372.000 kijkers voor Prison Break


De kijkcijfers van donderdag 25 oktober 2007 (SKO)

Prison Break (RTL5, 20:29) – Acteur Robert Knepper speelt moordenaar en pedofiel T-Bag in de serie Prison Break. In Amerika zijn de opnamen voor seizoen vier inmiddels in volle gang. Knepper verwacht dat de serie, gezien het succes, nog wel een paar jaar doorloopt. “Ik heb getekend voor zeven jaar en ik hoop dat ik die vol kan maken.” Knepper is weer helemaal terug in de tv-business. Lange tijd vreesde hij dat het gedaan zou zijn met zijn acteursbestaan, omdat hij geen rollen meer kreeg.

Robert Knepper vertelt in BN/DeStem: “Net voordat ik werd aangenomen was ik volkomen, maar dan ook volkomen blut. Ik had nog een rol in de HBO-serie Carnivale gehad, maar dat betaalde vrijwel niets. Voor de audities voor een gastrol in Prison Break liep ik dus enorm te piekeren hoe ik het zou aanpakken. Ik was in principe de láátste die in aanmerking zou komen want ik heb niet de bouw van een schurk, geen tatoeages, ik zie er niet ruig uit.” Een nieuwe aflevering van Prison Break werd donderdagavond door 372.000 kijkers (madl: 5.8%) bekeken.

Babyboom (NCRV, Ned1, 20:32) – In Babyboom volgt Caroline Tensen honderd stellen met een eigen kinderwens. De presentatrice is al twintig jaar actief in de televisiewereld en nog steeds met veel plezier. “Het is alleen jammer dat alles steeds sneller en met steeds minder geld tot stand moet komen.” Caroline denkt dat ze zo langzaam aan wel tot de oude garde begint te horen. “Mensen vragen me wel eens of ik het erg zou vinden om plaats te moeten maken voor de jongere garde“, vertelt Caroline in TROS Kompas. “Maar dat is een natuurlijk proces. En dan kan ik terugkijken op een succesvolle televisiecarrière waar ik trots op ben. Ik heb er ook helemaal geen moeite mee om ouder te worden. Het maakt het leven makkelijker, je windt je niet meer zo op over dingen. Het enige wat ik blóedirritant vind, is dat die kilo’s er niet meer zo snel af willen.” Babyboom werd donderdagavond door 1.121.000 kijkers (madl: 17.5%) bekeken bij de NCRV op Nederland 1.

Wilma Nanninga Privé (RTL4, 22:02) – Wilma Nanninga nam vijf jaar geleden het stokje over van Henk van der Meijden en schrijft sindsdien de pagina Privé van De Telegraaf vol. In de nieuwe reallifesoap Wilma Nanninga Privé gunt ze de kijkers nu ook een blik in haar eigen leven. Wilma zou graag nog eens prinses Máxima interviewen. “Ik heb al zoveel over haar geschreven en al zoveel foto’s van haar door mijn handen gehad. Ik vind haar fascinerend“, vertelt Wilma in TROS Kompas. Wilma’s ontmoeting met de onlangs overleden tenor Luciano Pavarotti noemt ze als één van haar hoogtepunten uit de afgelopen vijf jaar. “Ik denk dat ik een van de laatste Nederlanders ben die hem heeft geïnterviewd. Maar ook van Phil Collins was ik erg onder de indruk. (..) En als je het over Nederlanders hebt, vind ik het altijd heel bijzonder om met Joop van den Ende te praten. Die man heeft zoveel wijsheid en inzicht.” Wilma Nanninga Privé trok donderdag 638.000 kijkers (madl: 10.4%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen