Famke Louise krijgt boete, parkeert auto voor Vapiano

Famke Louise, vanwege haar ietwat onintelligente optreden bij Eva Jinek de meest besproken BN’er van de week, heeft weleens een hoge boete ontvangen voor het parkeren van haar Mercedes voor de Vapiano. Dat heeft ze gezegd in Ranking the Stars. BN’ers denken soms dat ze boven de wet staan omdat ze een bekend gezicht hebben. Zo parkeerde Rico Verhoeven z’n McLaren pas nog scheef op de stoep om ‘een brilletje te scoren’ en houdt Famke er ook bijzonder parkeergedrag op na.

Famke wilde een pasta eten bij de middelmatige pastaketen Vapiano. Ze koos de vestiging in de Amsterdamse Amstelstraat uit. Ze heeft hem daar op de stoep gezet, vlak naast de trambaan, ondanks dat er een parkeergarage naast zit.

De verkeerssituatie leent zich daar totaal niet voor (zie Google Street View) en daarom werd Famke op de bon geslingerd. “Ik heb best wel veel boetes gehad, maar ik moest even de leukste uitkiezen. Ik ging mijn auto parkeren in Amsterdam, daarzo vlakbij de parkeergarage bij club Air, om even een Vapiano te halen, gewoon daar op de weg.”

Presentator Paul de Leeuw: “Een piano?

Famke: “Een Vapiano. Gewoon even een pastaatje naar binnen. Ik had mijn auto dus op de stoep geparkeerd, want ik had geen zin om hem in de parkeergarage te zetten. En toen dit…”

Welke pasta heeft ze gehaald? “Pasta met roomsaus en garnalen. Het was het waard.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen