi zo’n agressieveling is geworden. Vroeger was het nog een heel aardige, zelfs ietwat verlegen jongen. Dat heeft hij aangegeven op Radio Veronica. De Soundmixshow-ster heeft nog met Akwasi samengewerkt. “Weet je wat het hele gekke aan het hele verhaal is? Twee jaar terug heb ik een proefaflevering gemaakt met Akwasi voor een programma van hem. Ik werd betaald, het was twee dagen en het was zo’n ongelooflijk lieve, aardige man.”

De twee gingen intensief met elkaar om en Henny zag toen geen boze man. “Ik heb hem dus twee dagen meegemaakt. Met slapen erbij en weet ik veel wat. Het is nu helemaal niet de Akwasi die ik toen meemaakte. Het is wel heel gek. Wanneer is dat dan allemaal begonnen met het gevoel bij hem?

Nu loopt Akwasi behoorlijk boos om zich heen te slaan. “Daar heb ik geen centimeter in die richting van ontdekt. En we hebben het juist daar over gehad. We moesten elkaar heel lang aankijken en kruiselings zitten. Hij was de gespreksleider en we moesten elkaar aankijken. Josje Huisman deed er ook aan mee. En als je niet meer durfde te kijken of kon kijken, dan moest je stoppen. Het was heel erg op het gevoel. We gingen ook samen eten en samen eten maken. Echt 48 uur bij elkaar.

Het lijkt wel of Akwasi volledig is veranderd, aldus Henny. “Hij was bijna tegen het verlegenachtige aan. Maar goed, het kan verkeren.”

Volgens Henny zie je dat ook vaak bij moordenaars. “Je hebt het ook wel eens als iemand in de straat een moordenaar blijkt te zijn. Dan hoor je de buren: ‘Het was een hele stille jongen, een goede jongen, op school goed z’n best gedaan en je had nergens last van. Toch is hij moordenaar geworden.’ Vanaf dat moment is hij helemaal geen aardige jongen meer.”

Hij maakt zich er boos over dat Akwasi handjeklap heeft gedaan met het OM en zijn straf lijkt te ontlopen. “Als je dit spel helemaal straight gaat spelen, dan is het gewoon zo fout als wat en dan moet hij net zo goed een straf krijgen als wie dan ook.

Foto: RTL, NPO
49 Reacties op “Henny Huisman: ‘Vroeger was Akwasi nog normaal’”


 1. Amanda

  Hou op, Akwasi is nooit normal geweest. Ooit liet Giel Beelen apengeluiden horen toen het over SYlvana ging. Hij had daarvoor al lang en breed excuses aangeboden en het was allemaal vergeten en vergeven. Maar nee, daar komt Akwasi nog eens uit de krochten gekropen om het op te rakelen en erover te rellen. En die zogenaamd aardige man van twee jaar geleden is gezien zijn tweets van tien jaar geleden altijd al een wolf in schaapskleren geweest!

 2. maatje te groot

  Wijs man die Hennie. Maar voorlopig is deze haatzaaier en opruier de beschermeling van het laffe OM en lacht ons blanken allemaal uit.

 3. Charrel Kip

  Vroeger was Henny Huisman ook nog normaal.

 4. Hermann Boring

  Vroeger was Hennie Huisman geen oude man die wartaal uitslaat.

 5. Mwah

  Henny, toen was hij ook al een boze man, heb je zijn tweets niet gezien. Hij was misschien bij jouw aardig maar dat wil niet zeggen dat iemand normaal is en Akwasi lijkt al heel lang boos te zijn en dan met name op witte mensen. hadden we daar ook alweer een woord voor of zelfs twee #racisme #vooroordelen

 6. Marianne

  Zo gek is die opmerking van Meneer Huisman niet, mensen die dieren mishandelen gaan later vaak ook mensen pijn doen. Van het een komt het ander, begrijp zijn angst wel.

 7. Hockey-meisje

  Vroeger, ja vroeger. Toen was Henny Huisman ook nog normaal. Toen was iedereen normaal. Toch?

 8. Pettie Fart

  Hennie is een zielig oud wijf geworden. Zeuren, zeiken en jammeren is al dat hij nog kan.

 9. Ben Zine

  Blijkt door de deal van Aquisimodo met de vrouwelijke officier van justitie enerzijds en de jarenlange en miljoenen kostende rechtszaak tegen Geert Wilders dat vriendjespolitiek en klasse justitie zijn intrede heeft gedaan in Nederland. In ogenschouw nemende het gehele debacle met de frauderende en blunderende belastingambtenaren bij de kindertoeslag affaire waarbij “toevallig” de belangrijkste dossiers te vroeg zijn vernietigd, kan Nederland qua bestuur langzamerhand bij de corrupte landen worden gerekend.

 10. Willie

  Zelfs Adolf was in zijn jeugdjaren normaal was ook gewoon kunstenaar

 11. Achtmet

  Die Achgossie is gewoon besmet met het Sylvana virus en daar is geen geneesmiddel voor dus ….

 12. Sylvana Simon

  Ondanks zijn mislukte facelift ben ik nog steeds een groot fan van Henny Huisman. Aquarium zei ook nog laatst in vertrouwen tegen me dat het één van de weinige witte mannen is die hij niet gelijk wilde gaan schoppen.

 13. Geilneef

  Toen kon je met slachtoffer spelen nog geen boterham verdienen,nu levert huilie huilie geld en status op

 14. Maup Caransa

  Vroeger leefde ik nog.

 15. WEST*

  straks allemaal zwarte P bestellen bij je thuis

 16. WEST*

  @WILLY Hitler wou eerst bouwvakker worden, maar beviel hem niet, en dacht ik ga wat anders doen in de bouw , sloper

 17. medion

  Huisman, dit is natuurlijk onzin. Zoals velen hierboven al zeggen zijn de tweets van Akwasi van 9 a 10 jaar geleden al vergeven en geboren uit pure agressie.
  Zit geen nuance aan. Dat blijkt hij niet te kunnen…
  BEHALVE, als meneertje Akwasi voor zijn eigen belang een vriendelijk, meegaand en prettig persoon moet zijn, anders gaat zijn ego-tv programmaatje niet door. DAN kan meneertje Akwasi opeens heel aardig zijn, verlegen zelfs.

  De kern is, Akwasi is gewoon een psychiatrisch gestoord kwaadaardig agressief persoon, die zich kan vermommen in een verlegen, aardige en vriendelijke huls, als hem dat uit komt.

  En zo ken ik er meer. Mensen die door politie, en een hele stoet aan hulpverleners in de gaten worden gehouden en begeleid. Akwasi is er ook zo een. Nogmaals, hij is gewoon enorm gestoord. maar kan blijkbaar goed toneelspelen. Hij hoort in een inrichting. Dat zegt mijn gevoel. Zeer gevaarlijk individu, dat continue ´begeleiding´ van politie en een keur aan zogenaamde hulpverleners nodig heeft, want hij denkt niet normaal.

 18. StefanV

  Ook toen Henny Huisman met Akwasi samenwerkte had onze geliefde woordkunstenaar al een uitgebreid arsenaal aan geweldsfantasieën op z’n naam staan.

  Ik las vandaag trouwens dat de vader van Clarice Gargard de rechterhand van een dictator was. Akwasi stamt af van Ghanese slavenhandelaren. Ik ben benieuwd wat er de komende tijd nog meer aan het licht komt over al die fijne KOZP-extremisten.

 19. Xxxx

  Als je iemand net leert kennen is alles aardig, leuk, en vriendelijk. Tot dat je iemand echt leert kennen. Dan komt de ware aard van het beestje Akwasi pas echt boven drijven. De roem is meneer Akwasi naar zijn bol gestegen. Dan denkt hij iedereen om zijn vingers te kunnen winden. Nu het OM zich in het Zwarte Piet-debat is gaan mengen heeft de heer Akwasi zijn laffe zwarte keutel ingetrokken. Geert Wilders krijgt om zijn minder Marokkanen oproep een jarenlang proces aan zijn broek gekregen en Akwasi dacht door zijn opruiende teksten er onder uit te komen. Het is goed dat er mensen zijn die een proces aan gaan spannen tegen diezelfde Akwasi. Ik hoop dat dit heerschap voorgoed het zwijgen wordt opgelegd. Zijn er toch nog Nederlanders die hun tanden laten zien. Dacht echt dat Nederlanders tandeloos waren.

 20. Albert Verhinderd

  Kan het aquarium niet even uit?

 21. Mark

  Aldus Henny, ik dacht die gaat iets vertellen over Akawasi bij de Mini Playbackshow, toen ie een jonge Michael Jackson nadeed. Mét afrokapsel!

 22. Gerda

  Hij heeft het iig voor elkaar, dat groepen tegen elkaar zijn opgezet.
  Hij heeft gehoor gekregen en uitbesteedt aan de meest invloedrijke upperclass…
  Die deugmensen, die niets terugnemen of veroordelen van alles wat ze hebben gezegd of gesteund..

 23. HBaz

  Iemand die verlegen is kan ook weleens boos worden.

 24. Momo

  Hoezo was hij 2 jaar geleden “nog normaal”? Die tweets gaan 10 jaar terug.

 25. Sjek

  Graag zoveel mogelijk berichten over Akwasi, de gek.

  Zodat zoveel mogelijk mensen gaan begrijpen dat deze zogenaamde activist, die voorman heet te zijn van BLM, een Marxistische organisatie. maar Akwasi ´de aktivist´ is een multimiljonair, hij bezit 6,5 miljoen aan vastgoed, waar hij op rendeert.
  Een superkapitalist dus.
  Bovendien krijgt hij ook nog delen van gemeentelijke subsidie, uitkeringen, subsidies en Soros geld uit BLM.-

  Journalisten doe nu eindelijk je werk eens en ontleedt dit heerschap tot op het bot. ALLES moet nu boven tafel, EN ook alles over die andere zogenaamde BLM en antiracisme kopstukken. Het zijn namelijk stuk voor stuk verwende elite mensen die subsidies opstrijken, uitkeringen, gemeentegelden, terwijl ze heel goed in hun slappe was zitten en het hen hun hele leven al aan niets ontbreekt. Kortom, het is allemaal flauwekul, toneelstukjes zijn het.

  HAAL DIT BOVEN TAFEL, “##$$%$% JOURNALISTEN, EN MAAK JE VAK EENS WAAR !

 26. Jannes

  @Sjek,

  Inderdaad Sjek, het gaat puur om geld en gratis beroemdheid. Omdat ze de dom en te talentloos zijn om met iets waarin ze uitblinken in de bekendheid te komen. Rotvolk is het. Kanker in de samenleving. Ze willen de homogeniteit van de samenleving stuk hebben. Maar bereiken het tegenovergestelde, want ze zijn echt dom en talentloos.

 27. 😷Paulus

  😷Het kan wel zo wezen wat Henny zegt. Het is een en al opgekropte frustratie van Akwasi. Het wordt zwarte mensen in deze maatschappij knap moeilijk gemaakt, en In Nederland is racisme een keiharde feit! Akwasi is niet de enige die gebukt gaat door het leven. Het bewijs? Zie hier de reactie van het rioolvolk. Logisch dat er een zwarte man uit zijn slof schiet en uit onmacht dingen gaat roepen wat niet mag. Ik heb sympathie voor zwarte mensen. Racisten zijn nog minder dan stront vliegen, die zijn hier zat!

 28. @

  @paulus,

  Ik denk dat je het over jezelf hebt.
  Akwasi is overigens een zwaar bevoorrecht persoon, geboren met een gouden lepel in zijn mond, miljonair door georven miljoenen, constant bevoorrecht op tv omdat hij beweerd namens de zwarte bevolking te spreken, Akwasi is een van de meest bevoorrechte mensen die ik ooit heb meegemaakt. En nog is het niet genoeg ?

  WAAR HEB JE HET OVER, MAN !

 29. la vache de mer

  paulus heeft zelf een congolese zeekoe op de bank zitten

 30. Gerda

  Precies..maar journalistiek die de upperclass ontleedt moet nog geboren worden..Dat is waar in een kapitalistisch systeem geen risico mee genomen wordt of het nu oud geld of nieuw geld betreft..

 31. Abij

  Dit is nu de zoveelste die Akwasi probeert van zijn goede kant te laten zien pfff echt dom als je je beter in deze man verdiept!wat hier al meer verteld is dit is een wolf in schaaps kleren! Heel gevaarlijk figuur en het OM verliest zijn geloofwaardigheid om zo’n iemand de hand boven het hoofd te houden.

 32. jan

  @Gerda,

  Dat heb jij erg intelligent gezegd, Gerda !

 33. Lariekoek

  Henny Huisman is zijn hele leven al stil! We kunnen wachten op het moment dat hij opbiecht een moordenaar te zijn!
  Ik kan je 1 ding verzekeren Henny: ‘geen enkel mens is normaal; nou ja, laat ik de enige uitzondering zijn’

 34. Pullekie

  Laat “ the war “maar beginnen tussen wit en zwart , vroeg of laat komt het er toch van , de zwarten blijven maar zeuren en janken!

