Marc van der Linden onthult waaraan hij bijna overleed

Marc van der Linden (50) heeft eindelijk onthuld waarom hij vorige maand wekenlang in het ziekenhuis lag en bijna overleed. Hij had last van een ernstige nieraandoening. Dat vertelde hij gisteren in RTL Boulevard. Marc was er als de kippen bij om op de socials te melden dat hij in het ziekenhuis lag, maar wilde vervolgens niet vertellen wat er aan de hand was. Hetzelfde deed hij jaren geleden toen hij afviel; daarvan wilde hij ook niet zeggen hoe hij dat precies gedaan had.

Nu geeft Marc vanwege de aanhoudende vragen alsnog duidelijkheid. “Ik heb ontzettend veel reacties gehad en ik ben ook heel erg ziek geweest. Ik heb in het ziekenhuis gelegen. Het was geen corona, het was ook geen buikwandcorrectie – dat zijn de meest gestelde vragen – maar ik heb een nierziekte en die ging mis. Daarvoor heb ik mijn het ziekenhuis gelegen“, aldus de royaltykenner.

Veel meer wil Marc er niet over kwijt. Hij vindt dat zijn gezondheid echt iets privé’s is en niet iets om te delen met de showmedia. “Voor de rest ga ik het lekker privé houden.”

Toch is het wel een heel pittige periode geweest voor Marc. “Ik ben wel heel erg geschrokken, want het is bijna kantje boord geweest.”

Mijn familie is ook geschrokken, maar sinds ik thuis ben herstel ik heel snel en het gaat nu hartstikke goed met me.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen