987.000 kijkers voor RTL Boulevard


De kijkcijfers van dinsdag 19 februari 2008 (SKO)

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – Fotograaf Edwin Smulders heeft zaterdagavond een foto gemaakt van Wendy van Dijk en Erland Galjaard die elkaar een kus op de mond geven. Volgens Smulders is het nu duidelijk dat Wendy van Dijk en de programmadirecteur van RTL 4 toch echt een liefdesrelatie hebben. “Het is wel heel typisch dat je allebei om twee uur ’s nachts tegelijkertijd aankomt“, lichtte Smulders dinsdag het openingsnieuws van RTL Boulevard toe. Ook Wendy van Dijk gaf een reactie.

De kus tussen Erland en Wendy vond zaterdag plaats op het parkeerterrein van RTL Nederland. Erland was met babyfluisteraar Derek Ogilvie naar de opnames van Dancing Queen (SBS 6) en Wendy deed die avond de presentatie van Idols. “Die zoen was zaterdagavond na Idols. Het was vrij laat en ik kwam Erland buiten tegen. We namen afscheid bij mijn auto zoals ik van heel veel mannen afscheid neem. Vraag maar aan Martijn Krabbé of Eric van Tijn“, legt Wendy van Dijk uit. Ook zegt ze: “Ik weet niet hoe anderen dat doen, maar ik ga niet plat op de bek met een man als mijn moeder erbij staat. Dat lijkt me niet zo gepast.” RTL Boulevard werd dinsdag door 987.000 kijkers (madl: 20.9%) bekeken bij RTL 4.

De Wereld Draait Door (VARA, Ned3, 19:29) – Cabaretier Erik van Muiswinkel heeft plannen om televisieprogramma’s te gaan maken. Dat zei hij woensdagavond in het programma De Wereld Draait Door, dat 1.015.000 kijkers (madl: 18.0%) scoorde. Het ontwikkelen van die plannen is er mede de oorzaak van dat er een eind komt aan zijn samenwerking met collega Diederik van Vleuten. “Tv gaat slecht samen met theater“, legde Van Muiswinkel uit. Over wat voor programma’s hij ontwikkelt, wilde hij nog niet zoveel zeggen. “Ik heb een idee om iets samen te gaan doen met collega’s in Europa. Meer wil ik er niet over kwijt.” Het duo maakte vorige week bekend geen nieuwe theatershow meer te gaan maken. Tot en met juni toeren ze nog langs de Nederlandse theaters met het gelauwerde programma Prediker En Hooglied.

Raymann is laat (VARA, Ned3, 23:53) – Jörgen Raymann startte zaterdagavond voor het oog van 896.000 kijkers met een nieuwe serie van zijn programma Raymann is Laat. Jörgen Raymann snapt soms niet dat mensen zoveel lachen, vertelt hij in De Pers. “Soms denk ik zelf ook: ‘het was best leuk, een aardige grap, maar zó leuk was het nu ook weer niet’. Het publiek rekent erop dat ze gaan lachen. Van tevoren zeggen ze tegen elkaar: ‘We gaan naar Raymann, dan gaan we lachen’. Bij de warming-up voor Raymann is Laat zeggen we altijd tegen het publiek: ‘Als je het niet begrijpt, maar iedereen begint te lachen… lach gewoon mee voor de zekerheid’.” De herhaling van Raymann is laat trok dinsdag 110.000 kijkers (madl: 6.1%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen