Dior bezorgt Nikkie Plessen natte sokken: diva boos

Nikkie Plessen voelt zich keihard beetgenomen door het luxemerk Dior. Vlak nadat ze een fortuin uitgaf aan een stel regenlaarzen, voelde ze al nattigheid. Dat zei de fashionvrouw dinsdagavond in RTL Boulevard. De regenlaarzen van Dior bleken helemaal niet waterdicht te zijn: ze waren niet bedoeld om mee door de regen te lopen. De door Nikkie gekochte regenlaarzen waren meer een soort fashion statement, net als dat sommige mensen een bril dragen zonder glazen op sterkte.

Het was een fikse tegenvaller voor Nikkie. “Ik heb een diepte-investering gedaan in regenlaarzen van Dior. Het waren ook echt regenlaarzen, dus ik sta vervolgens op het veld bij mijn dochter. Ik denk: nou, die plas pak ik, want die kan ik hebben, en hé, mijn hele sok werd gewoon zeiknat.”

Door haar voorliefde voor overprijsde spulletjes stond Nikkie met zeiknatte voeten op het veld. “Ik denk: wat is dit?

Op hoge poten reed Nikkie terug naar de Dior-winkel. “Dus ik ga terug naar de winkel en ik zeg: ‘Hé, jullie verkopen regenlaarzen, maar ze zijn niet waterdicht.’ Ze zeiden: ‘Ja, dat weten we.’ Ik zei: ‘Wat?’ Ze zeiden: ‘Ja, dat weten we.’”

Ze stond he-le-maal perplex. “Het was gewoon een niet-waterdichte regenlaars. Dat was een momentje.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen