Bekende mannen vervangen Daphne Bunskoek

Daphne Bunskoek gaat volgende week met vakantie en zal daardoor niet te zien zijn als presentatrice van RTL Boulevard. Eerder dit jaar werd haar absentie opgelost met een louter uit dames bestaande line-up. Komende week ligt dit wat anders. Bekende en nieuwe gezichten nemen de presentatie over, maar één ding hebben allemaal ze gemeen: het zijn allemaal mannen. Op maandag 14 mei gaat de mannenweek van start met Robert ten Brink, één van de vaste vervangers van Daphne.

Komiek Jörgen Raymann maakt op dinsdag 15 mei zijn debuut achter de RTL Boulevard-presentatiedesk en oude-bekende Winston Gerschtanowitz gaat op woensdag 16 mei op herhaling. Op donderdag 17 mei praat zanger Guus Meeuwis de items aan elkaar. Ooit nam hij in de RTL Boulevard-studio de stoel in van ‘deskundige’. De mannenweek wordt afgesloten door NCRV-presentator Jochem van Gelder. Op maandag 21 mei neemt Daphne het weer over van de mannen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen