Albert wobt Famke: ‘Domme trut, vindt overheid ook’

Geplaatst op wo 23 sep 2020 om 9:40

Shownieuws kwam gisteren met een mooie primeur naar buiten: de overheid heeft 66.754 euro betaald aan een socials-campagne waarin Famke Louise en Boef de coronaregels propageren. Al maanden geleden had de redactie van Shownieuws hierover een WOB-verzoek ingediend bij de overheid en niet geheel toevallig werd de factuur gisteren naar buiten gebracht: Famke Louise ligt immers onder vuur omdat zij de frontvrouw is geworden van de boze corona-BN’ers.

Famke heeft een paar filmpjes opgenomen, bijvoorbeeld eentje waarop ze een taart geeft aan haar oma en steeds ‘anderhalve meter’ roept, en Boef heeft een soort Q&A-sessie over corona gestreamd op zijn socials.

De kosten die hiervoor gerekend zijn lijken vrij krankzinnig: alleen al de productie van de filmpjes zou 35.000 euro hebben gekost, bovenop de kosten voor onder meer een copywriter (3.360 euro) en een art director (3.360 euro).

‘Wat een trut!’

Shownieuws-ster Albert Verlinde legde het gisteren uit in Shownieuws: “Je hebt de WOB en dat betekent dat je als journalisten en programmamakers bij de overheid vragen kunt stellen over bepaalde uitgaven. We hebben een paar maanden geleden aan de overheid gevraagd: wat hebben bekende Nederlanders nou gekregen om mee te werken aan deze campagne? Heel gek, niks meer van gehoord, tót vandaag.”

De overheid wilde Famke hiermee gewoon in haar hemd zetten, denkt Albert. “Ik denk dat er ook bij het ministerie iemand over Famke Louise dacht: wat een trut, dus we gaan vandaag maar even die informatie naar buiten gooien!

Van die 66.000 euro is veel aan de strijkstok blijven hangen bij het reclamebureau en het managementbureau van Ali B, maar niet bij Famke. Zij zei gisteren in Jinek: “Ik weet niet eens meer (hoeveel ik ervoor kreeg, red.). Niet eens zo heel veel hoor. Een paar duizend euro? Ja.

‘Domme trut!’

Albert wordt doodmoe van deze influencerdame. “Wat een domme trut is, laat ik dat maar meteen even gezegd hebben. Ik doe niet meer mee met politiek correct zijn! Niemand vindt het natuurlijk een goed idee wat zij aan het doen is, het is echt belachelijk. Zeker als je ziet dat ze ook nog geld gevangen heeft om iets anders te zeggen dan ze nu zegt. Dan ben je natuurlijk helemaal verschrikkelijk bezig.”

Hij kraakte haar volledig af. “Wist jij dat effect dat als je je lippen vergroot, dat je hersenen dan weglopen je lippen in? Ik heb gehoord dat zij geen coronatest moet krijgen, maar een iq-test. Ik snap het ook niet van een Tim Douwsma en van een Thomas Berge. Waar wagen ze zich heen? Wat voor stupiditeit is dit? Is het alleen maar omdat je een paar schnabbels misloopt?

Hierna hou ik erover op. We moeten haar naam ook niet meer gebruiken en boek haar ook niet meer voor schnabbels.”

Foto: SBS Shownieuws
42 Reacties op “Albert wobt Famke: ‘Domme trut, vindt overheid ook’”


 1. man pan

  Vandaar dat Ali B continue in de gat van Hugo de Jonge kruipt.

 2. Ophoeren

  Al die influencers aaresteren

 3. Pettie Fart

  Deze valse nicht probeert nu makkelijk te scoren door zich opeens net zo infantiel te gaan gedragen als Famke zelf, met z’n “Wist jij dat effect dat als je je lippen vergroot, dat je hersenen dan weglopen je lippen in? Ik heb gehoord dat zij geen coronatest moet krijgen, maar een iq-test´.

  Hij was pas een echte relnicht geweest als hij dat veel eerder had durven roepen, maar dat durfde hij niet, de hypocriete lafbek.

 4. John S

  Wat een enge enge man is die Albert Verlinde, echt zum kotzen. Echt iedere keer als ik die man zie of hoor praten zap ik weg.

 5. Sjaak Trekhaak

  goed bezig albertje

 6. M.

  Dat de overheid, zoveel geld uitgeeft aan zulke dingen. God almachtig zeg! Respect voor SBS en John de mol om geen gebruik te maken van overheidsgeld tijdens corona… Ali B en zijn influenciers, RTL Duitsland zijn echt beschamende voor de maatschappij.

 7. Henny Spekken-Bonen

  Jan Dijkgraaf
  @jndkgrf

  Zwakbegaafdenmisbruik voor de kijkcijfers.

  OOK RTL

 8. Henny Spekken-Bonen

  Ali B

  Ook RTL

 9. Ronald

  Suen die heks! Geld terug vorderen, wat een asociale klotewijf is dat mens, bah.

 10. Martosaurus

  Ali B is een slimme jongen. Hij is de manager van dat domme wicht en pakt de centjes maar als er problemen ontstaan is meneer gevlogen. Normaal hebben dit soort mensen een woordvoerder maar Famke mag zelf het woord doen.
  Wat me ook opvalt is dat die BN’er goed doel steunen, maar wel tegen riante betaling. Als Ali B echt zo begaan is met de zorg biedt hij aan om dat filmpje even gratis te maken en van die 66K een zorgmedewerker een jaar in te huren.

 11. Henk Hank

  Buitengewoon misselijk, om een kritisch persoon zo af te branden. Dit is al het zoveelste topic waarin Famke Louise belachelijk wordt gemaakt.

  Ga je eens diep schamen, redactie van MC!

 12. Guttegut

  Dat je zo’n nitwit een dergelijk bedrag geeft is al om gillend gek van te worden

 13. Juist

  Respect voor de heren Aboutaleb en Gommers. Zij hebben de schade voor Famke nog enigzins weten te beperken.

 14. WEST*

  @ M inderdaad , als je de RTL kliek goed kent , ga je meer van Talpa houden!

  Heb respect voor J de MOL Negen jaar als nr 1 genoteerd op de lijst van Nederland medianieuws top 10

  oh ja, werk niet voor Talpa hoor!

 15. Mopsie

  Albert heeft helemaal gelijk.

 16. Henny Spekken-Bonen

  Van die 66.000 euro is veel aan de strijkstok blijven hangen bij het reclamebureau en het managementbureau van Ali B, maar niet bij Famke. Zij zei gisteren in Jinek: “Ik weet niet eens meer (hoeveel ik ervoor kreeg, red.). Niet eens zo heel veel hoor. Een paar duizend euro? Ja.”
  —-
  Ook Videoland RTL

 17. Anja

  Echt vreemd dat er bij dit artikel een foto staat van een virus.

 18. Pippo

  FAMKE DUS NIET MEER BOEKEN!
  Niet moeilijk te begrijpen, toch?
  Gewoon haar dood zwijgen.
  Ze bestaat niet meer! Albert four president!

 19. StefanV

  Het lijkt me handig dat de overheid voortaan clausules in dit soort contracten inbouwt, om te voorkomen dat iemand eerst tienduizenden euro’s vangt, om een paar maanden later dingen te roepen die volledig haaks op de boodschap staan.

 20. anoniem

  ik ben geen mee prater van ja ja ja je hebt gelijk.

  toch heeft Albert gelijk famke is werkelijk een domme trut

  vanaf vandaag gaat ze door het leven als domme trut

  what you see

  what you get

  der uiterlijk laat zien van voor domme trut ze ook thuis is

  onbeschoft en vooral lelijk en weer dom.

  kijk wie daar komt domme trut

  kijk wie daar zit domme trut

  ze is van ons geld zo ver gekomen

  domme trut niet vergeten dat ik/wij je groot hebben gemaakt

  ondankbare domme truttttttt

 21. Jan Lol

  Albert Verslinden…..domme flikker……

 22. idioot

  go Albert! laat die moderne Christiane F lekker in de goot afdalen

 23. Xavier

  Commentaar van Ali: ‘Flikker allemaal op, stelletje mongolen.’

 24. Marga Scheiding

  Albert heeft gelijk. Wat een domme vrouw en wat een schande dat dit soort infantiele types duizenden euro’s mogen vangen van de overheid. 35k voor de productie van de filmpjes? Die waren gewoon ff snel met telefoon gemaakt. Oplichters daar bij Ali B Management.

 25. Marianne

  Albert heeft gelijk. Wat een domme vrouw en wat een schande dat dit soort infantiele types duizenden euro’s mogen vangen van de overheid. 35k voor de productie van de filmpjes? Die waren gewoon ff snel met telefoon gemaakt. Oplichters daar bij Ali B Management.

 26. Cobweb

  Die Famke moeten ze flink aanpakken, geld moet terug, wat een achterlijke trut zeg.

 27. Cobweb

  En alib ook. K…marrok

 28. Henry

  Albert heeft gelijk. Ali B is een grote oplichter en die Famke is een heel dom wicht

 29. Carl

  De enige reden waarom Ali niet ontmaskerd wordt, is omdat hij bij RTL zit. Maar er komt een tijd dat we deze gehaaide sukkel zien voor wie hij is. Net als bij Borsato gebeurde.

 30. Jaap

  Deze keer heeft Albert helemaal gelijk, het is te gek voor woorden wat hier allemaal gebeurt.

 31. Michel

  Dom of niet, ze zuigt als een Dyson.

 32. Teuntje

  Meissie heeft veel geestelijke issues

 33. Roland Tromp

  Massaal ontvolgen op de socials, dat zal ze leren (en advertentie inkomsten schelen.)

 34. Otto

  Hoeveel van die verontwaardigde TV-figuren en reageerders houden zich zelf wel aan de regels???

 35. Momo

  Dat de meeste reacties compleet negeren dat de overheid ons geld uitgeeft om hun propaganda te verspreiden, spreekt boekdelen.

 36. Tweet

  Wie geeft Albert het recht om een ander zo af te kraken en uit te schelden? Ben jij dan niet tegen discrimineren en pesten heer Verlinde? Want dat doe je namelijk, triest. Ook triest is de schrijver ‘anoniem’, met zijn zielige gescheld

 37. Albert Trutte

  Ouwehoert al net zo plat als Mark Rutte.

 38. Famke wijf met kloten

  @Ronald
  wo 23 sep 2020 om 9:59
  Suen die heks! Geld terug vorderen, wat een asociale klotewijf is dat mens, bah.

  Rustig nu maar.
  Heb je je pilletje al geslikt? Of vind je dat ook al bah.

 39. Maup Caransa

  Famke Louise biedt excuses aan.
  Ook Famke Louise heeft de video van haar Instagramaccount gehaald waarin ze haar volgers opriep niet meer mee te doen met de coronamaatregelen van de overheid. Ze zegt dat ze niet meer achter de boodschap staat. Eerder vandaag bleek al dat veel andere BN’ers die een vergelijkbare oproep hadden gedaan, die ook hadden verwijderd.

 40. Maup Caransa

  Willem Engel van Viruswaanzin die dan weer gesteund wordt door Forum voor Democratie, daar wil ze geen enkele drukte weer mee die zat er achter en bood veel geld.

 41. Geboren voor een dubbeltje en nog altijd een krent

  Eerst betaal ik Famke, om mijzelf te laten voorliegen over corona en daarna betaal ik Famke weer, maar dan om mijzelf alweer te laten voorliegen over corona??
  Heeft niemand in de gaten dat het steeds weer die fucking overheid is, die de boel regisseert?

  Hoe zit dat eigenlijk? Zie ook reactie van Momo hierboven.
  Jullie zijn sukkels die allemaal tegelijk op een opgeworpen muntstuk van 20 eurocent zouden duiken en intussen je portemonnee laat rollen door die verheven overheid van jullie.

 42. Albert goedgekeurd door overheid

  Albert durft, omdat de overheid het ook vindt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.