Mariska Hulscher klaagt Albert Verlinde aan

Mariska Hulscher klaagt RTL Boule- vard-presentator Albert Verlinde aan voor laster. Dat meldt het Algemeen dagblad. Verlinde noemde de presentatrice, die na een huwelijk van een paar weken met Ary Schouwenaar liet weten alweer te gaan scheiden, in het programma tot drie keer toe een hoer. Hij deed dit omdat zij haar trouwerij zou hebben laten sponsoren. Hulscher is niet blij met de uitspraken van Verlinde.

Hulschers woordvoerder Bart Maussen noemt de uitspraken ‘ongepast, ongehoord en beneden alle peil’. “En daarom ondernemen we stappen“, zegt hij in het AD. “Erg kwetsend om dat op de landelijke tv te zeggen. Dadelijk s ze voor Nederland de hoer. Bovendien klopt het verhaal niet: niet de hele reis is betaald. Zowel bij Mariska als bij Ary – die beiden toch al een moeilijke tijd doormaken – knapte er iets door die uitspraken. Ze hebben grote mentale problemen.

Het gestrande huwelijk is inmiddels uitgegroeid tot een showbizz-rel. “Ary zou de kinderen hebben geslagen, zij zou een ander hebben. Onzin“, zegt Maussen. “Mariska zat op een roze wolk toen ze ja zei. En helaas, helaas moest ze toegeven dat ze een verkeerde beslissing had genomen.” Hulscher is maandag te gast in de nieuwe talkshow van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

Albert Verlinde reageerde laconiek op het feit dat Hulscher stappen zal ondernemen tegen de presentator: “Ik blijf bij mijn bewoordingen. Ik wens Mariska veel succes.

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen