1,1 miljoen kijkers voor Crime Scene Investigation


De kijkcijfers van maandag 27 april 2009 (SKO)

Foto: CBSCrime Scene Investigation (RTL4, 20:30) – De laatste aflevering van Crime Scene Investigation met Gil Grissom (William Petersen) werd maandagavond door 1.092.000 kijkers (madl: 17.7%) bekeken op RTL 4. Daarmee scoorde de aflevering nagenoeg evenveel kijkers als een reguliere aflevering van de bekende misdaadserie. Petersen wil zich na 192 episodes op theaterwerk richten. “Ik speel alleen maar Gil Grissom. Het is nu tijd voor iets anders“, verklaarde hij enige tijd geleden.

Het is voor de liefhebbers van Crime Scene Investigation een rare gewaarwording dat personage van het eerste uur Gil Grissom straks opeens niet meer te zien is in de serie. Toch blijft hij als producer aan de serie verbonden en wil hij best weer een keer een gastoptreden komen doen. Een vaste rol zag hij niet meer zitten. “Toen ik begon met acteren, leek het me juist zo leuk dat ik verschillende rollen zou kunnen spelen. Maar ik speel alleen maar Grissom.

Try Before You Die – extended (BNN, Ned3, 22:13) – In de herhaling van Try Before You Die was maandagavond te zien hoe BNN-ster Sander Lantinga streakt op het prestigieuze tennistoernooi Wimbledon. “Ik was alleen maar bang dat ik lang in een cel moest zitten, dat de hele wereld mijn pielemuis ziet vind ik niet zo erg“, vertelt Lantinga deze week in VARA Gids. “Ik was nieuw bij Try Before You Die, en wilde wel even de kussens opschudden.” Hij heeft nog steeds wensen voor Try Before You Die. “We willen nu toch wat meer de andere emotie opzoeken dan alleen maar angst overwinnen. Wat ik heel graag zou willen: een rolletje in Sesamstraat spelen.” Try Before You Die trok 207.000 kijkers (madl: 3.4%).

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – AVRO-presentatrice Chantal Janzen is vanaf woensdag weer te zien als Jane in de musical Tarzan. Vanwege haar zwangerschapsverlof trad de actrice de afgelopen maanden niet op in de voorstelling. De rol van Jane is toen overgenomen door Bente van den Brand. Dat maakte ze maandag bekend in RTL Boulevard, dat door 836.000 kijkers (madl: 20.9%) bekeken werd. Op 24 mei wordt overigens alweer definitief de laatste voorstelling van de musical gespeeld. Het stuk is dan bijna negenhonderd keer te zien geweest in Scheveningen.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen