Carlo vindt nieuw Paleis voor een Prikkie-duo slecht

Geplaatst op di 15 sep 2020 om 15:30

Carlo Boszhard vindt het nieuwe Paleis voor een Prikkie-duo Brian en Peer heel erg gemaakt. Het zijn geen goede opvolgers van Frank Jansen en Rogier Smit. Dat zegt hij in zijn column in Televizier. Het is het gewoon allemaal net niet, zegt Carlo, die we eindelijk een keer op een pittige mening kunnen betrappen in zijn doorgaans zo zoutloze column. Door de presentatiewissel kijkt Carlo met veel minder plezier naar het programma op SBS 6, dat veel kijkers heeft ingeleverd.

Carlo is kritisch. “Bij Paleis voor een prikkie worden Rogier en Frank nu gespeeld door twee andere mannen. Ik zeg plagend ‘gespeeld’ want de vervangers lijken een ingestudeerde act op te voeren.”

Het doet het programma geen goed, meent Carlo. “Het hele format klopt nu ook minder. Waar Frank en Rogier twee chique mannen zijn in een te krappe woning zonder ziel, zie ik nu twee mannen die om de hoek hadden kunnen wonen.”

Misschien moet hij het nog even een kans geven, aldus Carlo, maar zijn eerste indruk is niet goed. “Misschien moet het nog groeien, en was dit hun screentest.”

In Paleis voor een Prikkie worden de huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget omgetoverd tot een droomwoning.

Foto: SBS
34 Reacties op “Carlo vindt nieuw Paleis voor een Prikkie-duo slecht”


 1. Curryworst

  Ik ben allergisch voor gay-people in Nederland. Teveel ervan in Nederland. Bah!

 2. Charrel Kip

  Ze doen het juist veel leuker dan Frank en Rogier

 3. Televisiefreaks

  Carlo RTL Boszhard kraakt Paleis voor een SBS Prikkie af. Wat merkwaardig ;-)

 4. Dennis

  Ze hebben niet als arogante Rogier en plastic face en pruik.

 5. Carlo

  I can see your voice 29 oktober op rtl4 met carlo Boszhard. Hier de leader al gevonden 》https://youtu.be/dlnuXbkOX7I

 6. Henk K

  De Nazi beter bekend als Curryworst is er ook weer hoor.

 7. Eva

  Carlo heeft gelijk. Dit zijn gewoon twee ordinaire brabo nichten zonder niveau en Frank en Rogier zijn keurige chique Haagse nichten met niveau

 8. Charrel Kip

  RTL slaat hard om zich heen.

  Bang voor de vernedering van de molletjes.

 9. M.

  Carlo Boszhard s werelds meest sympathieke persoon uit kritiek op deze heren, Laat mensen in hun waarde, iedere moet leven en gedragen zoals hij/zij wilt, RESPECT! Carlos is een mislukt C presentator, nooit het hoofdgerecht geweest, nooit nummer 1. Tenenkrommend optredens in het verleden bij VI, doen alsof hij verstand heeft van voetbal, zichzelf inhouden om maar niet verwijfd over te komen, schaam je bejaard.

 10. Curryworst

  Henk, nou en? Ik schaam me er totaal niet voor! Waren er maar mensen in de wereld die mijn gedachtengoed aanhangen💪

 11. azijnzeiker

  M, je slaat complete onzin uit!

 12. Max

  Goh, werkt Carlo toevallig bij de concurrent RTL?

 13. Max

  Let maar op de kijkcijfers van Paleis voor een prikkie stegen vorige week al, deze week nog hoger. En let op, die van Rogier daalden en dalen deze week verder! En terecht!!

 14. Simon Dekker

  Boszhard heeft wel gelijk.

 15. Marq

  Curryworst:kom maar uit dat zielige worsten kastje van je. blijkbaar kan je het voor jezelf niet accepteren dat je op andere worsten valt. maar valt best mee hoor. ik spreek uit ervaring. verder ben en blijf je een zielig en zeer sneu persoontje.

 16. Max

  HAHAHAHAHA Simon!

 17. Curryworst

  Het is wel een dagelijkse opgave, om mezelf te verlagen tot het treurige niveau van de mensen hier op MC, zoals Henk en Marcq. Het uitschot in de Nederlandse samenleving.

 18. Marq

  Er is hier maar één randdebiel en uitschot, en dat is het overjarige en vieze curryworstje. en lezen kan je blijkbaar ook niet.

 19. Trudy

  ik kan er ook niet naar kijken. Echt Vreselijke overdreven nichterige types.
  Bah!

 20. Curryworst

  Marcq, heb jij 1 jaar lagere school gehad? Jouw reacties staan vol spelfouten (vandaar uitschot, dat zie je in de reacties van die mensen wel) 🤭

 21. René

  @Trudy
  Wat is je cupmaat?

 22. Marq

  Curryschijt:leer jij eerst maar een naam normaal te spellen. jij bent zeker zo’n steuntrekker zonder een eigen leven?vandaar dat je alles en iedereen naar beneden moet halen. en zpelvauten??? maar goed…. je bent zelf het laagste van het laagste stumpertje.

 23. Simon Dekker

  @Max: ja kom op. De columns van Carlo zijn verder echt veren in de reet-gehalte; maar dit is wel gewoon spot on.

 24. Curryworst

  Wat een botte, domme agressie bij die Marcq. En nu braaf zijn rode bietenburger opeten aan tafel met zijn mama. Wat een ongeleid projectiel is deze schetsfiguur.

 25. Zomaar

  Ze kopiëren Frank en Rogier in doen en laten, dat is zwak.

 26. Rob

  Kusje voor Marq

 27. Wij van WC eend adviseren WC eend

  Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

 28. Curryworst

  Marcq ligt nu te slapen – bedtijd-, hoogstwaarschijnlijk met zijn duim in zn mond. Want anders had ie allang een nieuwe schuimbekkende reactie gegeven.

  (waarschijnlijk droomt ie nu over een curryworst)

 29. Wilfred G.

  Curryworst is latent homo. Dat kun je namelijk uit zijn naam opmaken.

 30. André van der Plas

  Curryworst zoek een hobby maar val ons niet lastig met je dagelijkse onzin.

 31. Caat

  Wat een flauwekul zeg. Paleis voor een Prikkie is nog steeds leuk. Het nieuwe programma met Frank en Rogier is ook leuk. Het is appels met peren vergelijken. Bij hetero’s worden dit soort vergelijkingen ook niet gemaakt. Paleis voor een Prikkie is hetzelfde gebleven, heeft wellicht een iets andere invulling nodig (inplaats van een 1 op 1 kopie te zijn) maar het resultaat van de beide heren is ook prachtig.

 32. MolTalk

  Bij welk castingbureau kun je dit soort C-acteurs inhuren?

 33. Wendeline

  Laat Carlo zijn mond houden, ze doen het niet slecht.

 34. Ikke

  Ben helemaal geen fan van Boszhard, maar hij heeft wel gelijk, kijk dus ook niet meer, jammer, het was wel leuk met Frank, Rogier en Douwe niet te vergeten, gezellige grapjas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.