 35. Teuntje

  Hij is nooit normaal geweest het blijft een engerd

 36. piano

  @Pullekie,

  Er komt echt geen ´war tussen wit en zwart´. het zijn alleen maar afleidingsmanoevres. Wel willen hogere beleidsmensen, maar dan echt hoge beleidsmensen, niet die welke wij uberhaupt kennen…, dat het anarchie en chaos komt, zodat we een wereldregering gaan accepteren. Alleen heeft iedereen al lang door dat die zogenaamde chaos gecreerd wordt en niet vanuit het volk komt. Akwasi is hier ook weer zo´n voorbeeld van. Een geestelijk gestoorde megalomane meneer, die dan zogenaamd voorman is van de totale fake organisatie BLM. Niemand die erin trapt behalve wat uiterst domme zwarte mensen die denken dat het echt om hun rechten gaat. Dat is helemaal niet zo. Maar ja. Begrijpen ze niet.

 37. Dennis

  Zwarte mensen willen hier de macht overnemen, en daar doen ze alles voor.

 38. Rotterdammer

  Ik vind Henny een vervelende zure oude doch mediageile man máár helaas moet ik hem nu gelijk geven ; die AKWASI is een vervelende etter (geworden?) die bij voorkeur retour Ghana dient te worden gestuurd.

 39. East Cheese Divided

  Huisman raakt hier wel de kern. Die akwasi heeft dus echt psychopathische karaktertrekken. Net als een seriemoordenaar. Ga lekker terug naar je slavenhandelaren familie. Hypocriete engnek. Ik rem ieder geval niet als hij voor mijn auto opduikt.

 40. Onze Held Geert

  Ik heb een hekel aan zeik-zwarten en aan dhr Huisman.
  Ik zeg; Minder !!

 41. Actries van Houten

  Wat gek eigenlijk dat deze proefaflevering nooit tot een programma heeft geleid dat daadwerkelijk op tv is gekomen. Josje van K3 die Akwasie en Hennie Huisman elkaar heel lang diep laat aankijken, en dat 48 uur lang. Dat lijkt me nou echt retespannend om te zien.

 42. Paul

  @ @
  ‘WAAR HEB JE HET OVER, MAN !’

  Over de psychopaat. Wat zegt hij over zijn kind dat hij een moord zou laten plegen. Is de celstraf óók voor zijn kind. Want hij heeft het te druk met shinen. Alleen een psychopaat berzint zoiets.

 43. Paul

  “Ik haat Sinterklaas met zoveel passie dat als ik een kind had zou ik hem trainen om Sinterklaas te liquideren’.

  Wat hij werkelijk haat, is zijn huidskleur. Een verlaagd raciaal zelfbeeld. Hij háát blanken om die reden. Een psychopaat met een verlaagd raciaal zelfbeeld. Lekker dan.

 44. Seyfoe

  Okay, hier komen dus al die haters en tokkies samen. Ik was jullie al kwijt. Laat volgende keer weten, waar jullie de frustratie en haat loslaten. Ik vind het vermakelijk om te lezen namelijk.

 45. y

  @Seyfoe,

  Wat leuk dat je je zo kunt vermaken met onze commentaartjes. Inderdaad speelt er veel frustratie over het gebrek aan goede rechtsgang mbt Akwasi´s actietjes. Dat lijkt me niet vreemd. Haat wordt hier echter helemaal niet geventileerd. Dat lees jij erin. Maar dat je je zo verkneukelt om onze frustratie over justitie ingrijpen dat niet klopt, en ook niet juist is, is uiteraard geheel jouw zaak. Mag ik weten waar jij je zoal mee bezig houdt de hele dag ? Een baan kan ik me niet helemaal bij je indenken, als je zo kikt op frustraties bij anderen.

 46. AlexF

  Ach Henny. Kijk gewoon eens naar je geschiedeNIKS.

 47. Ben

  Hij wordt de hand boven t hoofd gehouden door yasser ferat klaver en pistolen fempkje.

 48. geronimo

  Akwasi is natuurlijk nooit normaal geweest. Hij kan wel erg goed toneelspelen, dan lijkt hij meegaand, lief en wat al niet. Kon Ted Bundy de seriemoordenaar ook. Zegt niets. Huisman wat ben je ontzettend , ontzettend naief.

 49. Xavier van Hago

  Henny Huisman moet nog zelf normaal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.