1,2 miljoen kijkers voor Groeten uit de Rimboe

Geplaatst op zo 30 mrt 2008 om 11:48


De kijkcijfers van zaterdag 29 maart 2008 (SKO)

Groeten uit de Rimboe (SBS6, 21:40) – Het nieuwe seizoen van Groeten uit de Rimboe met de familie van illusionist Hans Kazàn ging zaterdag van start met 1.182.000 kijkers (madl: 21.7%). Toen Hans gevraagd werd, hoefde hij niet lang na te denken. “Een reallife soap zou ik nooit doen. Of Jouw Vrouw, Mijn Vrouw, waar we ook voor gevraagd zijn. Dat is veel te persoonlijk. Dit leek me geweldig. Mijn vrouw Wendy zou het grootste probleem zijn, schatte ik. Die houdt niet van allemaal publiciteit.

Wendy’s enige voorwaarde was dat we écht met het hele gezin zouden gaan, dus behalve Oscar, Renzo en zijn vriendin Mara ook met zoon Steven en dochter Lara. “Hadden we toch nog een huwelijksreis. We waren precies dertig jaar getrouwd“, zegt de goochelaar in het AD. Het werd een reis om nooit te vergeten. “Het was alsof we met de tijdmachine van professor Barabas terug in de tijd gingen. Je ziet daar hoe weinig je nodig hebt om het leuk te hebben. Boven op die berg, afgeschermd van de rest van de wereld, ga je denken: ach, wat zeur je toch, waar gaat het over?

Dancing Queen De Uitslag (SBS6, 22:40) – Ingrid heeft zaterdag de finale van het SBS-programma Dancing Queen gewonnen. De 24-jarige danseres liet rivale Nana (25) achter zich. Ingrid werd gekroond met een speciale Dancing Queen-kroon. Voor haar ligt nu een carrière als allrounddanseres in het verschiet. Ruim 3000 vrouwen gaven zich op voor het showprogramma. “Ingrid kan heel goed draaien en maakt optimaal gebruik van haar lengte. Ze danst compact en kan hoog springen. Ik ben een kop groter, dat ziet er sowieso al heel anders uit“, zei Nana eerder over Ingrid. Ingrid vertelde een dag voor de finale: “Het is een vriendschappelijke maar toch keiharde strijd. We vinden het heerlijk dat we samen in de finale staan, dus genieten zullen we hoe dan ook.” De Dancing Queen finale werd door 780.000 mensen (madl: 12.4%) bekeken. Na Groeten uit de Rimboe scoorde de uitslag van Dancing Queen 1.197.000 kijkers (madl: 22.0%).

Ik Hou van Holland (RTL4, 19:59) – Linda de Mol, die zaterdag opnieuw een hoge score behaalde met haar Ik Hou van Holland, boezemde de Duitsers donderdagmorgen flink ontzag in met haar openheid. De mededeling van de presentatrice dat haar borsten sinds haar twintigste zeker 4 centimeter gezakt zijn, hield onze oosterburen duidelijk bezig. De ‘onthulling’ , gedaan in haar eigen glossy, was namelijk nog voor 9.00 uur het best gelezen bericht van de mensenrubriek op de internetversie van het blad Bild. In de entertainmentrubriek van Bild leggen de borsten van Linda het nipt af tegen de berichtgeving over een voetbalwedstrijd. De Mol vertelt overigens dat ze “tevreden is met wat ze heeft“. Ze laat er niets aan doen. Wel heeft ze recent de oogleden laten liften, las Bild in Linda. Ik Hou van Holland trok zaterdag 1.436.000 kijkers (madl: 22.9%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)
239 Reacties op “1,2 miljoen kijkers voor Groeten uit de Rimboe”


 1. P@trick

  Mooie avond weer voor RTL, iedereen riep hier gisteren inderdaad dat GUDR 1.6 tot 2 miljoen kijkers zou trekken en als je ziet wat het vorig jaar maart aan kijkers trok was dat ook redelijk aan te nemen.
  Iemand poste vanmorgen deze link, http://www.mediacourant.nl?p=2863 en buiten dat je ziet hoe goed de kijkcijfers voor SBS zijn zie je hier ook dat RTL vorig jaar rond deze tijd ook als groep maar rond de 20% scoorde en dat komt nu al maanden niet meer voor.
  Zelfs een slechte avond als de afgelopen vrijdag avond zit RTL nog rond de 28% en SBS maar op 23%.
  Dus als je het mij vraagt dan heeft RTL de afgelopen maanden heel wat marktaandeel terug kunnen veroveren en is in ieder geval ook de zaterdagavond weer van RTL en niet van SBS.
  Okay buiten MWdL dan, maar zelfs de Vara weet schijnbaar nog niet wat ze vanaf eind april gaan uitzenden als Paul de Leeuw ophoudt en begint aan zijn zomerstop.
  Althans in de uitzendschema’s staat alleen vermeld dat ze met een grote amusementsshow komen.
  RTL komt dan in ieder geval niet weer met een talentenjacht, maar probeert toch iets anders en zo krijgt RTL toch steeds meer credits terug.

 2. SBS mess...

  GUDR: vond die gezinnen allemaal zo dom ga zeker geen tweede keer kijken….

 3. Peter

  ja p@trick, dat zou je wel willen. Ik snap dat je door Rtl bent ingehuurd om hier commentaar te geven, maar je vergeet het gat dat ze om 22.30 hebben, hun flops mistresses en brothers en sisters en dat de meeste van hun programmas vooral scoren bij oudere mensen. Natuurlijk had vorig jaar rtl minder aandeel dan nu, toen hadden ze nog geen voetbal, voetbalvrouwen, deal or no deal, en nog meer voetbal.

 4. marco

  ik vond groeten uit de rimboe helemaal geweldig!

 5. P@trick

  @Peter
  Waarom zou ik ingehuurd zijn door RTL, zodra je ook maar iets positiefs over een bepaalde zender zegt, dan ben je of FAN of je bent ingehuurd, wat een onzin.
  Als je goed gelezen hebt, heb ik het over de zaterdagavond en over het algemeen bij RTL, je kunt niet ontkennen dat RTL niets probeerd.
  Zelfs Misteresses(wat ik persoonlijk wel een goede serie is) is wel een nieuwe serie, okay hij slaat niet aan bij het grote publiek, maar er was meer commentaar gekomen als RTL door was blijven gaan met bijvoorbeeld herhalingen van Shark.
  Ze proberen tenm inste iets nieuws en gelukkig voor hun heeft deze serie maar zes afleveringen.
  En het gaat zich erom dat je als zender eindelijk iets neuws probeerd en dat heeft RTL veel te lang niet gedaan(om maar iets negatiefs te zeggen), maar ze zijn duidelijk op de goede weg.

 6. RTL IS DOM BEZIG

  Wat is RTL4 nou weer aan het doen!
  Ze verplaatsen de hele zooi en denken zo meer kijkers te trekken?
  http://newsweb.wordpress.com/2008/03/30/rtl4-ruilt-programmas/

 7. Erik

  wat is er mis met oudere mensen. er moet voor elk wat zijn op tv vind ik!. & zobieso ze halen toch goede kijkcijfers ermee!. En daar draaid het om!!!!!!!.

 8. Jantje

  @ Post 1
  DIe link was van mij
  Dat waren droom-tijden voor SBS
  Ik hoop dat het ooit weer zo goed gaat.

 9. Jantje

  En weet iemand hoelang Ik Hou Van Holland nog duurt?

 10. Tosti

  Tot eind april is Ik Hou Van Holland geloof ik?
  Dan komt Sing It / Ik Wed Dat Ik Het Kan

 11. Bram

  En Jack Spijkerman komt volgens mij ook nog één keer tussendoor op de zaterdag. Of is dat op een andere dag?

 12. Thom

  Sing It komt te vervallen ;) Alleen ‘Ik Wed dat ik het Kan’ komt om 20.00 tot 21:30, gevolgd door Lotto Weekend Miljonairs ;)

 13. Bart

  Ik hou van Holland komt nog 2 keer, maar wordt zeker vervolgd gezien deze cijfers…

 14. Thom

  Ik Hou van Holland komt nog 3 keer op tv ;)

 15. Anoniem

  Best teleurstellende cijfers voor SBS, had meer verwacht, zij ook volgens mij.
  Prima werk van RTL, mooie kijkcijfers. Ik denk dat Holland got Talent en Groeten uit Rimboe volgende week nog lager uitkomen.
  SBS kan eigenlijk alleen in weekenden nog net boven de 10% komen. Word tijd dat ze de programmering van het weekend eens doortrekken naar doordeweekse dagen, dat is nog steeds niks. SBS zal t moeilijk krijgen.

 16. P@trick

  @post6
  dat vind ik dus ook dom, Het is nog maar twee weken, had dat dan gewoon laten staan.
  Van Amstelveen naar Afrika had een betere plaats verdient, maar doe het dan op woensdag na Gillend naar huis.
  Dit zijn weer van die domme paniekreacties net als die film van vrijdag.

  Ik denk nog steeds dat ze met DirtyDancing afgelopen vrijdag makkelijk meer kijkers hadden getrokken dan met Hitch, DirtyDancing leeft nu zeer onder de bevolking door alle publiciteit met de musical, dat was dus ook al een domme reactie.

  OEPS Peter uit post3 ik zeg een paar negatieve dingen, dat moet ik toch maar niet doen!

 17. Daan

  Rtl4 groter dan Ned1!!! Gisteren Groeten uit de Rimboe gezien (wat een pulpfamilies zijn dat… Familie Kazan was daarentegen wel heel leuk)

 18. Anoniem

  Hulde voor RTL voor de mooiste cijfers, zelfs meer dan een nieuw programma van SBS hahahaha

 19. Dave van Free

  Die gezinnen waren typische SBS-gezinnetjes. En volgende week weer naar de camping terug! Wat een domme lui

 20. Vera

  Die SBS programma’s lukt t maar niet om boven de anderhalf miljoen te komen, en dat zal volgende week wel niet beter worden. Ik had zelf wel betere cijfers verwacht. SBS kan enkel met een paar programma’s scoren. Hotel is ondertussen ook al geflopt, Monk,Close to Home en Murder Investigation ook.

 21. Paul

  Ik denk dat fam. Kazan ook gewoon een paar daagjes gewoon in een hotelletje heeft doorgebracht, dat soort programma’s is toch vaker doorgestoken kaart. En die andere gezinnetjes waren echt SBS publiek ja!

 22. SBS-er

  Had ook iets meer kijkers verwacht,maar t is wel mooi. Denk ook dat ze t volgende week moeilijker krijgen,gezien de reacties hier

 23. Paul

  RTL freakjes zijn blij maar dat gun ik jullie ook

 24. robbieboy

  Jammer dat “Ik hou van Holland” alweer bijna stopt. is echt lachen. Hoop op meer afleveringen. Ben erg benieuwd naar Carlo’s “Ik wed dat ik het kan”

 25. Thomas2

  Ik denk niet dat Dancing Queen nog een vervolg zal krijgen. Zelfs de finaleshow scoort onder maat. De uitslag trok daarentegen 1,2 miljoen kijkers; ik had zelf minder verwacht.

  Linda scoort per week beter met Ik hou van Holland. Het is denk ik een leuke afwisseling voor de mensen, die het kunstje van Paul de Leeuw zat zijn. IHVH – is naar mijn mening – een erg gezellig programma, af en toe iets tè plat en joelerig, maar ik snap wel dat veel gezinnen met kinderen hier naar kijken op de zaterdagavond.

  Ik zou zeggen RTL: bestel aankomend najaar 10 aflevering Ik hou van Holland en 16 á 20 afleveringen van Lotto Weekend Miljonairs: succes verzekerd!

 26. michel

  Denk dat SBS 6 meer maar dan ook meer dan tevreden zal zijn met de kijkcijfers dit weekend. Ze worden steeds groter en groter. Daarnaast kijken zij in de doelgroep en niet in de 6 +. Gezien de cijfers in de doelgroep denk ik dat ze bij SBS 6 gaan feestvieren. Dancing Queen is gewoon heel erg jong, in doelgroep had het marktaandeel 14 procent en de uitslag 20. Dat is goed. Groeten ook 20 procent. Hollands got talent 21 procent. Dus waar hebben we het over? Het is feest in Amsterdam.

 27. @michel

  En zo kan aan alles toch weer een positief tintje gedraait worden.
  Ik denk dat z zeker niet ontevreden zullen zijn, maar gezien de kijkcijfers van het voorgaande jaar(500 duizend kijkers minder) zullen ze toch echt niet blij zijn en een feestje vieren.

  En ja DancingQueen, mag dan wel in de doelgroep(“dansende tienermeisjes”) misschien goed gescoord hebben, het zou toch uitermate dom zijn als ze hier mee door gaan.

 28. elg

  vond GUDR wel leuk! idd wel net zulke typerende gezinnen als vorig jaar met de belgen, de kakkers (kazan familie) en beetje het ordinaire, met goud behangen volk zeg maar ;)

  ik vond zelfs IHVH aanstekelijk om te kijken… Hier en daar een beetje flauw.. denk dat ze het volgend tv seizoen (wat er denk ik met deze cijfers wel zal komen!) wat dingen moeten veranderen. Verder ben ik benieuwd wat Ned.1 brengt na dat Paul de Leeuw is afgelopen in April.. er staat voor de schema´s in mei van 20.30-22.10 amusement… iets zegt in mij dat er oude cabaret voostellingen uit de kast worden gehaald ;)

 29. @michel

  hahaha ja maar verder scoort SBS erg onder de maat hoor, rest van de week krap op 10% marktaandeel.

 30. P@trick

  Er is trouwens een persbericht uit bij SBS dat de finale 1.2 miljoen kijkers getrokken heeft.

  Helaas vergeten ze te vermelden voor het grote publiek dat dit alleen het half uurtje na GUDR was.

  Is trouwens niemand gek geworden bij het kijken naar een SBSprogramma door de bijna beeldvullende banners van GUDR de afgelopen week?

 31. Keesjan

  Paul de Leeuw is voorlopig nog iedereen de baas

 32. Ken

  @ post 30
  Die promo’s boven in beeld bij SBS worden idd steeds groter,vreselijk om te zien

 33. DEVENEY!!!!

  HIER EVEN EEN BERICHTJE VAN DEVENEY (FAMILIE DE LEEUW) DIE MEE HEB GEDAAN AAN GROETEN UIT DE RIMBOE

  *TEN EERSTE ZIJN WIJ GEEN KAMPERS
  *TEN TWEEDE HEBBEN WIJ GEEN CARAVAN OF STAAN WE ERGENS OP EEN CAMPING , WIJ WONEN GEWOON IN EEN RIJTJES HUIS NET ALS DE REST VAN HEEL NEDERLAND
  *TEN DERDE IS ER NIEMAND DIE ZIJN HAAR HEEFT GEBLONDEERD , BEHALVE ME MOEDER
  * TEN VIERDE LOPEN MIJ KLEINE BROERTJE EN ZUSJE NIET ROND MET PIERCING’S , ALLEEN MIJN BROERTJE HEB 1 OORBELLETJE
  DUS A.U.B NIET ZO OVERDRIJVEN ALLEMAAL
  PFF HEBBEN JULLIE NIKS BETERS TE DOEN
  ALS JULLIE JE EIGEN ER ZO ERG AAN IRRITEREN MOETEN JULLIE NIET KIJKE NAAR HET PROGRAMMA
  AFZ DEF

 34. Henk

  ten vijfde hebben jullie altijd capslock aanstaan

 35. Sandra

  Ik hou van Holland komt nog 4x want, we hebben nu 3 uitzendingen gehad. En er zijn er in totaal 7. Dus nog 4x Ik hou van holland.

 36. Jeffrey

  Ik zat gisteren zo is te denken eigelijk:
  Er word gezegd dat RTL met veel programma’s flopt, oke, sommige programma’s zijn niet echt bepaald een succes te noemen, maar ze proberen nu wel te vernieuwen.

  NED1 scoort alleen met oude sucessen, TWINZZ, de 100…, deadline scoren allemaal slecht voor NED1

 37. Maarten vh

  ten zesde kun je geen Nederlands, “alleen mijn broertje heb 1 oorbelletje” is geen goede zin en wat zijn kampers?

 38. Bernie

  @Sandra: Nee, we hebben al vier uitzendingen gehad :) 1e afl: 1,2 miljoen, 2e: 1,1 miljoen, 3e (vorige week) 1,4 miljoen, en de 4e: 1,4 miljoen kijkers :) Dus er komen nog 3 afleveringen :)

 39. Sandra

  Wat een onzinnig geklep hier weer, RTL groter dan Ned.1, nog niet eens 1 procent en welk programma scoort er 2 miljoen kijkers???? Da’s toch echt op Ned.1 Wanneer bedenkt RTL weer eens een programma met een dergelijke WEKELIJKSE score? Da’s al geruime tijd voltooid verleden tijd voor RTL en zal voorlopig ook niet meer gebeuren… vooral nu RTL al weer een aantal keren heeft laten zien totaal schijt aan de kijkers de hebben en weer lekker kinderachtig met programma’s te schuiven uit angst, ja angst, voor SBS (zie bijv. de film van afgelopen vrijdag wat te maken had met de start van HGT op SBS, dan ben je gewoon bang, bang voor SBS, hoe laag kan een RTL eigenlijk zakken? grappig is wel dat de film op RTL dan voor RTL behoorlijk tegenvallende resultaten boekt, dus de paniekreactie leverde ook nog nauwelijks iets op)…. het is een hobby van RTL die haar destijds met de ijsdansoorlog duur kwam te staan maar om nou te zeggen dat ze er ook maar IETS van hebben geleerd? Welnee…

  En dus zal RTL echt geen show krijgen die wekelijks 2 miljoen scoort zoals zij in het verleden wél had en nu zó graag zou willen want tja RTL ROEPT dan wel dat zij dik tevreden is maar dat is onzin, Linda de Mol zei het vorige week immers nog dat het mooi zou zijn om één keer het kijkcijfer van Paul de Leeuw te hebben dus de wens is er wel degelijk, dan moet je als RTL niet roepen dat je tevreden bent want dat ben je met zulke uitspraken duidelijk niet…

  Het is ook onzin om te stellen dat teveel mensen op Ned.1 blijven hangen en RTL daarom niet hoger kan scoren want destijds kon Idols tegenover Kopspijkers op Ned. 3 ook goed scoren terwijl kopspijkers in die tijd toch rond de 3 miljoen kijkers zat en of Idols nu 1,2 miljoen scoorde of zoals de finale eindelijk de beoogde 2 miljoen, bij Paul de Leeuw zag je het cijfer nauwelijks veranderen dus de beoogde kijkers voor RTL zitten helemaal niet op Ned.1 op dat moment maar eerder bij SBS e.d. dus het succes van Ned. 1 is niet de voornaamste reden dat het nog altijd tegenzit bij RTL en om dan te roepen bij een toevallig succesje voor RTL dat RTL weer helemaal terug is, onzin…. kijk naar de dagelijkse Top 25, hoevaak staat RTL in de Top5? en SBS? NPO?

  Ok, dan gaan we weer zeggen ‘Maar de meetmethode van SKO klopt niet, deugt van kant’ zal best maar als SKO aangeeft dat een programma van RTL 2,5 miljoen scoort vind iedereen het ineens geweldig, zeg dan ook dat het cijfer niet klopt ;)

  Zolang RTL nog op het laatste moment programma’s omgooit uit angst voor SBS en dus niks heeft geleerd van de ijsdansoorlog en het kinderachtige gedrag gewoon blijft herhalen zal zij niet gauw wekelijkse shows maken die gewoon standaard 2 miljoen kijkers scoren zoals in het verleden maar ach wat maakt het uit, RTL is immers met de helft meer dan tevreden roept zij regelmatig….

 40. elg

  ik vind dat Jeffrey idd wel gelijk heeft… veel nieuwe programma´s scoren niet echt op Ned.1… alleen de al lang bestaande programma´s (Radar, spoorloos, blik op de weg, vermist, kassa enzz) hebben een trouw publiek.

  Ben benieuwd wat die nieuw show van Carlo Boszhard eind April gaat doen…
  Mocht dat ook een succes wezen dan zal RTL deze shows na de zomer wel weer terug laten komen! (en idols-x factor skippen)

 41. Crazy-Quinty

  OELLAAAA
  GROETEN UIT DE RIMBOE WAS HEELMAAL GEWELDIIG
  DE BESTE FAMILIE LEEUW(LL)!!
  daar kom defeney weer hoor
  Ik mot trug naar huis
  UWHAHA ik lagg dubbel (LL)!
  Jullie sijn de bestee !
  Opdonderen met die wousen die dom sitten te praten
  WANT HIER IIS GEWOON DE BESTTE(LL)!
  Loveyouuu..
  kusjee quiintyy(L)

 42. Crazy-Quinty

  Maaarten beter voorje gaaa je niet lullen tievus megooltieejj
  Betervoorrje ;) mAFKEES
  se sijn geen kamperr:S
  En als se het waren wattan :S

 43. ingrid

  Ik vond het leuk, knap hoor drie weken zonder luxe.
  Doe er niet veel deze mensen na

 44. little-khalis

  groeten uit rimboe ws wel leuk
  lauwste famillie was of is
  de leeuw
  groetjes van little-khalid(K)(K)

 45. little-khalid

  ze zijn geen kamper oke !!!!!!!!!!!!!!
  en ook al warn ze dat en dang probleem meej
  wejo kk iri :D

 46. ronaldo

  Is Linda nou zo goed maar is het dat de kijkers kliever RTL kijken???
  Ik denk dat als dit programma van Linda op Yalpa (Tien) wa uitgezonden dat er niet zoveel kijkers waren geweest. ??

 47. Tim20

  @ Post 20
  Waar praat jij nou weer over?
  Close to home inderdaad onder de maat, net als Hotel.
  Maar ik vind de cijfers van Murder Investegation helemaal niet tegenvallen. Meestal rond de 600.000. Niemand had verwacht dat MI 1.000.000 zou halen. En dat is ook niet gebeurd. En als een programma rond 600.000 kijkers ligt, noem je dat toch niet geflopt?
  En dan heb je het nog over de serie MONK. Dat is een middag-programma. Daar word ik niet van verwacht dat het veel cijfers haalt.
  Zo te zien heb jij er geen verstand van.

 48. Kayleigh

  29 maart was Groeten uit de rimboe het aller best.
  Vindt ik dan.
  En wat maak het nou weer uit als een klein jongetje een oorbelletje heb dat is toch schattig.
  Mijn broertje heeft ook oorbelletje hoor.
  En dat betekent niet gelijk dat je een kamper bent.
  Maarja jullie zijn beetje vaag.
  MAAAR 29 MAART WAS DE BESTE AFLEVERING.

 49. Kayleigh

  29 maart was Groeten uit de rimboe het aller best.
  Vindt ik dan.
  En wat maak het nou weer uit als een klein jongetje een oorbelletje heb dat is toch schattig.
  Mijn broertje heeft ook oorbelletje hoor.
  En dat betekent niet gelijk dat je een kamper bent.
  Maarja jullie zijn beetje vaag.
  MAAAR 29 MAART WAS DE BESTE AFLEVERING.

 50. Edson

  HAHA Familie leeuw zijn zeker kampers dat zeker,NIET DUS.
  Hoe kan je zoiets oordelen als je ze niet eens ken.
  Egt slim niet dus..

  DEVENEY!!
  JULLIE zijn de beste!!

 51. ronaldo

  ook leuk om te lezen dat mensen deadline een flop vinden. nu weer ruim 900.000 kijkers. dan is voetbalvrouwen met 1,1 mio zeker ook een flop?

 52. Sjaan

  @ Post 20
  Q: Die SBS programma’s lukt t maar niet om boven de anderhalf miljoen te komen, en dat zal volgende week wel niet beter worden. Ik had zelf wel betere cijfers verwacht. SBS kan enkel met een paar programma’s scoren. Hotel is ondertussen ook al geflopt, Monk,Close to Home en Murder Investigation ook.

  Dus jij vind MONK een flop, omdat het geen 1,5 miljoen haalt?
  Wat had je dan verwacht van een middagprogramma?
  Wat oordeel jij ontzettend raar.
  En dan MI: Net als post 47 zegt, waarom is MI een flop als het rond de 600.000 kijkers heeft. Dat vind ik géén flop.
  Inderdaad heeft post 20 hier geen verstand van.

 53. Angela

  Groete uit de rimboe was weer leuk!!
  Familie de Leeuw was de beste!
  En voor wie denke dat ze kampers zijn die zijn facking dom
  en wat dan nog als ze het ware zijn tog ok mense ofnie
  xxies angela

 54. Shanii

  Groeten uit de rimboe Familie De Leeuw was De alllerrrrrBeste hiihii ,,
  Standaaard Want me beste Vriendin Zat er ahahaha
  LOVEYOU FAM DELEEEEEUW !
  KusKusKus Shanii

 55. Bram

  Binnenkort is het mogelijk om kijkcijfers te voorspellen op KijkCijferSpel.nl!!!

 56. Harm & Marcelle

  Nou nou we zitten even de reacties te bekijken , maar dat ziet er wel kleurrijk uit , gelukkig heeft ieder zijn eigen mening over de familie’s.
  Het is alleen jammer dat sommige mensen alleen dingen zien die ze willen zien en gelijk negatief oordelen.
  Maar ja dat hoort bij dit soort programma’s.
  haha maar het is wel komisch hoor wat er allemaal gezegt wordt

  We zijn benieuwd wat er nog meer voor reacties gaan komen.

  Doe je best allemaal hahaha

 57. Angela

  Groete uit de Rimboe was weer Top !!
  alleen er zit maar 1 leuke familiie by
  dat is Familie De Leeuw
  de andere familie’s zyn SAAI om naar te kyke !!

 58. Nickita

  hee Familie de Leeuw Was gwoon de Beste!
  en die Bio Zooi van Belgié sporen niej!
  Hee Deveney love yOu(K)!

 59. Kenjiro

  Welk trieste BrEeZaH zit steeds onder verschillende namen te zeiken over die white trash SBS camping familie?

 60. Kenjiro

  Ohja en RTL4 laat weer duidelijk zien wie DE familiezender van Nederland is…

  SBS6 met afstand 3e zender en SBS met afstand 3e groep!

 61. ik reageer ook ff...

  Het lijkt wel of de kampers ineens massaal achter de pc gekropen zijn gezien de reacties van wel heel typische kampers-namen naast het feit dat er nog geen fatsoenlijke Nederlandse zin tussen zit met correct gebruik van d en t of het verschil niet weten tussen een s of een z…

  Kenmerk van kampers is ook de meestal laag genoten opleiding en dat zie je dus direct terug in het gebezigde taalgebruik en zinsbouw van de reacties… Verder zeer ordi types die te zonnebank bruin zijn met zware make-up, matjes in de nek, teveel goud omhangen, kleine kinderen met grote oorbellen, etc… Waarschijnlijk niet werken en een uitkering genieten op kosten van de belastingbetaler en ondertussen zwart bijklussen. Wat zijn het toch een stel toffe en sociale mensen… Not…

 62. Paul

  WAT was ‘Groeten’ fantastisch!!!

 63. Mart

  Fantastisch avond gister met Ik hou van Holland, groeten uit de rimboe en rtl voetbal, weer met een fantastisch spelend heerenveen (jammer dat ze verloren hebben)

  Kijkcijfers van groeten uit de rimboe vallen me tegen, is toch het beste programma ooit van sbs, hoop dat het nog stijgt.

  Ben zelf ook erg benieuwd hoe ‘ik wed dat ik het kan’is.

 64. Mart

  Weet iemand of de volgenmde series nog wordne uitgezonden?
  – Crossing Jordan
  – The 4400
  – Shark
  – Las Vegas
  – The Unit
  – Standoff
  – Heroes
  – Prison Break

 65. Martje

  Weet iemand of de volgenmde series nog worden uitgezonden?
  – Crossing Jordan
  – The 4400
  – Shark
  – Las Vegas
  – The Unit
  – Standoff
  – Heroes
  – Prison Break

 66. Ik hou van Holland

  Worldwide!

  J’adore La France
  Ich Liebe Deutschland
  I Love U.S.A.
  We Luv Brittain

 67. ikke

  Jeetje, het hele kamp is uitgelopen om te laten weten dat de familie leeuw in dit programma zit, wat een losers zeg. Dat stelletje aso’s is het echte SBS6 publiek, vinden ze t raar dat SBS de campingzender genoemd wordt.

 68. ikke

  @ post 52
  Ja, Monk is een grote flop, 200.000 duizend kijkers is niet veel hoor, kijk eens naar de middagprogrammering van RTL4, die staat al jaren als een huis

 69. Roy

  Wat een kampers zaten er in die serie zeg, en inderdaad heel verbaasd zijn als SBS6 de campingzender genoemd wordt

 70. Jill Gops

  Serie 1 en 2 waren leuk, nu is de grap er ondertussen ook wel weer vanaf,vond het ook niet echt verrassend meer.

 71. Joyce Terhegge

  HAHAHAHA inderdaad echt een aso camping familie
  zelfs de kindjes van 4 lopen met piercings
  En allemaal roken, geblondeerd en zonnebank bruin
  Typisch SBS !

 72. KNL

  Ik wilde niet kijken, vanwege het hoge gehalte dieren-doding enzo, maar viel er toch in, en moet zeggen: Geweldig weer. Weliswaar zelfde ‘script’ als vorige keer, maar deze aso-familie is zowaar nog geweldiger. Aapjes kijken, ja, dat wel, maar wel leuk. Dus: SBS, en trash, maar toch: entertaining!

 73. Anoniem

  Crossing Jordan:
  6 seizoenen en 117 episodes. Ik denk niet dat Talpa alle eps heeft uitgezonden. SBS heeft denk ik in principe de rechten via hun overall deal met NBC Universal, al zullen hun destijds ervoor gekozen hebben om de show niet uit te zenden, dus heeft Talpa het opgepikt.
  The 4400:
  4 seizoenen en 45 eps. Ik dacht dat Talpa alleen het 1ste seizoen heeft uitgezonden. Dus er is een kans dat een andere zender het alsnog opppikt.
  Shark:
  RTL heeft alle eps van de show die er tot nu toe gemaakt zijn en ook tot nu toe in Amerika zijn uitgezonden ook uitgezonden op 4. CBS heeft nog 4 eps besteld na het einde van de schrijversstaking. Vanaf dinsdag 29 april worden die elke dinsdag uitgezonden op CBS. CBS gaat waarschijnlijk kijken of Shark hier met een lead-in van gem. 16 miljoen kijkers van NCIS beter scoort dan de show op zondag deed voor de staking. Dus ik gok dat RTL als de show terugkeert op CBS volgend seizoen, dat RTL de 4 eps van het 2de seizoen in september weer na CSI: zal gaan uitzenden met de eps van het 3de seizoen erachteraan. Maar wordt de show gecancelled, dan worden de 4 eps waarschijnlijk ergens in het schema geloost.
  Las Vegas:
  5 seizoenen en 106 eps. RTL 5 is tot seizoen 5 – ep 11 gekomen. Er zijn nog 8 eps over. Helaas was de show ook getroffen door de staking en eindigt ep 19 met een cliffhanger. En NBC heeft begin deze maand besloten om de 3 eps die er eigenlijk nog besteld waren voor het 5de seizoen, niet meer worden gemaakt.
  The Unit:
  Ik weet niet waar RTL is gebleven met het uitzenden van eps. Maar er zijn tot nu toe 2 seizoenen en 34 eps. En ik denk niet dat RTL ze allemaal gehad uitgezonden heeft, want de show werd na de 1ste helft van het 1ste seizoen van de donderdag na Prison break gehaald. Later keerde het terug op zaterdagavond laat, maar of dat om nieuwe eps of herhalingen ging, geen idee. De show is nog niet door CBS opgepikt voor een 3de seizoen.
  Standoff:
  1 seizoen en 18 eps. RTL heeft alle eps uitgezonden, en FOX heeft de show in het seizoen 2006-2007 gecancelled vanwege slechte kijkcijfers.
  Heroes:
  RTL heeft het volledige 1ste seizoen uitgezonden. De kijkcijfers waren niet al te best tot redelijk. Het 2de seizoen heeft maar 11 eps door de staking. Maar er gaan geruchten dat er meer dan de gebruikelijke 23 eps komen van Heroes voor het 3de seizoen, wat NBC al heeft besteld voor volgend seizoen. En aangezien Heroes volgende maand al begint met filmen van het 3de seizoen, zou dat kunnen kloppen.
  Prison Break:
  RTL heeft tot ep 8 van seizoen 3 uitgezonden. Er zijn nog 5 eps over van het 3de seizoen. FOX heeft na geruchten deze week eindelijk bekend gemaakt dat er een 4de seizoen komt van 22 eps. Dus of RTL ervoor kiest om te wachten tot dat ze de eps van seizoen 4 erachteraan kunnen plakken, of deze 5 eps eerder zal gaan uitzenden, is afwachten. Persoonlijk zou ik de 5 eps in mei gaan uitzenden nadat 71 Graden Noord is afgelopen, want anders zit er bijna een jaar tussen het utizenden van ep S3-E8 en S3-E9. Wat bij een vervolgserie wel erg lang is.

 74. B.G

  Alles kinderen van Hanks kazan zijn lekker

 75. Anoniem

  heel leuk hoe mensen zo over andere kunnen roddelen terwijl ze ze niet eens persoonlijk kennen, en dat terwijl er al duidelijk is gezegt dat het geen kampers zijn.
  ik moet zeggen dat ik het een geweldige familie vind en dat ze het goed doen.
  niet dat neppe gedoe als familie hans kazan, maar gewoon hoe doorgaans echte gezinnen in nederland zijn.
  en dat ze zich daar niet voor schamen.
  en wat is er mis mee dat ze der allemaal mooi uitzien, daar is toch niks mis mee.
  het oog wil ook wat!!!
  ik vind het in iedergeval een leuk gezin en kijk met plezier naar hun op tv.
  mijn respect voor julllie, want lijkt me toch zwaar om daar drie weken te zitten.

  ps: jarloersie is ook een ziekte, veel beterschap mensen!!!!

 76. Elm

  ‘mooi’?

  ..hihi

 77. jwt

  deveny (L)you

  ik will naar huis

  haha geweldig:d

  en t zn geen kampers;)
  ze komen uit een volksbuurt;)
  en wat dan nog

 78. Deveneyyyyyy!

  NOG 1 KEER LEES GOED WIJ ZIJN GEEEN KAMPERS
  EN AL WARE WE DAT WEL PROBLEME MEE
  EN ME BROERTJE EN ZUSJE ZIJN JULLIE DAAR JARLOES OP OFZO
  MET JE GROTE OORBELLE
  MENS ZOEK EEN LEVEN OFZO
  TFOEE
  DAAAAAAG

  VOOR DE MENSE DIE ALLEMAAL EEN LEUKE REACTIE VOOR ONS GEPLAATS HEBBE DANKJEWELL JULLIE ZIJN EEN SCHAT(k)

 79. Deveney!

  NOG 1 KEER LEES GOED WIJ ZIJN GEEEN KAMPERS
  EN AL WARE WE DAT WEL PROBLEME MEE
  EN ME BROERTJE EN ZUSJE ZIJN JULLIE DAAR JARLOES OP OFZO
  MET JE GROTE OORBELLE
  MENS ZOEK EEN LEVEN OFZO
  TFOEE
  DAAAAAAG

  VOOR DE MENSE DIE ALLEMAAL EEN LEUKE REACTIE VOOR ONS GEPLAATS HEBBE DANKJEWELL JULLIE ZIJN EEN SCHAT(k)

 80. !#Michael#!

  Groeten uit de Rimbo had afgelopen edities het geluk tussen de finale en de uitslag van 2 zeer goed bekeken seizoenen van SDOHI te staan. Wat voor de openings episodes zo’n 2mln in hield om vervolgens te dalen naar 850/950dznd kijkers. Dat dit seizoen opende met 1.2mln zonder waardige lead-in is opmerkelijk te noemen, ben benieuwd of ze met deze reeks het huidige miljoenen publiek weten vast te houden.

  Verder zit IHVH weer in de lift tov vorige week! Het eeuwige gezeur dat RTL4 geen programma’s meer heeft met wekelijks meer dan 2mln kijkers kennen we nu wel. De enigste zender met die score is Ned1 momenteel! 1.4mln voor IHVH is boven elke verwachting van alle bezoeker hier, en zelfs als IHVH een hit is kraken we t nog af! Ze hebben nooit de ilusie gehad paul de leeuw te verslaan, maar gewoon een goed format neer te zetten, en dat is met succes gelukt! 1.4mln kijkers is gewoon erg goed!

 81. Anoniem

  @ post 78 & 79

  ‘NOG 1 KEER…’

  Neen, nog 2 keer zul je bedoelen :lol:

 82. David (2)

  Mee eens, maar mensen rukken hier graag uitspraken uit het verband. Zoals dat Linda de Mol boven Paul de Leeuw zou willen scoren. In DWDD heeft ze gezegd dat ze niet verwacht dat dat gebeurt, en die uitspraak dat ze het leuk zou vinden om één keertje één kijker meer te hebben, is gedaan toen bleek dat het programma aansloeg (1,4 miljoen kijkers t.o.v zo’n 1,8 voor PdL). Natuurlijk mag je dan blij zijn dat het scoort, en die ‘hoop’ (als een soort grapje) uitspreken. Maar nee, nu Linda ‘maar’ 1,4 miljoen kijkers scoort valt het meteen weer tegen omdat ze minder dan PdL scoort…. beetje vermoeiend allemaal af en toe…

 83. Gento

  @ Deveneyyyyyy!

  Lachen met die kampers.
  Geen scholing gehad,dat zie je meteen….
  En maar ontkennen…..
  Dag reizertje :-)

 84. Deveney!

  jawel maar dat beteken niet dat als ik niet op school zit dat ik dan ook helemaal perfect moet prate ofwel dan?

 85. Anoniem

  Ze komen gewoon uit een ordinaire volksbuurt, die Deveney (naam zegt al genoeg) is een sneu kind. Ze hadden de show beter Groeten van de Bimbo kunnen noemen

 86. Anoniem

  Hoe lukt t SBS steeds maar weer om zulke asocialen bijelkaar te krijgen, kijken ze dan soms in hun ledenbestand of iets dergelijks,voor zover ze zoiets hebben. Het is duidelijk Hart van Nederland publiek. Ik verwacht Piet Paulusma ook nog wel een keer vanuit de rimboe om het barbecuewer aan te kondigen. Wat een pulpzender is SBS toch.

 87. Anoniem

  Deveney, Kimberley, Wesley, Quinty, Shani….alleen de namen van de mensen die hier reageren zeggen al genoeg.

 88. Dennis

  http://www.ad.nl/rotterdam/drechtsteden/article2080920.ece

  Ze komen uit de aso wijk zeehaven in Dordrecht (zie link), need I say more?

 89. !#Michael#!

  @ post 87

  Je bent wel aan het generaliseren he :? Iedereen met zo’n naam woont op kamp? Heeft een gouden naam colliertje om :? Mannen gemilimeterd haar en een zwart hempje in een spijkerbroek Vrouwen geblondeerd permanentje :?

  Kortom iedereen met zo’n naam is een asociale :? Ik vind het erg knap dat je dat zo kunt zeggen, heb je het CHAR effect :? Ik denk eerder charlatant dan :lol: want niet elke Quinty, Wesly, Shani, Kimberley en/of Deveney is asociaal, zo kan een johan-pieter ook tuig van de onderste riggel zijn en een Quinty kan wel een zeer sociale welgemanierde jonge dame zijn ;)

 90. mourad

  heey allemaal de familie de leeuw is de BESTE dus niet oordelen naar het uiterlijk aleen naar het gedrag of iets anders a.u.b. want zelfs als ze vol ziten met piercings van top tot teen hebben jullie niks te zeggen en teneerste zij het geen KAMPERS!!! XXX MOURAD

 91. nazirr

  hallo …
  ik vind familie de leeuw de beste dus ik weet niet wat jullie allemaal stom aan het ouwehoeren zijn zelf gaan jullie over hun prate hier op deze site en hoe? weyoow niet meer normaal maar zoude jullie er zelf wel heen gaan ? NEE
  dus kom ook niet praten

  FAMILIE DE LEEUW JULLIE ZIJN DE BESTE
  GA HET ZEKER VOLGEN

  groetjes nazirr

 92. gefoofd

  kapot erg!

 93. Anoniem

  nazirr en mourad, zeker bekenden van Deveney….need we say more

 94. Anoniem

  http://www.ad.nl/rotterdam/drechtsteden/article2080920.ece

  ze komen uit een grote aso buurt in Dordrecht ( zie link)

 95. Anoniem

  White trash in the rimboe

 96. nazir

  je weet zelf ik ken haar goed goed dus kom niet ouwehoeren swa
  zelf ik doe het niet en ik ken har beter dan jullie en jullie ouwehoeren
  wel dom over haar

 97. nazir

  bo mes sa/je weet zelf :P))))

 98. rico

  heey je moet niet zoo praten FAMILIE DE LEEIW is de BESTE!!!!!! en jullie die zo ouwehoeren zijn gewoon allemaal hoertjes dus kom niet prate mense terwijl je je zelf nog nooit bekeken heb;)

 99. rico

  heey je moet niet zoo praten FAMILIE DE LEEIW is de BESTE!!!!!! en jullie die zo ouwehoeren zijn gewoon allemaal hoertjes dus kom niet prate mense terwijl je je zelf nog nooit bekeken heb;)

 100. ricoo!

  heey je moet niet zoo praten FAMILIE DE LEEIW is de BESTE!!!!!! en jullie die zo ouwehoeren zijn gewoon allemaal hoertjes dus kom niet prate mense terwijl je je zelf nog nooit bekeken heb;)

 101. ricoo!

  met jullie kut praatjes sukkels , STELLETJE BOEREN LULLE
  JE DIKKE MOEDER OP STRAAT 43

  FAMILIEE DE LEEUW IS GEWOON DE BESTE DUS MURFEE HOUWEE!!!

 102. nazir

  als je iets te vertellen heb dpe nioet stoer en stuur gewoon een e-mail bericht
  naar:nazir_golf@hotmaoil.com

 103. Anoniem

  nazir kan niet eens zijn eigen emailadres goed schrijven

 104. Anoniem

  Ga toch met je blokken spelen, Nazir !

 105. Cecileee(L)

  Haaaj daar allemaal
  wat een zooitje zeg
  mensen denken echt dat ze heel wat weten
  nou ik vond familie de leeuw een super leuk gezin om naar te kijkee
  en ik vond ze totaal geen kamperss
  dus houd dat commetaar lekker voor je
  ZOEK EEN LEVEN
  Dickeee kuszzz Cecile(L):D

 106. Anoniempje

  De mensen die zeggen dat familie de Leeuw een stel kampers zijn:
  JULLIE HEBBEN ZE ZIEN VERTREKKEN VAN EEN RIJTJESHUIS?
  Beetje dom om dan te suggureren dat ze “kampers/reizigers” zijn vind je niet?

 107. Kimberly

  NIET OUWEHOERENNN ALLEMAAAL:D
  familiee de leeuw is de LAUWSTE!!

  ILOVETHEM:D

  xxxx

 108. Anoniempje

  NOU DIEGENE DIE ZO EEN GROTE MOND HEBBE DOE ZELF DAN MEE OF GAAT ER ZELF NAAR TOE MIS HEB JE DAN WAT MINDERE PRAATJES WANT ZE ZIJN GEEN KAMPERS:p ZE KOME GEWOON UIT EEN GOEIE VOLKSBUURT ZHL DUSS

 109. Anoniempje

  halloooo ik wil niet heel veeel zeggen hooor!!
  maar waar0m haten die mensen van tegenwoOrdig zOveeel ?!??
  N als je ni weet wat je zegt hOu je Snater dan Gwn ,,,

  die famliliee is gwn leukkk!!:D:D

  i’m 0uutt!!!

  xx

 110. Shannon

  De familie de Leeuw is te minsten leuk om naar
  te kijken in plaats naar die hans kazan
  ik heb me kapot gelachen omdat ik weet
  hoe Deveney is haha
  ik heb al zin om zaterdag weer te kijken
  Egt Leuk man dat je op tv komt is weer wat anders
  hahaha
  Dikkee Kuss Shannon

 111. Marissa

  Ik vind groeten uit de rimboe echt GEWELDIG
  en alle wausjies die zeggen dat ze kamper of aso zijn slaat nergens op!
  Het is echt een leuke en gezellige familie net zo als de meeste families in dordrecht
  De mensen moeten niet gelijk een oordeel hebben als ze iemand niet kennen want da sla gewoon nerges op echt grote onzin
  Ik vind ze super

  Loveyou deffie xxxx

 112. Curry

  ZE ZYN GEEN KAMPERS!.
  en okal waren ze dat ?
  FAM. DE LEEUW IS DE BEST!

 113. Kayleigh

  FAMILIE DE LEEUWWW!!!
  Is gewoon de lauwstee!!
  DORDRECHT!
  deveney (L)you

 114. Astriid

  oooooeeeh FAMILIE DE LEEUW
  iloveyou you’re the best!
  Zonder hun ken k me tv
  net zo goed kapot gooie!
  xx

 115. Germaineéé!!

  Devenyýý & jeffreyýý

  FAM. DE LEEUW IS DE BEST!
  Ik ga elke week kijken :D
  naar jullie:D
  Ik vin het wel leuk om te kijken :D en nu dat jullie mee doen helemaal ;)
  Loveyouu
  xx germaine:D

 116. Astriid

  FAMILIE DE LEEUW FOREVER
  DEVENEY ILOVEYOU!

 117. Astriid

  ILOVEYOU FAMILIE DE LEEUW
  DEVENEY THE BEST!

 118. Yasmineee

  ME BUURMEISJES ALS AFRIKANEN
  LAUW OM TE VOELEN HOE EEN AFRIKAAN ZICH VOELT xD
  maar toch met de goorste eten dat er bestaat
  DOORZETTINGSVERMOGEN
  kusjess jullie weten zelf.

 119. Germaineéé!!

  familie de leeuw zijn de gekste!!

  ik ga nu elke week kijken!!

  Deveney I Love You

 120. Yasmineee

  ” PRICILLA&DEVENEY lauwste” (ik kan eindelijk je naam schrijven:O )

 121. hans

  geweldig hoor :D

 122. mike

  fam de leeuw is zkkr de bom

  zkkr omdat ik ze ken

  haha

  gr mike

 123. Ricardo

  Heeej DEVENEY DE LAUWSTEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(H)(H)(H)
  JE BENT GEWELDIG IN DEZE PROGRAM:D(K)
  KBLIJF KIJKE (K)KUS LOVE YA……..
  En nu wel blijven lachen he….:P

 124. Mellaniie;

  DE FAMILIE DE LEEUW
  vind het echt goed wat jullie hebben gedaan
  en nog 3 weken lang ook
  zozoo ik doe jullie echt NIET na:P hahah
  IKHOUVANJULLIEE..:d
  Groetjess Mellaniie;

 125. ex buurjongen van de brinkmanstraat

  grappig om zo mijn ouwe buren nog is op tv te zien!(de Familie De Leeuw)

  enne Deveney lekker gehuild op tv, haha met je kan niet meer…

  oh wat heb ik gelachen zeg hahahaha

  maare wel tof dat jullie dat ff gedaan hebben!

  kan je tenminste zeggen; wij zijn in de rimboe geweest en dat nog op tv:P

  groetjes!

 126. Mellaniie;

  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d
  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d
  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d
  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d
  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d
  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d
  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d
  FAMILIE DE LEEUW DE BEST:d

 127. Elm

  Leuk zeg zo’n br33zersletje dat steeds onder een andere naam die kamperfamilie zit aan te moedigen.

 128. Essie

  Familie de Leeuw! de gekste! :D

  DORDRECHTTTT !!!!

 129. Anoniem

  Willen de kinders bijvoorbeeld een fansite oprichten voor dat bagger programma en stoppen met hun liefdesverklaringen hier te plaatsen?

  Danku!

 130. .

  We vragen toch ook niet of de haters onder ons een anti-familiedeleeuw site gaan oprichten?

 131. nazir

  HEY ANONYMOUS kom nou niet stoer doen he want ksloop je he waar woon je eingelijk zeker ver van dordrecht he skkl doe niet stoer want ik klap je gewoon kk skkl ik heb snel geschreven mijn msn skkl
  als \je zo stoer doet w8 hoe oud ben je eingelij?? 7 of jonger?
  dombo

  E-MAIL: nazir_golf@hotmail.com skkl

 132. Anoniem

  Nazir, en hoe oud ben jij eigenlijk?

  Kindertjes, het is heel gezellig hier, maar het is al een tijdje bedtijd dus nokken met deze onzinnige flauwekul…. zoek een weiland op, ga elkaar daar lekker afmaken ipv deze site te vervuilen met jullie ongelooflijke kinderachtige flauwekul

 133. sjaak

  Haha hilarisch, je moeder heeft je zeker nooit geleerd geen persoonlijke zomaar op het internet te zetten? Waarschijnlijk is dat net zo’n geval als moeders de Leeuw :’)

 134. EEN KAMPER

  WazZ’up?! Ik pRaAt lEkka in Br3eZerta4l wanT iK b3n EeN kAmpEr Je wEeT t0cH!!!!

 135. Linda

  haha, té grappig voor woorden dit.
  waarom zo’n haat hebben voor kampers?
  en voor deze familie (die niet eens kampers zijn)?

 136. -

  Anonymous?
  Wie is er hier begonnen met dat ”ongelooflijke kinderachtige flauwekul”?
  Om te zeggen dat familie de Leeuw kampers zijn terwijl ze dat duidelijk niet zijn.
  Daardoor is heel die ongein hier begonnen hoor. Dus alsjeblieft lees eerst eventjes alles goed na voordat je dingen gaat zeggen. Dank u wel! :)

 137. Red

  Kampers is gewoon een benaming voor dat soort, ze hoeven niet ineens in een camper te wonen.

  Zelfde als een kakker die zich zo kleedt maar gewoon in een rijtjeshuis woont bijvoorbeeld :P

 138. Anoniem

  sbs shownieuws leest ook mediacourant! haha

 139. dion en els

  de leeuw julie zijn echt cool we blijven kijken
  ze zijn gewoon jaloers dat hun niet mogen he groetjes uit bergen op zoom

 140. danny

  Is er iets mis met kampers dan ??
  gekke boere hier hahahahha
  beter een reizige op tv dan de rest van die families die kakkers hahaha
  nouuuuuu ajuuu
  krabbel maar op hyves

 141. Anoniem

  FF wat tussen door he het is geen kampers maar woonwagen bewoners,
  en nog wa he ……, wil je alle mensen vergelijken met woonwagenbewoners,
  al zijn ze dat wel, is niet erg ik ben de wel 1 heb je de problemen mee, nee toch?? Als alle mensen eerst naar zichzelf kijken voor ze de familie de leeuw dinge voor de voeten gooien, praten we dan wel is een keer verder……

  Vriendelijke groet

 142. mbw

  hey DEVENEY!

  Jullie zij best okey! en jij bent gewoon een schatje!
  En wat zou er mis mee zijn een piercing???
  Jullie zijn geen kampers (ik persoonlijk ken ze wel) en die mensen kun je best hebben! is niks mis mee! Tuurlijk overal zitten weleens rotte appels tussen! daarhoef je echt geen kamper voor te zijn!
  De meeste mensen die negatief doen zij gewoon jaloers! trek je daar niets van aan!!!!

  groetjes!

 143. Rimboe Mug

  @ Deveney!

  Je kan zo wel zien dat jullie geen kamers zijn, want kampers janken niet zoals jij! Sorrie hoor, heel leuk dat jullie op tv zijn, echt toppie, alleen jij had niet zo moeten janken als een kind van 3 jaar!

  Mug

 144. De heer J. de Mol

  Ik heb geloof ik meer dan 300 zenders op mijn scherm. Zapp ik vanavond langs SBS hoor ik het berichtje over dit forum. Das nog eens interactief dacht ik. FF koekeloeren en ja hoor: Ik doe opeens mee. Reality TV op niveau (even niet de inhoud van de berichtgeving meegenomen dan). Nu vraag ik mij af. Heeft SBS het bericht in haar uitzending opgenomen om GUDR (vakjargon heb ik begrepen) een nieuwe dimensie te geven en de kijkcijfers daarmee te verhogen of kiest zij voor de media-aanval omdat de familie de Leeuw als gastspelers en onschuldige burgers door enkele forumbezoekers een minder chique imago krijgt toegewezen en wil zij zo de angel eruit halen?

  Te leuk in ieder geval. En misschien een aardig conceptje voor 1 van de hierboven geposte RTL-heeft-meer-kijkers-nee-hoor-SBS-wellus-nietus-1-mans-productiemaatschappijtjes, die in de regel zijn ontstaan uit ex-werknemerschap, dolend en gehuld in leasepak, in Musk van een ander drinkend en met de belofte na de ophanden zijnde miljoenendeal in Cannes te trakteren op vrouwen en het casino. Reality TV met de nadruk op realtime fucken in de chatbox. Wie biedt? Ga ik straks mee naar Cannes ;-)

 145. vanessa

  Het lijkt wel of de kampers ineens massaal achter de pc gekropen zijn gezien de reacties van wel heel typische kampers-namen naast het feit dat er nog geen fatsoenlijke Nederlandse zin tussen zit met correct gebruik van d en t of het verschil niet weten tussen een s of een z…

  Kenmerk van kampers is ook de meestal laag genoten opleiding en dat zie je dus direct terug in het gebezigde taalgebruik en zinsbouw van de reacties… Verder zeer ordi types die te zonnebank bruin zijn met zware make-up, matjes in de nek, teveel goud omhangen, kleine kinderen met grote oorbellen, etc… Waarschijnlijk niet werken en een uitkering genieten op kosten van de belastingbetaler en ondertussen zwart bijklussen. Wat zijn het toch een stel toffe en sociale mensen… Not…

  wat ben jij een triesteling!!!!!
  punt 1 fam de leeuw zijn burgers geen reizigers,en ook al waren ze dat!
  punt 2 ik ben wel een woonwagen bewoner,ik en mijn man werken,dus geen uitkering,ik heb een hbo opleiding gehad,mijn kinderen gaan naar school!!!
  en wat vindt jij typische kampnamen???
  jij bent echt een sukkel net zoals de rest hier die zich dom uitlaat over reizigers!!!!!

 146. Crazy-Quinty

  FAMIILIE DE LEEUW WAS GEWOON DE BESTTEE !!!
  NIEMAND DIE ER BOVEN KAN KOMME(LLL)!
  LOVEYOUUUUU!!!!
  KUSJEEE CRAZY-QUINTY(K)

 147. Anoniem

  he echt lauw de fam de leeuw om na te kijke met veel plezier

 148. Anoniem

  ze zijn de beste en blijve dat FAM DE LEEEUW DAT ZEGT HET AL DE BESTE GROETJES FAM DE LEEUW LET NIET OP MENSE DIE NIET ZELF NORMAAL ZIJN JULLIE ZIJN LAUW

 149. Anoniem

  GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF ECHT DE FAM DE LEEUW MENSE BLIJF KIJKE NA DE GROETE UIT DE RIMBOE

 150. MARIA

  WE HOUWE VAN JULLIE TOPPIE LA DE MENSE MAAR KLETSE ZIJN JALOERS ECHT GAAAF DE FAM DE LEEUW

 151. Anoniem

  Soort zoekt soort…

 152. bluffy

  Mijn ogen doen pijn van het lezen,op deze kennelijk analfabetische pagina waar zo geschreeuwd wordt. Bluffie is beetje Boeddhistisch en vindt dat dat geschreeuw zo weinig zegt over de binnenkant. Alweer steun in de mening van Anonymus. We zouden elkaar meer kunnen waarderen om het hebben van een mening alvorens er tegen in te gaan of het er mee eens te zijn. al verlaagt Anomynous zich soms wel tot dat rare toontje. Keep up your standards, A.

 153. Thomara

  ik ben een kamper..
  en wat dan nog
  als hun kampers waren
  problemen mee??
  kk gekken
  dit is echt discriminatie
  denk eerst na voor dat je wat zeg
  kk strontboere !

 154. Anoniem

  WE KUNNE NIET WACHTE TOT DE FAM DE LEEEUW WEER OP DE BUIS KOM TOPPIE HOOR ZATEDAG KIJKE WE MET PLEZIER NAAR ZE LA ZE MAAR KLETSE WE GAAN VOOR JULLIE GROETJES UIT LEIDSCHENDAM XXXXXXXXXXXXXXX HOUWE VAN JULLIE ALLEMAAL KOP OP FAM DE LEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUW

 155. Anoniem

  Hahaha deze reacties allemaal! Ongelofelijk zeg, how low can you go?

 156. jana

  tis toch lache al die mense die zo raar reagere??? fam de leeuw zet hem op jullie zijn echt lauw

 157. Anoniem

  zo nog drie dagen kunne we er voor gaan zitte met plezier voor de buissssssssss te gaan zitte en geniete van de fam de leeeeeeeeuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bij groete uit de rimboe zal er met plezier na kijke

 158. fredje

  HET ZIJN GEEN KAMPERS HET ZIJN GEWONE BOERE EN ALS HET ZO ZAL ZIJN WAT DAN NOG KIJK DAN NIE MEER

 159. Anonymous

  Naja, kampers zijn het in ieder geval niet. Maar het is inderdaad ook niet het standaard slag volk dat je in bloemendaal tegen zult komen, maar lekker boeiend toch ? Laat die lui lekker, maar waar ik me wel ongelofeloos aan stoor zijn die spelvauten van dat volk(en ja ik schrijf het met opzet zo ;-) ) Als je niet kunt schrijven, doe het dan ook niet :-)

  O ja, om dan vervolgens je vriendjes Nazir e.d. laten reageren is nog stommer, want hij @#$()% schrijft nog slechter haha..

 160. FAM DE LEEUW HATER

  Die familie de leeuw zijn echt wel kampers. Goed voor vinkenslag in maasticht. Daar passen ze goed bij. Ik zag net de 2e aflevering en zag dat een van de meisjes zich was aan het opmaken (weet haar naam effe niet meer) en ik dacht kom op zeg je zit in de rimboe. Die mensen kijken daar echt niet naar hoe je uitziet hoor.

  Dat is mijn mening.

 161. DEVENEY!!!!

  HIER NOG EVEN EEN BERICHTJE VAN DEVENEY (FAMILIE DE LEEUW) DIE MEE HEB GEDAAN AAN GROETEN UIT DE RIMBOE

  NU HEB IK ER GENOEG VAN ALS IEMAND ONS NOG EEN KEER KAMPERS NOEMT WORDT IK ECHT PISSIG. IK GA ER DAN MEE NAAR DE MEDIA OFZO. IK ZOEK WEL UIT WIE JULLIE ZIJN EN SLEEP JE DAN VOOR DE RECHTER.

  SORRY HOOR MAAR ALS JULLIE ER EEN PROBLEEM MEE HEBBEN ZOEKEN JULLIE HET MAAR UIT!!!

 162. ©hiel

  Luister naar je pa en reageer d’r niet meer op.

  Het eerste woord wat bij m’n moeder op kwam was overigens aso’s en niet kampers. En het woord aanstellers en irritante verwende kinderen viel ook een aantal keer tijdens het kijken van de eerste aflevering.

  Nou, sleep me voor de rechter om m’n mening zou ik zeggen. Het mailadres van Shownieuws is: shownieuws@sbs.nl. Dat wordt een topuitzending maandag!

 163. marcelle

  Ik weet niet wie zichzelf net voor deveney heeft uitgegeven, maar deveney is momenteel niet thuis en is op een plek waar er zeer zeker geen pc is. En buiten dat maakt het ons echt niet uit wat er gezegd wordt hoor.Maar probeer het wel gezellig te houden en ga geen roet in het eten gooien, want daar krijg je alleen maar nog meer reactie’s op.En buiten dat vinden we het niet erg als we voor kampers worden uit gemaakt, want mijn opa en oma waren dat idd.

 164. Mark

  @ deveney of wie je ook bent.

  We kunnen met onze eigen ogen zien dat familie de leeuw niet de meest beschaafde familie is. Campers, Aso’s of hoe je dat wilt noemen.
  Je heb kunnen zien 2 seizoenen lang hoe groeten uit de rimboe werkt, Dus had je kunnen weten dat je een lading stront over je heen krijgt als het wordt uit gezonden! Deal er mee.

  Als je zo reageer, dan wordt men die jullie aso’s noemt in het gelijk gesteld.

 165. Mark

  Bye the way, Leeft Mamma leeuw nog? Ze eet maar niets! zelfs de geit! (of was dat die andere familie?)

 166. marcelle

  Ik heb net met deveney gesproken en ze heeft daar wel een pc gehad waar ik niks van wist.

 167. m en m

  Marcelle jij doet je voor als een heilige ,maar iedereen in de buurt hier weet dat jij dat niet ben
  Kijk maar wat je ron geflikt heb , en je dochter raissa zogenaamd smetvrees
  is te vies om naar te kijken dus smetvrees??????
  en harm jij ben de beste samen met je dochter en zoon
  maar marcelle deveney eline en raissa jullie zijn niks en dat weet heel de buurt
  En voor de mensen die denken dat iedereen in deze buurt asociaal zijn dat is niet zo maar hun overdrijven zo dat het net lijkt of dat iedereen hier zo is
  en over het zwart werken dat klopt helemaal van harm niet maar marcelle die denkt dat ze kan zingen wel hahaha welkom bij de familie de leeuw

 168. ???????

  raissa wat ben jij een viezerik
  je ben de grootste hoer uit de zeehavenbuurt
  je ben lelijkste van heel je familie grind tegel kop
  en je bent net zo gek maffe zus van je
  en heet je nou nelson of de leeuw want jah je heb al zoveel verschillende namen gehad
  zeker een abonnement op het gemeente huis

 169. ???????

  raissa reageer daar zef maar op of laat je het je mama weer doen want zelf
  durf je niks je stuur altijd je mama stumperd

 170. marion

  Ik zit met verbazing te lezen naar de laatste reactie’s op deze site.Waaschijnlijk ken jij deze familie persoonlijk, want je dat is duidelijk te lezen. Maar er straalt zoveel jaloezie uit naar deze mensen toe. Echt ziekelijk gewoon. En dan zeg je nog dat niet iedereen in die buurt asociaal is . maar deze reactie’s zijn pas echt asociaal. Het zou wel een persoonlijke vete zijn anders zeg je zulke dingen niet op het internet, maar hulp bij de psychiater zou niet overbodig zijn, want ziekelijk jaloers is een ernsige ziekte. Maar waarschijnlijk ben je nog een kind.

 171. m en m

  jaloezie is hier de rede niet toe hoor want ik zou hun niet willen zijn
  nog voor geen paar miljoen
  maar waarschijnlijk ben jij een van die familie want dat zijn de enigste mensen die goed over hun praten want andere mensen praten precies hetzelfde als mij
  of je ben juist iemand die ze helemaal niet kent want anders zou je niet zeggen dat iemand jaloers op hun is hahahahaha
  geloof me maar alles wat ik schrijf is waar
  en ik wil nogmaals zeggen dat dat niet tegen harm en zijn kinderen is want hun zijn niet zo als marcelle en haar kinderen

 172. marcelle

  ik weet niet wie deze berichten heeft geschreven maar hoe weet je dat van ron en dat ik zwart zing het klopt ik werk niet en ik zing af en toe zwart bij maar hoe weet je dat

 173. TwanDS

  Wat een geweldige achterban heeft de campingzender SBS6 toch!
  Het verbaast me nog dat ze kunnen lezen en schrijven..

 174. Ron Nelson

  Nou hier dan toch even een berichtje van de vader (stief vader) alles wat de mensen over de fam. de leeuw vertellen zijn zeker mensen die niks anders te doen hebben dan heel de dag negatief te reageren ieder mens heb fouten en ieder mens heb goeie dingen en iedereen moet je in zijn waarde laten zo heb ik ook me fouten gehad en nog steeds maar kom er nou niet mee dat marcelle alleen maar van de vruchten heb geplukt o.a. mijn vaders huis verkocht en dat ze me daarna gedumpt heb nee dat waren andere redenen en dat weet ook iedereen in dordrecht. en zo wat dat is mijn leven en daar heb niemand anders wat mee te maken ik kom voor bepaalde dingen uit en andere doen het achterbaks nou voor ieder die negatief wil regageren doe je best jullie hebben zelf niks beters te doen of zou het jarloezie zijn met de vriendelijke groeten Ron Nelson

 175. TwanDS

  @ Ron,

  Beste Ron,

  Dit is een punt: .
  En dit ( A ) is b.v. de hoofdletter a.
  Zoals je waarschijnlijk nooit geleerd hebt gebruik je de punt ( . ) en de hoofdletter ( A ) om een brij tekst wat leesbaarder te maken.
  Bij jouw tekst is dat sowieso lastig omdat er zoveel schrijffouten in staan.
  Spring nou niet meteen van je flatje af want de LOI heeft hier ongetwijfeld prachtig lesmateriaal voor!

 176. mandy

  Hey jongens jullie kennen die mensen niet dus ga niet over ze oordelen oke, je moet eerst naar je eigen kijken en als je zelf perfect ben dan pas over de fam de leeuw praten. maar niemand is perfect dus hou gewooon allemaal jullie bekken dicht. ik kan die mensen en het zijn toffe en aardige mensen en hele spontane mensen als jullie ze konden hadden jullie wel anders gepraat over ze , maar jaloezie ligt bij jullie allemaal hoog heb ik wel gelezen, wat daar is egt sprake van hier ddddaaaaagggggg zielige mensen

 177. Anoniem

  in de nieuwe aflvering zei marcelle dat ze niet had kunnen leggen he? Wat niet kunnen leggen , eieren??? Stomme kip.

 178. mees

  legge is dordts knuppel iedere stad heb zun taaltie oftewel taal als je dat niet begrijp

 179. Mamannette

  Kennen of niet, van familie De Leeuw worden wellicht de meest “heftige” stukjes geshowd. Goed voor de kijkcijfers.

  Maar wie weet was een inheemse stam patatbijpiet in Lloret de Mar wel een beter optie geweest……..

  Ik vind het schandalig dat er zo neuzen opgetrokken worden voor anderen hun gewoontes. Deze stam weet niet beter wil niet anders etc. Dat stukje respect mis ik héél erg!

  Ooh mees……kunnen ze in Dordrecht geen Nederlands dan??? Legge, kan die mense, egt. OMG wat vreselijk!

 180. een dordtenaar

  Ow, wat vreselijk hey Mammanette. Pff, weet je wat pas vreselijk is? Dat er mensen zo als jij en uiteraard ok anderen op uitspraken en schrijf fouten let. Heb je niks beters te doen mischien? En idd zo praten bijna alle dordtenaren. Net als de amsterdammers een eigen taaltje hebben. Of de mensen uit den haag bijv. Zijn die ook allemaal dom dan ? pffffffffffff zieligerd

 181. Annette

  Weet je wat de definitie is van zieligerrrrrrd???

 182. Annette

  Hoezo zielig? Er is altijd nog zoiets als een mening ;-). En als ik dat zo lees zijn er meerdere die zich er aan storen. Nederlandse taalverloedering is misschien wat ver gezocht…..maar het komt aardig in de buurt. En het taaltje waar jij het over hebt is spreektaal….geen schrijftaal.

  En dan nu terug naar het onderwerp want je dwaalt af…

  Verder kijk ik elke zaterdag trouw! En zoals ik al zei zijn vast alleen de heftigste stukjes op de tv te zien……..maar….het programma is nog niet afgelopen en ik ben benieuwd hoe de “dames” zich zullen ontplooien. Ik hoop dat ze zich van hun beste kant laten zien. Het zou jammer zijn dat Nederlanders een verkeerde indruk achterlaten niet waar?

 183. mees

  ag ag ag wat een wause hier op die site en vooral die bekende die de familie de leeuw kennen en zo negatief bericht neer zette en geen naam er bij durf te zette zijn gewooon tries maar ja et zou er wel 1 weze uit die onderbroeke buurt ( DE ZEEHAVENLAAN DAN ) STUMPERS

 184. Basz

  Waar hebben die mokkel-meisjes van de fam. de Leeuw hun verstand zitten?
  Ik denk in hun haar en make-up?
  Totaal wereldvreemd en onbeschoft gedrag (zoals hun moeder dat ook al zei)

  Pruillipjes gedrag. Vreselijk.

 185. mees

  ag nog zoon waus kom een x naar dordt en dan ken je zien hoe hun zijn dan kom je wel terug van je oordeel of ga zelf naar de rimboe dan kijke we hoe jij et doe maarja et is makkelijk om je mening te geve hey maarja heb al gemerkt dat hier mense zonder verstand zitte op die site stelletje kneuze

 186. uitzondering bevestigd de regel

  “mees zegt:

  13-04-2008 om 18:16
  ag nog zoon waus kom een x naar dordt en dan ken je zien hoe hun zijn dan kom je wel terug van je oordeel of ga zelf naar de rimboe dan kijke we hoe jij et doe maarja et is makkelijk om je mening te geve hey maarja heb al gemerkt dat hier mense zonder verstand zitte op die site stelletje kneuze

  I rest my case………………

 187. iemand uit de onderbroekebuurt

  mees vieze achterbakse pakkies snuivert coke junk
  wat loop jij te ouwe hoeren konte likker
  jij kan niks zeggen want jij woont zelf ook in die onder broeke buurt gek
  en jij ouwehoer net zo erg over je ex schoonmoeder en je ex raissa
  alleen jij doe het stiekem tegen mensen dus jij ben een stumpert met je ag ag dus ga maar trug naar je pakkie en steek daar je neus maar in

 188. mees

  als er 1 is die snuif is et wel 1 van je ouders want alle oudere doen et in de laan en ik kom niet uit de laan ik kom uit wielwijk stumpert en vertel mij wat ik zeg over hun want ik praat nooit met iemand uit de laan want praat nie met mongolen en ik durf nog me naam er bij te zette en da ken jij nie zegge he dus ken je nagaan hoe stoer ze zijn in die mongolen buurt

 189. ik ben mees

  als er 1 is die snuif is et wel 1 van je ouders want alle oudere doen et in de laan en ik kom niet uit de laan ik kom uit wielwijk stumpert en vertel mij wat ik zeg over hun want ik praat nooit met iemand uit de laan want praat nie met mongolen en ik durf nog me naam er bij te zette en da ken jij nie zegge he dus ken je nagaan hoe stoer ze zijn in die mongolen buurt

 190. ik ben mees

  en snuive is allang verlede tijd zoals me vriende wete maarja da ken de laan niet wete want daar heb je geen vriende sjappies en maak je bekent als je lef heb maar zal wel niet want zo is de laan hey stoer doen zonder naam

 191. zhl

  mees

 192. zhl

  mees jij heb nou wel zon grote tievessmoel over ons
  kleine stumperd dat je er rond loop maar je schijt voor iedereen en ik weet niet of je het weet maar daar kom je exschoon familie ook vandaan dus je bevestigd dus ook voor al die mogoole die zeggen dat het een aso buurt is dat het zo is mogooltie dus bedankt namens iedereen

 193. ik ben mees

  er zijn er een paar die ik mag want die hebbe geen z-laan karakter zoals jullie en voor wie schijt ik dan vertel me 1 naam en voor de z-laan schijt ik helemaal niet want da stel nou geen ene flikker meer voor dus schijt voor niemand uit dordt en zkr niet uit de laan jullie zijn een lachetje

 194. zhl

  hahahahaa wat ben jij een lachertje
  weet je mees ik lach alleen maar om jou je ben echt zo grappig echt
  als jij graag wil geloven dat je wat ben is dat goed hahha nffffff ow ff me neus ophalen er zit coke in of niet mees

 195. iemand uit de onderbroekebuurt

  hahahaha lachertje
  mees jij ben echt grappig je denkt echt dat je heel wat ben maar we hebben hier wel wat te lachen dus blijf vooral zo reageren hahaha

 196. mees

  hahaha jullie zijn zkr een lachetje en gaan jullie dreige ofzo mannetjes met veel woorde en weinig daade jullie hebbe zoveel lef da je je eige nie bekent durf te make

 197. Anoniem

  HOU TOG EENS OP MET DAT GERUZIE , HET GAAT OVER HET PROGRAMMA GROETEN UIT DE RIMBOE EN NIET OVER DIE STOMME FAMILIE DE LEEUW WAAROVER JULLIE RUZIEN

 198. anoniem

  hey jullie hebben het allemaal over de wijfen ,maar wat dacht je van harm van de leeuw zelf!!! die heb zijn eigen schoonzuster( van zijn broer) leggen neuken !! heel onze fam leg uit elkaar!! nee dat is iets waar je een discussie over moet gaan voeren! schandaalig gewoon zijn eigen broer notebene!!!!!

 199. harm

  hey als jij van me fam bent zoals je zegt, dan weet jij toch ook wel dat het andersom is!! maar zeg dan ff wie je bent durf je dat ook te vertellen???

 200. zhl

  Hey, maar huh…. ben jij dan familie van Harm van de leeuw of van Harm de leeuw……haha

 201. anoniem

  hoe dan ook!! het is wel gebeurt!! met zijn eigen schoonzuster!! en dat weet ook iedereen….

 202. Anon

  Woow, ik heb net aflevering 3 zitten kijken op internet.

  Leuke serie met veel verschillende mensen!

  PS, dochters de leeuw, ik vind jullie geweldig. Grote fan hier :-D

  Adioos en ik verheug me op aflevering 4.

 203. rebec

  nou ik vind het ook reuze leuk!! iedreen van de fam de leeuw!

  en de rest ook natuurlijk! gisteren waren ze bij jensen fam de leeuw ihihihi was erg grappig..

 204. rachel

  groeten uit de rimboe was weer leuk zaterdag
  hans kazan die ging goochelen voor die mensen ,alleen wel jammer dat fam de leeuw bleven slapen toen die mense een feest voor hun wilden geven wel zieig voor die mensen
  ik kan niet wachten to morgen kijken wat er dan weer gaat gebeuren
  was

 205. jolanda

  ik vindt dat je uit je nekt praat. Kun je ook normaal nederlands zonder al die scheldwoorden te gebruiken. Volgens mij ben je gewoon jaloers. Je moet zelf maar eens meedoen kijken of jij zo goed uit de bus komt.

  met vriendelijke groet Jolanda

 206. sherlina

  ik vind groeten uit de rimboe echt n dieren mishandel programma dat ze die kip in de bek gingen spugen voor een wens te doen en die wens van hun is nog geen eens uitgekomen want heel de familie ligt uit elkaar pricilla en deveney zijn het huis uit getrapt en eline woon op der zelf omdat het te druk is thuis

 207. Anoniem

  zozo veel fans hier zeg van familie de leeuw,,
  ze zijn ook steen goed maarja om zo slecht te gaan praten is toch nergens voor nodig, je begrijp toch ook wel dat hun het daar zwaar hebben gehad, en als je dr iets over te ouwe hoeren heb moet je er zelf maar is 3 weken gaan zitten

 208. sherlina

  jah hoor is goed waar kan ik me aan melde

 209. anoniem

  zo dom ben je dus ook je weet niet eens waar je je eigen moet aanmelden, misschien gewoon intypen bij google ofzo

 210. danielle

  zo die dochter deveney de leeuw is een vuil jankwijf zeg bah bah,
  die zie je echt in elke aflevering janken.

 211. danielle

  zo wat een vuil jank wijf die defeney van fam. de leeuw zeg bahbah,
  die zie je echt bij elke aflevering janken

 212. Anoniem

  Reactie op danielle:
  haha ja, nou dat je t zeg val t mijn ook op ja

 213. anoniem

  haha ja maar doen jullie ook eraan mee dan?
  nee jullie zouden precies het zelfde reageren als daveney
  als jullie zelf wel zo stoer zijn waarom melden jullie je eigen niet aan om daar heen te gaan dan ?

 214. Papa Van Deveney

  Tja voor de 2e keer dan toch weer even reageren die deveney is misschien wel een jankert, maar ze is wel daar geweest!!! en nou jij nog DANIELLE!!! jij kom zeker niet verder als deze pagina, hahaha,,maar niet getreurd hoor ook voor jou is er wat moois om mee te maken? ver van je pc speciaal programma voor jou groeten uit http://www.groeten uit madurodam .nl kan jij het ook mee maken en denk er om niet janken he als je moet klimmen nou geluk en wees voorzichtig!!! Groeten de papa van deveney

 215. Papa Van Deveney

  o ja DANIELLE!!! dat vergeet ik helemaal ga nog even langs interoy`s voor bescherming te halen hahahahahaha

 216. felicia

  hee ik vroeg me af hoe kan je je opgeven daarvoor?

  gr feliCiaa

 217. Anoniem

  je ken je eige gewoon via internet opgeven

 218. .........

  he ik wou even zeggen dat ik het knap vind als je hoogtevrees heb en toch de berg op klim en nog op crocs ook dus wat de mensen ook zeggen dat deveney een jankert is doe het zelf maar is als je hoogtevrees heb
  ik had het nog geen eens gedaan als ik haar was

 219. Loes

  Ik wil ook reageren op groeten uit de rimboe,leuk programma om naar te kijken.Wat ik zeer irritant vindt dat is de fam van leeuw,er zijn twee dochters bij die zo vervelend zijn kan nooit een lachje af vinden niets leuk, zijn vervelende meiden met geen greintje fatsoen.Die ouders zouden ze eens flink onderhanden moeten nemen,zeer onfatsoenlijk zijn ze.De andere fam zijn leuk.

 220. Maria

  Ik zit net weer een aflevering van groeten uit te kijken, en mn bek valt open van de vreselijke taal uit de mond van een van de dochters van de fam de Leeuw.
  Die smerige stinkende zwarten.
  Nog verbaasder was ik dat er niks van werd gezegd, dit had mijn kind niet moeten zijn, wat een disrepspect jegens de familie die hen zo gastvrij op heeft genomen.
  Wat een stel chagerijnige meiden, zo ontevreden over alles wat men voor hun tracht te doen, ik zou me als ouder kapot schamen voor mijn kinderen die zich zo profileren.
  Beter was het geweest dat dit gezin zich niet had opgegeven voor dit programma, ik erger me groen en geel aan de uitlatingen, de ontevredenheid en brutaliteit van dit gezin en met name de meiden.
  Dan de andere gezinnen die zich wel kunnen gedragen en zich trachten te houden aan de regels van hun gastheren en vrouwen, zij zijn een genot om naar te kijken, en zeker het Belgische gezin waar men zich steeds meer als 1 van hen zich gaat voelen Bravo!

  Triest vind ik ook de reacties die hier geplaatst worden van de ‘vrienden en vriendinnen’ van het gezin de Leeuw.
  Mensen kijken een programma en krijgen de gelegenheid om daarover hun bevindingen achter te laten.
  Het zou jullie sieren om daar op gepaste wijze mee om te gaan in plaats van mensen hier uit te schelden en te schofferen.
  Dit vind ik tevens voor de mensen die hen uitmaken voor kampers, dergelijke uitlatingen slaan kant nog wal en zijn een belediging voor hen die op een fatsoenlijke manier door het leven gaan.
  Triest ook de reacties van de familie de Leeuw zelf, jullie laten je wel erg in de kaart spelen, beter is het dergelijke reacties links te laten.

 221. anoniem

  als je de aflevering terug kijk en goed luister dan hoor je dat priscilla de leeuw zeg stinkende zwarten wat ik me goed voor kan stellen je zit daar in de rimboe met mense die nog nooit gehoord hebben van een douche.

 222. Anoniem

  Reactie op Maria:

  Je hebt echt gelijk over die kinderen van de fam de leeuw. Die hebben echt geen enkel gespect voor die mensen die alleen maar vriendelijk willen doen tegen hun.

 223. willem

  wat een gescheld hier allemaal
  1 zijn het geen kampers want kinderen van kampers hebben respect voor hun ouders
  2 heb ik veel respect voor Harm die probeert nog een familie band te creeren
  3 ook voor macella heb ik respect ook die wil niets liever
  en harm zijn zoon is positief op de dingen die hij daar moet doen
  en wat betreft de rest weet ik wel een kamp een werk kamp om is een keer te leren wat werken is he dev.
  tataal geen respect voor de ouders en zeker niet voor een stiefvader die de zorg op zich heeft genomen .
  jullie moeten je eigen schamen meiden als jullie gedraag weer is vertoont op tv.
  voor de rest wens ik harm en macella veel sterkte in de toekomst en dat de meiden ooit eens inzien wat jullie voor ze betekenen

 224. johan

  heyyy papa van deveney wat zeur je nou tegen mensen die je kinderen afkraken , als je er vroeger wat beter mee om was gegaan hadden we nu wel mooie televisie gehad.

 225. hans

  Het valt me op dat er maar 2 meiden zich moeilijk kunnen aanpassen. De ander kinderen van familie de leeuw proberen zich toch redelijk aan te passen. Jammer dat dat door iedereen over het hoofd wordt gezien.

 226. wilem

  Reactie op marcelle: ach marcella laten ze allemaal de tering krijgen hoop alleen voor jou dat je alles op de rails krijgt, en dat er rust in je gezin is, en harm is een topper eindelijk iemand voor je met verantwoordings gevoel.

 227. jochem

  Reactie op m en m: je schrijft kijk maar wat je ron hebt geflikt, wat heeft zij ron geflikt????
  dat kan je beter andersom zeggen wat heeft ron marcella geflikt.
  niet werken daar gaat die van zweten, geen coke voor in zn neus daar ging die ook van zweten, en voor de rest draaide marcella het gezin, dus veroordeel marcella niet.
  jij maakt zeker nooit fouten??? betreft je schrijf kunst en je woordenschat ben je volgens mij nog minder dan een vuilniszak, want je stinkt al als je schrijft.

 228. Papa Van Deveney

  Reactie op jochem:
  he jochem , eindelijk iemand die een keer de waarheid spreek.
  Ik zweet me eigen nu al helemaal kapot , nu ik dit berichtje lees van jou.
  Als je goed alle berichten terug leest , heb ik marcelle en de kids en harm nooit zwart gemaakt.
  En eigenlijk heb ik met dit verhaal helemaal niks te maken.
  Ik heb alleen gereageerd op het verhaal dat ze mijn kinderen en marcelle en harm zwart maken op deze site en dat is niet nodig.
  En het gene wat jij doet is ook niet nodig , want het gaat om groeten uit de rimboe van fam.de leeuw en niet over het verleden van mij.
  Maar ben wel blij dat je de waarheid vertel en als ik snuif is dat mijn leven.

  Groeten ron

 229. Roos

  SBS laat toch alleen maar de dieptepunten van de families zien. Harm lijkt me een topgozer, Marcelle wil ook niets liever dan een fijn gezin. Deveney en Priscilla zijn niet de meest vrolijke, maar goed, dat zal ook niet zó verschrikkelijk zijn in het echt, zoals het op tv wordt neergezet. Hun oudste dochter en Jeffrey zijn rustig en passen zich aan.
  Wie ik pas irritant vind, is die Belgische familie! Pff, vooral dat zoontje. Die stam moet toch ook eten?! Het is natuurlijk niet fijn om te zien, maar om nou steeds zo’n scène te trappen…

  En dan nog even tegen Mamanette die vraagt of we in Dordt geen Nederlands kunnen: waar slaat dat nou weer op. Je gaat mij niet vertellen dat je waar jij vandaan komt geen spreektaal hebt. Of je nou Limburgs, Twents of Dordts spreekt, betekent nog niet dat je geen Nederlands kan! En dan heb jij het over respect…!

 230. Puk

  Je zal maar net de leeftijd hebben dat je met je ouders mee MOET, is dat erg zeg! Mee naar de rimboe. Zou wat voor mij zijn, nou die hadden aan mij ook een moeilijke hoor, dat kan ik je wel vertellen.

 231. D@@N

  De ouders de Leeuw vind ik in het programma top! Ze zijn echt aardig (zo komen ze op mij over) en proberen de cultuur van die mensen te respecteren. Dat hun dochters, met name de bovengenoemde 2 meiden, zich niet zo goed kunnen aanpassen (soort van cultuurshock, men leeft daar natuurlijk totaal anders en barbaarder dan hier) dat is natuurlijk erg jammer. Natuurlijk is SBS wel zo slim om alleen de heftige en sensationele dingen uit te zenden, zodat de kijkcijfers oplopen.
  Ik heb voor alle families die mee hebben gedaan respect, maar snap vaak niet waarom een familie zichzelf opgeeft (als ze weten dat hun kinderen bijv. erge natuurliefhebbers zijn, vegetarisch zijn, niet in staat zijn zich aan een cultuur aan te passen etc.).

 232. deveny

  familie de leeuw is goed voral deveney en de anderen..

 233. deveny

  TOKIO HOTEL!!!

 234. deveny

  TOKIO HOTEL!!!

 235. claire

  ze snijden je met een dorn

 236. nathalie

  hoi fam de leeuw,laat je niet gek maken door de negatieve berichten over jullie fam.jullie weten zelf hoe het allemaal zit,anderen niet. ikzelf woon in oud krispijn,maar ik ben ook geen aso,dus anderen mensen zien een verkeerd beeld,vanwege het uitelijk en de woonlocatie,maar ik vind marcelle en harm een leuk stel,ookal ken ik ze zelf niet.tja de kinderen zijn lastiger,maar ja dat is toch in elk gezin wel(eens).hebben jullie(de fam de leeuw) een eigen website? ik vind het leuk om misschien een x het zangduo in te huren voor een gezellige dordtse feestavond mijn email = verdy@chello.nl

 237. Aanbidder

  Hey de family de leeuw tering
  Die meiden zijn wel knappers zeg :P
  Voor al Priscilla.

 238. yusti

  anomiem, ik vind jou echt een zielig mens echt waar,kijk hoe jij reageerd op mensen die jij niet eens kent wat maakt jou dat nou uit hoe die mensen eruit zien en hoe hun taalspelling is en zij hebben het lef om mee te doen,jij durfd je naam nog niet eens te noemen(anomiem)en je kunt het al aan de namen zien dat het aso,s zijn wat is jou naam dan wel niet klara of bello?sorrie ik vind deze reacties niet normaal en zo zijn er meer die zo achterlijk reag en,ieder mens heeft een eigen mening maar dit zijn geen meningen maar vooroordelen.en voor de fam.de Leeuw pressie tjoem van yusti.

 239. Tusisernebuiz

  On this day and age in which men and women will go lengthy methods and suffer significantly discomfort [url=http://www.ugg-boots-australia.com]mini uggs[/url] just to become counted among the “trendy” and “fashionable”, the Ugg Start really stands out as being a Pillar in opposition to the storm. Originally worn by Australian sheepherders to keep their ft heat, these boot styles have since 2003, grow to be fairly popular within the United States. This kind of people today as Pamela Anderson and Kate Hudson happen to be recognized to put on them to help keep their ft heat.

  Lots of people would [B]buy ugg boots[/B] regard these Boots as “unfashionable” or “uncool” mainly because the footwear glimpse big and odd. Some have even called for any boycott on wearing these shoes because of their distaste for its glimpse. Regardless of all of this, the Ugg footwear has long been enormously effective and is possibly here to remain.

  Now, you may well ask, “why?” or “how?” does a start that defies all style logic remain well-known? The reply lies in two uncomplicated good reasons. Initial, some individuals wish to stand out from the crowd [B]uggs wholesale[/B] and differ from your norm. The Ugg boot footwear will definitely make you apparent in a fashion-conscious crowd. 2nd, and more importantly, will be the simple fact that these boot styles are indeed rather comfy to put on. These boot footwear have been well-known with swimmers [url=http://www.crazyuggs.com]australia uggs[/url] and surfers since the 1970s and are regularly put on by surfers in California. The style with the boot with its sheepskin outcomes in substantial thermostatic benefits. The start also boasts fleecy fibers inside interior to allow for air circulation throughout the summer time so your ft to not get overheated. With this combination of warming and cooling, the Ugg shoe could be the perfect kick out for all events. Add to this truth that the sheepskin materials applied to generate this shoe is typically more comfortable than the normal leather utilized to make the prevalent shoe, and you’ve got a heat and at ease trunk for all seasons.

  Despite the comfort motives, lots of people will still not put on these boot footwear mainly because of their appearance. But Ugg boots now come in a very range of variations, sizes and colors and can generally be integrated in any form of attire you on wearing. Generally considering the fact that these boot styles are normally worn from the winter weather for thermal insulation, you can have on any variety of Ski dress in as well as extended jeans. In reality any sort of prolonged winter months insulated [B]metallic ugg boots[/B] pants will look fairly regular and match completely using a pair of matching-color Uggs. If you’re nevertheless anxious about what to wear with them, there are many locations on the net for instance the Yahoo Answers Forum which will assist you pick out the proper apparel to put on together with your boots.

  So with these style concerns answered, there’s no cause why you should not join the rush and buy a pair [url=http//www.ugg-boots-australia.com]knitted ugg boots[/url] of Ugg boot styles for this wintertime.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.