Carlo vindt nieuw Paleis voor een Prikkie-duo slecht

Carlo Boszhard vindt het nieuwe Paleis voor een Prikkie-duo Brian en Peer heel erg gemaakt. Het zijn geen goede opvolgers van Frank Jansen en Rogier Smit. Dat zegt hij in zijn column in Televizier. Het is het gewoon allemaal net niet, zegt Carlo, die we eindelijk een keer op een pittige mening kunnen betrappen in zijn doorgaans zo zoutloze column. Door de presentatiewissel kijkt Carlo met veel minder plezier naar het programma op SBS 6, dat veel kijkers heeft ingeleverd.

Carlo is kritisch. “Bij Paleis voor een prikkie worden Rogier en Frank nu gespeeld door twee andere mannen. Ik zeg plagend ‘gespeeld’ want de vervangers lijken een ingestudeerde act op te voeren.”

Het doet het programma geen goed, meent Carlo. “Het hele format klopt nu ook minder. Waar Frank en Rogier twee chique mannen zijn in een te krappe woning zonder ziel, zie ik nu twee mannen die om de hoek hadden kunnen wonen.”

Misschien moet hij het nog even een kans geven, aldus Carlo, maar zijn eerste indruk is niet goed. “Misschien moet het nog groeien, en was dit hun screentest.”

In Paleis voor een Prikkie worden de huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget omgetoverd tot een droomwoning.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen