Kijkcijfer voorspellen: Hoe word ik een beroemde hond?

Bridget Maasland is vanaf vanavond te zien in het nieuwe programma Woef! Hoe word ik beroemde hond?, na Deal or no deal bij Talpa op 10.

Woef! Hoe word ik een beroemde hond? (Talpa, 20.30 tot 21.30 uur) – In Woef? Hoe word ik een beroemde hond? moeten de honden van vijf bekende Nederlanders proberen in zeven weken tijd te transformeren in een voorbeeldig huisdier. Twee professionele hondentrainers steunen de honden en hun baasjes Viola Holt, Theodor Holman, Kim Lian van der Meij, Dyanne Beekman en Caspar Burgi. De dieren zullen het simpele zit en blijf onder de knie moeten krijgen, maar er staan ook uitdagingen als het afleggen van een compleet parcours op het programma. Aan het einde van acht weken wordt bekend wie de braafste hond heeft.

Skai en Moon zijn de twee honden van Kim Lian van der Meij. Skai en Moon zijn twee Alaskan Malamutes. Kim Lian in het AD: “Het zijn twee beren van honden. Ze zijn nog maar zeven maanden oud, maar wegen al 25 kilo. Een volgroeide hond weegt bijna 45 kilo. Als ze dan springen zijn ze even groot als een volwassen man. Thuis hebben we altijd grote honden als Rottweilers en Newfoundlanders gehad. Skai en Moon hebben mijn vriend en ik gekocht na een sledetocht in Zweden.”

Hoeveel kijkers gaat Woef! Hoe word ik een beroemde hond? volgens jou scoren?

Uitslag Woef! Hoe word ik een beroemde hond?

Talpafan.web-log.nl – 314.000
Jorzz – 311.000

Kokstra 306.000 – zat met 0.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. ‘Woef!’ werd door 306.000 kijkers bekeken.

Richard + Thomas – 302.000
Altere – 300.000

Met dank aan Wessel

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen