Kijkcijfer voorspellen: De Gouden Kooi (Uitslag)

Linda de Mol presenteert vanavond op Talpa de kick-off van het nieuwe realityprogramma De Gouden Kooi.

De Gouden Kooi (Talpa, 20.30 tot 21.30 uur) – In de kick-off van De Gouden Kooi is vanavond te zien hoe tien Nederlanders worden gevangen in luxe in een kapitale villa in Eemnes. Eén van hen kan de villa winnen, samen met een grote geldprijs. Maar daarvoor moeten ze eerst hun eigen vrijheid opofferen voor onbepaalde tijd. Alleen de kandidaat die als laatste in de villa overblijft, wint. “Er hebben zich onwaarschijnlijk veel moeders met kinderen opgegeven“, valt Talpa-baas John de Mol op.

Mijn standaardvraag bij de laatste vijftig kandidaten was: hoe lang denk jij dat het gaat duren? Het gemiddelde lag tussen de tweeënhalf en vijf jaar“, aldus De Mol in Televizier. “Vergis je niet: het gaat om miljoenen. Je wint de pot met geld plus het landgoed dat inmiddels een waarde van 2,5 miljoen euro heeft. Er zit nu één deelneemster in die het drie jaar geleden zelf wilde kopen, maar dat lukte niet. Zij heeft echter iets van: dit is ‘mijn huis’, hier wil ik wonen, dit huis móet ik hebben.

Natasia is één van de deelnemers aan het programma. Zij laat een een dochtertje van 9 en een zoontje van 6 achter. Ze vindt het fijn om er even een jaartje tussenuit te gaan, want ze is de kinderen en de dagelijkse sleur wel even zat. “Ik heb ze niet te vondeling gelegd, mijn vriend gaat voor ze zorgen. (..) Ik hoop dat de rest van de bewoners een beetje sociaal zijn en geen centenhaaibaaien. En spelletjes ga ik ook niet spelen, dat past niet bij mijn Surinaamse normen en waarden. Ik kan slecht tegen onrecht en heb een nog grotere hekel aan roddelen.”

De kick-off van De Gouden Kooi is vanavond om 20.30 uur te zien bij Talpa, direct na het altijd goed bekeken De Wedstrijden. De presentatie is in handen van Linda de Mol.

Hoeveel kijkers gaat De Gouden Kooi: The Kick-off volgens jou scoren?

Uitslag De Gouden Kooi

Sebas – 980.000
Wim H – 975.000

KrokanteKrab – 950.000 – zat met 10.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. De Gouden Kooi werd door 940.000 kijkers bekeken.

Martijnjdd – 912.000
Anne – 897.000

Met dank aan Wessel

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen