Bekende mannen vervangen Daphne Bunskoek

Geplaatst op do 10 mei 2007 om 19:18Daphne Bunskoek gaat volgende week met vakantie en zal daardoor niet te zien zijn als presentatrice van RTL Boulevard. Eerder dit jaar werd haar absentie opgelost met een louter uit dames bestaande line-up. Komende week ligt dit wat anders. Bekende en nieuwe gezichten nemen de presentatie over, maar één ding hebben allemaal ze gemeen: het zijn allemaal mannen. Op maandag 14 mei gaat de mannenweek van start met Robert ten Brink, één van de vaste vervangers van Daphne.

Komiek Jörgen Raymann maakt op dinsdag 15 mei zijn debuut achter de RTL Boulevard-presentatiedesk en oude-bekende Winston Gerschtanowitz gaat op woensdag 16 mei op herhaling. Op donderdag 17 mei praat zanger Guus Meeuwis de items aan elkaar. Ooit nam hij in de RTL Boulevard-studio de stoel in van ‘deskundige’. De mannenweek wordt afgesloten door NCRV-presentator Jochem van Gelder. Op maandag 21 mei neemt Daphne het weer over van de mannen.


6 Reacties op “Bekende mannen vervangen Daphne Bunskoek”


 1. Patrick

  Leuk groepje! Ik ben benieuwd naar Jörgen Raymann.

 2. Sandra

  Winston?, welllicht is dit de eerste stap terug naar RTL, door de Tien presentaoren. Dan bedoel ik alleen diegene die van RTL afkwamen, voordat zei naar Tien/Talpa gingen.

 3. Anoniem

  Wel leuk om te zien, dat het niet uitmaakt van welke omroep je komt; het zijn niet louter mensen van RTL4, maar ook van de NPO (en anderen).

 4. Jos

  Dat klinkt als een spannend lijstje. Inderdaad leuk dat ze niet alleen uit de eigen vijver vissen.

 5. Nadine

  Leuk, alleen Jörgen Rayman had van mij niet gehoeven.

 6. Maarten

  Doet ze niet gewoon mee aan Wie is de Mol?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.