Corona Lo Galbo: presentatrice 5 Uur Show is besmet

Carolina Lo Galbo, een van de twee presentatrices van de kijkcijferflop De 5 Uur Show op SBS 6, is besmet met het coronavirus. Ze zit daarom thuis. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het tv-talent is positief getest. “Carolina Lo Galbo kampte afgelopen donderdag met lichte klachten en is voor de zekerheid meteen naar huis gegaan. Ze heeft zich vervolgens laten testen en de uitslag wees uit dat ze covid-19 heeft. Carolina is daarom sinds donderdagavond in thuisquarantaine.”

Carolina voelde zich niet helemaal lekker. Ze had last van haar keel en liet daarom voor de zekerheid een test uitvoeren. “Al snel gonsde in omroepland de geruchten dat Lo Galbo is besmet met covid-19“, meldt De Telegraaf.

Dat blijkt dus inderdaad zo te zijn. Gelukkig maakt de presentatrice het ’naar omstandigheden’ goed. “De verwachting is dat na de periode van quarantaine, ergens in de loop van volgende week, Carolina haar presentatiewerkzaamheden bij De 5 Uur Show weer kan hervatten.”

Deze week zou De 5 Uur Show sowieso al door Brecht van Hulten gepresenteerd worden, dus de kijker merkt er niet heel veen van.

Zijn de gasten van De 5 Uur Show straks wel weer veilig? “Bij het programma worden de RIVM-richtlijnen en het coronaprotocol voor de audiovisuele sector strikt opgevolgd.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen