1,2 miljoen kijkers voor Groeten uit de Rimboe


De kijkcijfers van zaterdag 29 maart 2008 (SKO)

Groeten uit de Rimboe (SBS6, 21:40) – Het nieuwe seizoen van Groeten uit de Rimboe met de familie van illusionist Hans Kazàn ging zaterdag van start met 1.182.000 kijkers (madl: 21.7%). Toen Hans gevraagd werd, hoefde hij niet lang na te denken. “Een reallife soap zou ik nooit doen. Of Jouw Vrouw, Mijn Vrouw, waar we ook voor gevraagd zijn. Dat is veel te persoonlijk. Dit leek me geweldig. Mijn vrouw Wendy zou het grootste probleem zijn, schatte ik. Die houdt niet van allemaal publiciteit.

Wendy’s enige voorwaarde was dat we écht met het hele gezin zouden gaan, dus behalve Oscar, Renzo en zijn vriendin Mara ook met zoon Steven en dochter Lara. “Hadden we toch nog een huwelijksreis. We waren precies dertig jaar getrouwd“, zegt de goochelaar in het AD. Het werd een reis om nooit te vergeten. “Het was alsof we met de tijdmachine van professor Barabas terug in de tijd gingen. Je ziet daar hoe weinig je nodig hebt om het leuk te hebben. Boven op die berg, afgeschermd van de rest van de wereld, ga je denken: ach, wat zeur je toch, waar gaat het over?

Dancing Queen De Uitslag (SBS6, 22:40) – Ingrid heeft zaterdag de finale van het SBS-programma Dancing Queen gewonnen. De 24-jarige danseres liet rivale Nana (25) achter zich. Ingrid werd gekroond met een speciale Dancing Queen-kroon. Voor haar ligt nu een carrière als allrounddanseres in het verschiet. Ruim 3000 vrouwen gaven zich op voor het showprogramma. “Ingrid kan heel goed draaien en maakt optimaal gebruik van haar lengte. Ze danst compact en kan hoog springen. Ik ben een kop groter, dat ziet er sowieso al heel anders uit“, zei Nana eerder over Ingrid. Ingrid vertelde een dag voor de finale: “Het is een vriendschappelijke maar toch keiharde strijd. We vinden het heerlijk dat we samen in de finale staan, dus genieten zullen we hoe dan ook.” De Dancing Queen finale werd door 780.000 mensen (madl: 12.4%) bekeken. Na Groeten uit de Rimboe scoorde de uitslag van Dancing Queen 1.197.000 kijkers (madl: 22.0%).

Ik Hou van Holland (RTL4, 19:59) – Linda de Mol, die zaterdag opnieuw een hoge score behaalde met haar Ik Hou van Holland, boezemde de Duitsers donderdagmorgen flink ontzag in met haar openheid. De mededeling van de presentatrice dat haar borsten sinds haar twintigste zeker 4 centimeter gezakt zijn, hield onze oosterburen duidelijk bezig. De ‘onthulling’ , gedaan in haar eigen glossy, was namelijk nog voor 9.00 uur het best gelezen bericht van de mensenrubriek op de internetversie van het blad Bild. In de entertainmentrubriek van Bild leggen de borsten van Linda het nipt af tegen de berichtgeving over een voetbalwedstrijd. De Mol vertelt overigens dat ze “tevreden is met wat ze heeft“. Ze laat er niets aan doen. Wel heeft ze recent de oogleden laten liften, las Bild in Linda. Ik Hou van Holland trok zaterdag 1.436.000 kijkers (madl: 22.9%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen