Famke Louise krijgt boete, parkeert auto voor Vapiano

Geplaatst op zo 27 sep 2020 om 14:00

Famke Louise, vanwege haar ietwat onintelligente optreden bij Eva Jinek de meest besproken BN’er van de week, heeft weleens een hoge boete ontvangen voor het parkeren van haar Mercedes voor de Vapiano. Dat heeft ze gezegd in Ranking the Stars. BN’ers denken soms dat ze boven de wet staan omdat ze een bekend gezicht hebben. Zo parkeerde Rico Verhoeven z’n McLaren pas nog scheef op de stoep om ‘een brilletje te scoren’ en houdt Famke er ook bijzonder parkeergedrag op na.

Famke wilde een pasta eten bij de middelmatige pastaketen Vapiano. Ze koos de vestiging in de Amsterdamse Amstelstraat uit. Ze heeft hem daar op de stoep gezet, vlak naast de trambaan, ondanks dat er een parkeergarage naast zit.

De verkeerssituatie leent zich daar totaal niet voor (zie Google Street View) en daarom werd Famke op de bon geslingerd. “Ik heb best wel veel boetes gehad, maar ik moest even de leukste uitkiezen. Ik ging mijn auto parkeren in Amsterdam, daarzo vlakbij de parkeergarage bij club Air, om even een Vapiano te halen, gewoon daar op de weg.”

Presentator Paul de Leeuw: “Een piano?

Famke: “Een Vapiano. Gewoon even een pastaatje naar binnen. Ik had mijn auto dus op de stoep geparkeerd, want ik had geen zin om hem in de parkeergarage te zetten. En toen dit…”

Welke pasta heeft ze gehaald? “Pasta met roomsaus en garnalen. Het was het waard.”

Foto: RTL
50 Reacties op “Famke Louise krijgt boete, parkeert auto voor Vapiano”


 1. Sjaak

  Wat fijn dat deze website inmiddels ook over uitgesteld kijken beschikt. Al twee dagen (nieuws)berichten plaatsen over een uitzending van afgelopen woensdag.

 2. Famke L.

  Ik heb erg veel respect voor Vapiano. Mijn stiefvader, die nu thuis zit, met toeslagen, het is gewoon heel erg. Mensen gaan er kapot aan.

 3. Beertje

  Vapiano is ook niet meer….

 4. 1 + 1 = 2

  Zou het weer een keer over Marco kunnen gaan? Die blijft teveel onder de radar en heeft genoeg buiten de pot gepist om heel MC een week lang elk uur hierover van een nieuw bericht te voorzien.

 5. Maup Caransa

  Famke Louise moet haar Mercedes nu verkopen door haar slechte optreden bij Jenek, en haar doemdenken over corona ze krijgt nu een canta.

 6. Brad Wursten

  Wat een nieuws, en verder

 7. Grapperhaus

  Een boete dat is om weg te lachen, ja ik heb daar ervaring mee. Ik doe alsof ik het heel erg vind, maar de meeste weten wel beter.

 8. ZeerNetteDame

  Moge Famke Louise een inspiratie zijn voor al jullie domme (schoon)dochters, die ondanks hun lage IQ en EQ toch redelijk te verdienen en goed te kunnen leven.

 9. Pantoffel de Held

  Het is maar goed dat IK er niet liep of een BOA!! Danliep dat stoer parkeren wel fout afvoor meneer Verhoeven. Laatst nog een kat uit de tuin weggejaagd!!

 10. Wijze van Zion

  Wat mij betreft parkeren ze allemaal gratis bij de Laatste Einder…..

 11. Ome Cor

  Jaja, respect uh enne mijn faader issuh piloot ennuh nu fliegt hij niet meer ennuh…..OK enne jaja boeiuh, weg met die stamelaarster.
  Graag nieuws over Akwasi, de grootste lamlul van het moment. Daar kun je zo heerlijk op leeglopen.

 12. Pantoffel de Held

  Ik zettoch ook mijn peugeot 106 niet voor de deur van de dagopvang? Of bij de thuiszorg tegen de gevel aan? Of bij de action voor de ingang?

 13. delta

  Haar houding, kleding, uiterlijk en beugel doen mij denken aan een actrice uit een film van Max Hardcore. Alleen een lolly ontbreekt.

 14. Corry Jankbal

  Hopelijk gaan ze volgende keer haar auto wegslepen, dat zal die domme trut leren!
  (Die “The Bank” parkeergarage is ellendig: eigenlijk totaal ongeschikt qua ruimte, dus je moet je autosleutel afgeven omdat het personeel auto’s achter elkaar moeten zetten)

 15. Luister

  Domme tut!

 16. Famke L.

  Mijn vader is wel piloot hoor.

 17. Gribaldi

  Tenzij Famke het hele restaurant naar binnen heeft gewerkt is vapiano natuurlijk met een kleine letter, MC!

 18. theepot

  Wanneer betaalt Famke Louise de 60.000 euro terug die ze heeft ontvangen voor een corona sponsor campagne?

 19. Bing Go

  Ik heb superveel respect voor corona

 20. kritisch avro-lid

  hoe heeft zij in hemelsnaam ooit haar theorie examen rijvaardigheid behaald? Ik kan nog begrijpen dat zij haar praktijk examen behaald heeft met haar pijpmondje ….maar theorie….dat ze lezen kan…tssss

 21. iemand

  Ik zag haar bij ranking the stars maar daar komt geen boe of bah uit haar. Zo dom en dan zoveel volgers. Nederland zakt steeds verder weg.

 22. Zomaar een persoon

  @iemand – Ik vermoed dat er best wat ramptoeristen tussen zitten.

 23. Gerda

  Theorie kun je ook mondeling 1 op 1 halen.. Bv als je dyslectisch bent

 24. Heppie Miel

  Coronahaters haten haar!

  Famke Louise heeft respect voor Corona!

  Wat is haar geheim? Jinecks vertelt je er alles over!

 25. Teuntje

  Hoe haalt zo een hersenloos persoon haar rijbewijs walgelijk mokkel zum kotzen

 26. Turnpike

  @Teuntje
  zo 27 sep 2020 om 16:59

  Nee, jij bent om door een ringetje te halen, miezerig stuk vreten.

 27. Teuntje

  @Turnpike

  Hou je vieze hoerenkop dicht linkse teringhoer.

 28. Puber

  @Teuntje
  zo 27 sep 2020 om 17:10

  Wat je schrijft, ben je zelf, zakkenwasser. Jij bent gewoon een Missgeburt. In elkaar gesteeld door twee randdebielen die niet eens tot tien konden tellen. Dat zie je ook elke dag terug in die zogenaamde door @Teuntje hier neergepleurde reacties. Je bent niet meer dan gepasteuriseerde kokosnootvulling. Ze hadden jou al lang aan de haaien moeten voeren, vieze, hersenloze nietsnut.

 29. Turnpike

  @Teuntje
  zo 27 sep 2020 om 17:10

  Als je wist wat turnpike betekent zou je niet zo’n achterlijk reactie hebben geplaatst, dom varken. Gelukkig gloort er licht aan de horizon en wel morgenvroeg. Lekker in het debielenbusje naar de sociale werkplaats om als tijdverdrijf wasknijpers op kartonnetjes te rangschikken. Enne …. niet meer dan tien per karton anders wordt de teamleider boos. Begrepen, sukkel?

 30. Teuntje

  Houd aub jullie vieze hoerenbekken dicht apen. Jullie soort hadden ze allang mee moeten nemen. Gelukkig gaat dat alsnog gebeuren wanneer Baudet en Wilders aan de macht komen, hersenloze afvalbakkenzooi. We gaan jouw soort zo hard kapotmaken.

  Met je sociale werkplaats. Nog altijd beter dan een vaginahoer zijn.

 31. gtstfites

  Paul de Leeuw: Een piano?

 32. Gerda

  OMG Zijn deze reacties van vrienden of bekenden? Of is ze het zelf? Behoorlijk onbehoorlijk… Er staan hier wel vaker gekke dingen, maar dit? A-sociaal..

 33. Turnpike

  @Teuntje
  zo 27 sep 2020 om 17:42

  @Teuntje, het gezamenlijke eindproduct van een neef en een nicht. Hij is dus eigenlijk een ‘het’, want ‘het’ is geslachtloos met, zoals men aan hets reacties kan zien, een IQ van de temperatuur van vandaag. Arm wicht. Kan nergens op terugvallen. Ja, op hets dagbesteding die bestaat uit wasknijpers verzamelen en voor de rest als afwisseling aan zijn kont krabben. Ja, Teuntje is eigenlijk voer voor wetenschappers, die zich afvragen wat men met zielloze types als @Teuntje aan moet. Voor mij een weet: Weg ermee. Good riddance.

 34. Maatje te groot

  Christus nog aan toe De inhoud van MC lijkt heel veel ip die van Famke domme doos Louis..

 35. Heppie Miel

  Hihi anonieme internethelden die elkaar uitschelden. Zo lieffffffff :D

 36. peacock and whiteman

  Geen nieuws hier dat gordon corona heeft?

 37. Jantje

  Ik zag het ook. Helft van de deelnemers was van het “ik doe niet meer mee” kamp Rapper Dizzy zat er ook. Had ook een hele dunk van zichzelf “Soms denk ik dat de hele wereld om mij draait”

 38. Hans van Degen

  Meteen wegslepen is het beste. Boetes lacht ze om dankzij de leeghoofden die haar financiëren…

 39. Geilneef

  Respect voor pasta,altijd al gehad

 40. Teuntje

  @Turnpike

  Je moet je vieze bekje houden, dat moet je doen, straathoer. Pijp maar lekker je pvda hoeren door, kunennen wij aan de slag met het heropbouwen van dit land, teringzooi dat je bent

 41. Rutte

  Ik zal orde scheppen voor sommige kleuters hier, hoe moeilijk is het om helemaal niets te typen. Van het huidige kabinet kunnen vele van deze site nog een heleboel leren. Hahahahaha ik lach altijd alles weg, een mooie hobby van mij.

 42. Hans Meijer

  Waneer worden de echte cijvers over de griep en de corona nu eens openbaargemaakt? Ik ben snotverkouden, het is geen griep, en het is geen corona! Maar ik mag nergens komen… wat voor een wereld hebben we nu gemaakt? De vacinaties gaan niet werken voor Corona…. De Corona is al weer gemuteerd naar iets waar we niet meer van doodgaan…. de besmettingen lopen op ( door test resultaten waar ook de griep, verkoudenheid, en oude sporen van deze ziektes als corona worden aangemerkt) Maar he….. alleen nog oudjes gaan eerder dood, dood door de stress die we creeren met de corona marketing….. zie https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/bevolkingspiramide

 43. Radio 11 Silver

  Hoe gaan wij dit gedrag uitleggen aan onze kinderen?

  Dat dit kan in Nederland!

 44. AlexF

  Radio 11 Silver
  zo 27 sep 2020 om 23:57

  Dat Nederland te veel is gericht op geld als straf. Er zou ook een tijds boete moeten komen. gewoon 100 uur maatschappelijke taak volbrengen bij een verzorgings huis bij 1 overtreding. Dan is de boete voor iedereen gelijk wie weinig heeft of rijk is.

 45. Gordon

  O shit, ik heb corona.

 46. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Wanneer wordt “terrorist Famke” van haar bed gelicht door de Polisie? Lekker de boel opruiien en zo de binnenlandse veiligheid en volksgezondheid op het spel zetten… Die smeerpijp Bizzey mogen ze ook oppakken van mij; niet alleen vanwege corona-opruiing maar ook omdat hij extreem perverse sexueel getinte liedjes zingt over een gigantisch geluidssysteem in een zaal vol M I N D E R J A R I G E meisjes…. Laatst zat ie ook in Lange Frans zn domme podcast beeje te ouwehoeren hoe nep alles wel niet is…. Wat een mongolen heeft Nederland toch rondlopen!

  Zoals Mark Rutte zou zeggen: “ Je moet gewoon je bek dicht houden!!”

 47. StefanV

  Stop making stupid people famous.

 48. Sjaak

  Ik zou haar doen.

 49. Teuntje

  Wanneer geeft ze de 65.000 eens terug die ze van de RIVM heeft gekregen

 50. Sookie Stackhouse

  Stupudity is not a handicap…..park elsewhere?
  Geef toch geen aandacht meer aan dit lelijke mislukte wijf!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.