543.000 kijkers voor Gooische Vrouwen


De kijkcijfers van donderdag 28 september 2006 (SKO)

Gooische Vrouwen (Talpa, 20:30) – De derde aflevering uit het tweede seizoen van Gooische Vrouwen werd gisteren door 543.000 kijkers (madl: 8.3%) bekeken, het laagste kijkersaantal van de serie sinds de start van het tweede seizoen op 7 september. Vorig jaar bleek Gooische Vrouwen een waar kijkcijferkanon op de zondagavond. Het tweede seizoen scoort op Talpa’s donderdagavond veel minder kijkers.

Na afloop van Gooische Vrouwen was Bridget Maasland te zien in Hoe word ik een Gooische vrouw?, dat door 302.000 kijkers (madl: 4.6%) bekeken werd. Bridget kwam gisteren in het nieuws, in verband met haar programma Woef! Hoe word ik een beroemde hond?. Het idee voor dat programma zou zijn gestolen. Schrijfster Manon Spierenburg beweert namelijk dat het programma zou zijn gebaseerd op haar boek Idogs, waarin baasjes en hun honden meedoen aan een talentenjacht. In Woef strijden zes bekende Nederlanders en hun honden om wie de beste hond heeft.

Ajax – IK Start (NOS, Ned3, 21:48) – De NOS zond gisteren op Nederland 3 drie voetbalwedstrijden uit de UEFA Cup uit, waardoor de soapserie ONM en De wereld draait door kwamen te vervallen. De NOS opende rond 18.45 uur met de wedstrijd Heerenveen – Vitoria Setubal (0-0) en scoorde daarmee 655.000 kijkers (madl: 15.4%). Daaropvolgend werd de wedstrijd Feyenoord – Lokomotiv Sofia door 1.402.000 kijkers (madl: 23.0%) bekeken. Ook dit duel eindigde in een stand van 0-0. “De fans waren fantastisch. Ze hebben negentig minuten achter de ploeg gestaan. Geweldig“, aldus Feyenoord-trainer Erwin Koeman in De Telegraaf. Ook speler Pierre van Hooijdonk was onder de indruk van de aanhoudende steun van de 20.000 toeschouwers: “Ik heb genoten van de sfeer en van onze supporters. In de slotfase zag je bij ons de vermoeidheid toeslaan. Het publiek heeft ons er doorheen gesleept. Dat gaf een heerlijk gevoel.” De laatste wedstrijd van de avond, Ajax – IK Start, werd door 1.597.000 kijkers (madl: 24.5%) bekeken. Ajax heeft met groot gemak de tweede ronde van de UEFA-cup bereikt. De club won thuis in de ArenA met 4-0 van het Noorse IK Start. De eerste wedstrijd eindigde in 5-2 voor de Amsterdammers.

LookingGood: Van ramp tot vamp (RTL4, 21:03) – Mariëlle Bastiaansen is ook tijdens het achtste seizoen van LookingGood van de partij. In dit programma geeft Mariëlle veel mensen een totale metamorfose. “Ik ben de laatste tijd steeds meer metamorfoses gaan doen, maar dat vind ik eigenlijk een raar woord. Ik beschouw het meer als het helpen van mensen met hun uiterlijk“, vertelde Bastiaansen onlangs in TROS Kompas. “Ik vind het geweldig dat ik als een soort architect mensen kan bestuderen, een analyse kan maken van hun uiterlijk en ze kan helpen er zo mooi mogelijk uit te zien. Mensen hebben vaak geen idee hoe ze dat zelf moeten doen en zijn heel blij als ze dat van mij kunnen leren.” Mariëlle is zelf niet erg trendgevoelig meer. “Ik ben een aantal jaren voor LookingGood met alle trends meegegaan, maar op een gegeven moment werd ik daar niet blij meer van. Ik weet nu gewoon wat het beste bij mij past en daar houd ik het een beetje bij. Ik ga nog wel subtiel mee met de trends, maar ik ben niet meer het modepoppetje dat alle kapsels wil uitproberen, die in de bladen staan.” LookingGood scoorde gisteren 589.000 kijkers (madl: 8.8%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen