Kijkcijfer voorspellen: Boer zoekt vrouw (Uitslag)

Het best bekeken amusementspro- gramma van 2005, Boer zoekt vrouw, keert vanavond terug op Nederland 1.

Boer zoekt vrouw (KRO, Ned1, 20:20) – Het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw ontpopte zich vorig jaar tot dé verrassing van het tv-seizoen. In februari van 2005 ging het programma met ruim 1,8 miljoen kijkers van start; de finale in april van dat jaar trok maar liefst 3,2 miljoen kijkers. Vanavond gaat een nieuw seizoen van start. Tien nieuwe boeren gaan op zoek naar de vrouw van hun dromen. In de laatste aflevering, die in november zal worden uitgezonden, zal blijken of de deelnemende boeren daadwerkelijk de liefde van hun leven hebben gevonden.

Boer zoekt vrouw was vorig jaar het best bekeken amusements- programma op de Nederlandse televisie. De verwachtingen zullen nu erg hoog zijn. “We moeten het nú waarmaken. De vorige keer wist niemand waar we mee bezig waren. Nu roept iedereen: ‘kom maar op’“, vertelt presentatrice Yvon Jaspers in de GPD-bladen. “Maar ik vind deze serie veel intiemer geworden.

Jaspers vervolgt: “Achteraf gezien waren we bij de eerste reeks eigenlijk best snel tevreden. Nu zou ik niet zo snel meer genoegen nemen met een uitspraak van een boer dat zijn toekomstige vrouw best een eigen baan mag hebben, bijvoorbeeld. Ik ben nu veel kritischer, de boeren hebben veel meer van zichzelf moeten laten zien. Ook de vrouwen moeten meer met de billen bloot. De aandacht voor het boerenbedrijf is nu wat minder. Melken, oogsten, werken in de kas; daar slaat niemand meer steil van achterover. We gaan dieper in op de mens.

Hoeveel kijkers gaat Boer zoekt vrouw volgens jou scoren?

Uitslag Boer zoekt vrouw

Joost – 2.138.000
Roy II – 2.130.000

Maurits – 2.100.000 zat met 27.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Boer zoekt vrouw werd door 2.073.000 kijkers bekeken.

Mike – 2.037.000
DJKR – 2.010.000

Met dank aan Wessel

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen